嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?' U, Y' Y9 m6 c$ {; `: w
係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?; D. y  W) F! p# E, V2 }& Z5 h
我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
4 y; P# m: Z+ q* a) i2 ECd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰
6 {/ i7 U% k2 n5 Z: v3 E直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題.../ T$ D" f- }. U0 g( v) P
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   5 R' a2 _- C3 ]6 o4 R
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...+ i0 W4 D! Z* b
1 h+ q- o* u: w- q: ]) L

9 p( R: s: X9 W5 N  D# Y3 B3 ^我完全5得law) ]5 M' Z( a9 D- e
想著女裝已經硬哂
9 `$ {3 N* X4 ~2 k8 J5 K著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   
- R$ z9 c5 v; {5 w我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
7 F9 e( Q9 B9 Q8 x3 H9 y
4 \6 I- c7 F' ?. N, v& Q/ d" E
肛門?
  j& X7 ]& H5 u, F5 ~/ W好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
7 s! e& L9 m# A1 Bcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...4 @/ K  }. \/ {  D0 }; K
, O3 Y9 i" X: h3 C' R
! q' z/ D1 c, Q3 F5 c呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   ; }: ]/ i+ W! Z" M* F; ?# s% `- W4 ?

$ ^: q, p$ s, Z# E- }( `
/ g, t  ?2 x& q& E  N* H我完全5得law
* `' u9 B5 k( v9 _想著女裝已經硬哂
# F3 Q, X, `+ P: a$ i) o% x( {9 C著咗已經濕埋
- l$ N9 C) Q: ^3 `6 O+ ~- n
% j8 V6 z+ b5 O6 `" X5 n: M1 f我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
: |/ F/ e& h) F4 M. _% ]; S2 r' S3 f; n; @. V
* w# O4 r9 E* ]
我完全5得law
& i8 e: q4 d3 n7 U  b: V想著女裝已經硬哂5 [# |+ `& H8 Z5 I( f. Y
著咗已經濕埋
) ^9 g" i$ E3 E6 M% e我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   % }) N' a2 F: g9 b
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
  ^1 d1 I. {( N4 W* }+ f# l  H, a3 M$ N
黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   
9 p* z' g, G( W) y7 A( U5 `+ h: y' w; @( r* ]0 _# m
1 `. y6 R# m% x9 ]$ V
黏實左取唔到出來點算 ????
0 o$ B- U1 m& w
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   7 C5 Q( w0 s" |- |4 P1 U& `4 a
) x: l9 i% ^3 w( Z& B1 A# e6 o

+ Z: \4 ~/ B- E& }. T) I" k! O甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
' n5 ~# p- Z) a# R" x9 F. u3 s) X3 b% A0 C

4 v& a4 b7 J" T& Z8 K* F3 p$ l我同你一樣!!!!!!
1 o: X1 M: P, z5 o
: R' B; L" ?9 i  A
Cd出街要打夠兩次先可以8 O/ C; E( a% g# X# K6 f
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   
+ P, a: O6 q( G$ L+ p' }: @- B, h  K9 K  T' K% T7 }' J% {
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
+ \, x& m/ j3 A2 _- S會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
* k4 z6 U5 _5 G$ C+ s2 e1 O% p5 w我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
, ]7 W% ]2 z! K
4 r# y! \9 s4 u" e# k( I
絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   ) a$ O: c+ X1 I
1 b+ W) o! C& }+ l# C8 {1 z: O
* b1 j+ v* g9 g, T7 l2 j6 c
唔係好明,可否講清楚D?
% u+ \9 q8 }& J1 i* T. p點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   # [; q: ~  A: j8 |, W$ y
我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
7 @6 V4 [$ k) t2 q好激wo, we chat我:jockeyub