嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   , H' w. P' ~9 T& w9 N1 H$ [
好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
9 M7 w6 m6 z) J( M
) x' f% D& Q: K" b: T' d6 h  K
我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.8 S7 ~6 W8 G8 H# L5 M
可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$' T# J4 `# L2 @4 F
好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
, Z* H: T1 ~+ p0 c* }. i) U我好中意果種感覺:$
+ K3 }$ x- v& @* I. z' l' r好有被愛feel
5 j, s4 T5 A! n- {9 n8 m6 U( s( P& }
Yes ar
% S2 i4 b; A0 T2 n抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   
* P% l% b0 O) H# L) `5 z0 R/ [  N4 R2 M" P
Yes ar" |1 }4 S, C0 S6 m6 s; G+ W
抱住瞓教仲有feel
" o* G; C8 y7 z$ L, ?# M8 {! b& o, W8 Z+ k) m8 H
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡* |4 q- S  G( K3 Y# g+ A
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
3 ?3 U4 b% B8 I1 s' Y6 Q6 A
+ q4 l  T- Y% {) E7 G[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:46 編輯 ]

好句好句xdd
/ i6 M& g+ r' J' G3 H
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   
( u8 m) P& K$ i! r# i" Z( Q  ^$ }- [* `1 u5 S

0 p) ?' g1 Y5 I# H+ J. m0 y姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
9 F& b/ y. U6 u$ B/ a  a如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   ! Z+ I1 u  O& [

: ~7 _' N& G" N7 w6 }0 t# p: P) D( v
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡0 }) Y" M! B0 t. U8 u; w- S
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
' B+ u* k. U2 G0 E4 W3 N& k* {+ f/ j' w: O+ h! C: u( w
又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   
( r+ E6 T. p, t+ Tzoe姐姐15碎? :o
: a, ~2 Z0 |1 I& T, a3 z/ K$ w. v2 E7 ~9 G, n
系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   
1 x; j6 P  N4 h6 T, R' H好句好句xdd
3 F; Z3 d+ S/ D* k
7 C  s* D7 D: j' ]8 @* T, X' _哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   0 G& `' A4 h0 ]0 p

1 k( n& ^7 s2 ~& e) B+ x; `$ t  N, g) @' a
又是歌詞?
+ A% b+ x! q' m+ D" Z& v
0 ~9 v- x! M5 I0 v5 ?5 |8 b係牙,不過改左D4 \2 w. W7 P! T
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   
# \5 ]$ w, U' \& U. r
* G2 i6 h, i# t! O: A% q6 R; T- J$ G# ^, q7 C  p' v7 t: v
係牙,不過改左D! w+ t- R5 p- E1 o( o1 b8 s
歌名叫"同步過冬"
* c* F8 A) J8 @3 u4 R7 I+ `, a  X. d; S' {. {2 ~# j
5知系咩歌泥………
+ O7 H3 n# s& w8 |# M0 M* l浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   
% S: C: Z1 p0 {, f+ w
2 w8 {) M  q( R
, J8 t8 _( l7 U, M; c& {5知系咩歌泥………
) u- f/ }6 d9 [. i! ]. q8 ?) [1 b浪費了姐姐好意
6 j: _9 L! O" ]* d. S% a) [+ X9 ]+ L. t6 z
, o# s3 Z5 h! q) `咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel 7 a3 q6 p8 z) ~9 d9 B3 K) a* z
最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   ' _( N4 h4 h2 d2 I) S8 U
我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
+ O; L. b1 s" x- Y1 v7 u0 X3 p1 z1 @
6 R- B( a' |9 C1 i$ }3 z
試過la
5 t8 G; Y- _) t8 t好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩

最近訪問的版塊