嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我都想試試....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試試...可惜我又高骨架又大唔似女仔
% j/ B0 d9 f! b9 D  T' W5 X. ~好想試下比男仔渣下波,然後幫佢含,再用佢d精射落我塊面,胸同個口度, 最後當然比佢 ....

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 22:47 發表   4 O( G9 k; g- J1 D
冇試過/~\ 點算/~\
% ]1 D0 k1 [1 O" W) Q3 t; o
6 t' _4 J) |  J. ~% D; P其實5可惜,直男系得把口
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

CD住比人攪應該好正!

直男係唔可能想攪CD架

想都5得@@ 未到18

我刀想試旦系直男淨系鐘意女人所以廣笑就得

引用:
原帖由 tony921 於 4-4-2014 20:41 發表   
; {- Z: @) u6 }CD住比人攪應該好正!
+ [! m' K9 m: ?5 c; O! b. M

" u+ i2 r( R- c; `% q4 b1 e, ~& j我試過cd左比人抱抱同摸
) D" u4 H, G2 w8 W好爽

引用:
原帖由 CD-sa 於 4-4-2014 23:24 發表   - P$ D9 Q* J( r& W$ V2 N) m! P
直男係唔可能想攪CD架
: D% Z, N* e5 i. D; w
0 Z+ s, ]7 ]/ T- ?8 w' ?6 m- A% T
無錯,等如我刀5會話自己系直男

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:45 發表     B' \, |) [4 Z5 I9 }- m
想都5得@@ 未到18
4 o0 ~! u% L  z) O3 H. {5 Q
) s6 K# S. ^$ P; j3 T( {我刀未到18,旦5sex是可以的

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:09 發表   
; _) u, Y4 H: {6 j/ l2 p, A; W: i9 s! g
" L2 n, r4 Z* M9 n1 k- B( A
我試過cd左比人抱抱同摸6 r, ]+ e& z4 P, Z, R
好爽
* R  ?' W' m! \& c# O# C
" @3 A' Z5 G! H2 H1 ~- r0 @+ F! G: E4 w
我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到+ S  y; N. K, f/ d% r9 O/ H
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐
; ^2 k- B6 f( D8 V5 h+ ?- M想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒

對直男什麼的冇興趣=o=

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 9-4-2014 01:07 發表   $ d. B& Q; y! Z+ p! K
8 q$ t& i$ k) m

7 C) W! t- d3 Y1 \9 P. I1 f2 j& z5 s4 u: k& b
我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到( ?& t9 \, r+ ]/ G
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐
6 X% z% ]2 r3 \, `( V想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒
9 T& D/ |  D' M  z4 A" k. F0 b+ @$ n0 h! z) x; l/ A
D對白甘熟既^_^

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   
) y$ j: i9 j* L) h* |+ ^
* Q# a! x7 ?  B# ~9 l( N+ [
, y- M* F) c2 L$ J* K. VD對白甘熟既^_^
* A. I  P. b' `係歌詞泥嫁

我都想試試...

好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻

回復 50# ZOE.HO 的帖子

香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   
: f8 b0 q$ Z" u( |4 ?- p6 E
6 H( X' ^! t  m: A+ M& d) p% R( J+ M% e4 y; m$ [4 l1 ^9 u
D對白甘熟既^_^
& W* s8 _/ {1 ?) s, R% A, C$ O) e( Z# Z
梗係熟啦!抱抱-3-!
, G) J: K5 H9 R+ r; }! s. G) n4 I4 S- F

引用:
原帖由 CD-sa 於 2014-4-10 23:51 發表   
2 x9 v1 g) A0 A( o1 w6 w) ^5 l1 o& y+ G; ^2 x$ ]) u
係歌詞泥嫁
4 U6 S8 G% V- g& n0 T" s
  I1 t$ K7 s; g- E3 h/ y
真聰明
9 I# `2 |& v- {* b( m  ^$ v; l* _  _, H$ r1 n% J. |6 y/ C

引用:
原帖由 yoda0806 於 11-4-2014 00:56 發表   
# w. E  C" p* r9 C. f. E香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...
) n/ l# V  J: T1 J+ c. T' I5 A4 E5 L9 k) h8 O! r- Q. g, d9 J
即是zoe要等六年