嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?8 J8 A4 g5 t! p  U. p+ D
係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?
9 C8 E' X% ^( y+ f! g' o% `) G. U我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。# _- U5 c: h4 R
Cd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰' T" A( @; I- g
直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...! [$ K' B0 w, o! d+ k# M! x
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   ; g; K2 r) f/ `, J/ k) B
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
( e) Y$ R8 P- r0 e以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
" ]( t1 D; m; ^7 f6 ]! x5 M5 t. d4 R5 P, L
我完全5得law
+ _. ]/ b5 Y9 z6 x; E" O/ j/ f: ~! F7 y想著女裝已經硬哂
& H" s. x8 B" K8 ~: s著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   8 N/ S+ @' b+ c* l# \
; g# Y6 a3 }3 C1 W. I( p; q
. s( W# S1 e3 {  r- E! W: `( W
肛門?
( [1 Q& d) l( \2 U7 P2 f( L& v好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
7 ?5 B: u0 [5 ~9 scd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
: }: N8 q$ O% @以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
4 ]1 ]5 H. {1 e2 Q( J. r1 V
5 ~) V" e! P/ @/ E$ P9 c' x
呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
: B9 t( Z7 Y. k4 \5 w% ~7 U: B- T' c% S, S

- w# |" D/ v& y我完全5得law9 K, p  B2 p: w6 |; j* s, m: h8 D
想著女裝已經硬哂
+ b0 b. F7 O3 c4 X著咗已經濕埋
+ n# ?/ G, j2 K* e/ c) s

: N9 z2 j1 y- T9 h" k7 ]我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   $ B$ _6 C+ d, \) A
, G& O  b+ S2 y3 S
& U9 K7 }' s* x
我完全5得law! G6 }) G8 j# l% x/ _+ G: P
想著女裝已經硬哂
6 b8 u5 [" x9 X  b/ \. U" Y- u6 O著咗已經濕埋
. h! @2 U/ a* K
我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   9 B1 E* H# j0 h. x, L: ?
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
0 ?7 C) x' h; f* g7 }/ P+ @1 _3 B9 |- l1 `2 u
黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   
0 z, g7 }8 @9 x' A: P3 r6 |9 t. u9 w( W/ V, _# v; X6 H& ^0 D  ^
1 ?. O+ p+ \- e% M+ I
黏實左取唔到出來點算 ????
6 N, Q( ?$ I8 {" Y一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   3 J( D" R& S! Q" a( s
+ J6 q4 s% e, k* ?9 Z3 H
( k. i1 V8 G9 K/ ]3 V甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   ; K  |8 u+ W, }" z, O! U0 E

) }, v5 a" z, q+ ~5 y
0 [* d. l* m4 e6 i- t我同你一樣!!!!!!
( I) `/ [6 A; b  p# x. O6 Y  _7 |
Cd出街要打夠兩次先可以
/ w- }+ T. s& W' p2 ]如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   ! k6 i4 H8 p% Z, J- `
, R8 c/ s$ E. G
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
+ l2 ~- x- \6 c8 m- n
會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
. ]# C$ D: i6 F2 g0 e, p; W我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
$ d9 R6 v$ h5 `+ f& K) [6 g
: ~) X) z! y% p/ ~# p1 H
絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   7 e& v9 a0 E% q
$ [0 H' U2 q  o5 B. V! g" S6 ~& p  `, N+ F% V: S) @7 X
唔係好明,可否講清楚D?  e( R' Z, v/ c1 l$ H( w6 i
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   : v5 ~; K  g: i( V3 [
9 X7 m% b# C. r0 _" ]4 p* \9 H8 S
好激wo, we chat我:jockeyub