嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

- b8 K% F4 {4 t2 }& Z! @) Z# l! y4 h# e; f+ G4 D1 B
6 [3 T3 l% R0 d: Q' O3 F  V; {

: i3 w0 |4 e: H& @) s' n; N) q# Q
: V8 @% b+ c  y( O我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!7 _( ^9 ?0 X5 @5 ]( y7 l

2 T, o: ^' m$ E5 T% g請參看:
1 L5 g" [" R& ?http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)4 }8 {5 p1 o" l9 M$ v7 }

9 O5 H5 h7 ^6 K% Y+ t
0 K5 Q& ]- b; K
+ R* l2 d! s7 v6 e# @/ P7 T
+ ?) m% Y$ q1 Q8 }' ~' B
/ W  x9 i- {2 o. |/ }/ a: p.2 S' K0 f/ J0 R# ~/ N9 ~% i

1 {6 Y- v; t/ m/ S8 H[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-21 15:22 編輯 ]

( ]; s! A& J. L

* i, r) Z1 o  s% l1 u: s$ Z$ {) F2 k) _- N& ^  F

* b. Q0 c5 t% `, v+ {0 o  D聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:! p3 M* m8 l( b

, {$ W' Q3 l9 s" ?8 Ihttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D26 `3 R! t5 y5 I6 Q4 v) R
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1) I$ x0 q2 y$ W; v" O, M- N

, m1 E. t* u5 P& o1 r4 O; i/ P  g- P% {3 T$ b6 r

1 A% k9 S  [2 ]' |3 ^( Q2 ?8 X
7 B+ K) t" B6 c" s3 f/ {( k6 @0 e5 n2 ^0 \
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
' ?' j* K( S. ~6 U" b6 A6 [; w' e- e  D* q
# Q8 C  F  l4 i; Z
甘系咪會好痛?
% f6 b6 V$ _) w/ y+ G
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   : Y9 p8 c: p) \0 ~4 e
- T8 M$ B; a. `5 E5 E3 e2 r, s
會5會黐到去5到廁所?
0 L$ h. b0 x  p呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
* I9 N8 X4 s& \1 F, M9 c3 S3 p9 C) f
" N' t8 S) ^0 C2 M7 r( A6 K3 x4 x; v- U: o  m9 [, ^  W8 _
唔係好明,可否講清楚D?/ C% E5 g8 w% P9 z! M: d& T
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
) ^  Q' y, I" _+ a$ `; K  T相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
3 d8 O; m# Q& J1 b& ~" H2 L% R$ k$ U) J3 U" S- K
確實好痛,但好有快感
- [; A: x! k3 @$ g

/ p2 p( b+ Z. a0 t; e: ~8 E/ ^7 u痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
% n$ t4 U$ @1 [8 _8 u$ {) |) W) D
- }5 T/ f/ k) T' V5 G- [呢D就要睇情況
7 G& b- M4 f' Y6 F' o8 D( {2 ?7 P5 E' i* T$ x& |
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   # E0 Y4 i. r: |
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
+ J, U' I, {4 X0 C6 e* m8 s6 W( ]4 c

^3 [& C- }1 u3 F' Z6 N* E& A/ n著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁) }% @$ m3 i* A$ _3 U3 Z  c3 }
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度. t/ w4 q( [$ E; I' ^
另外一定要聞住條有味嘅女人底底2 W0 I9 _! [0 O, m0 s
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打& c7 k' d  \. v
打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
0 M9 T. H1 ]$ h/ h$ M* R仲要一定要睇人妖片4 O) G0 \- A  D& Z6 ^" b
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩0 }8 ?! _1 ?0 T
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
) X4 V  B- S' n9 P' ?" X: A最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   
6 n$ Q8 u4 w8 r$ B3 s# u; g( x  W- p9 l2 d' L9 e& X
$ \4 ~9 ~8 b# M! F
如果去5到廁所點算?
" W9 e# _) g- D7 K5 M應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。  `: {2 M# n' z# }8 L/ F0 D, j5 R
我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。5 G: w$ F9 L' t' ^

! E" N$ G9 Y6 E  f/ J( F[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   
$ }# N* |' v  O; L( O我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
6 j5 ]& r+ _/ `8 Z6 X1 U- T用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
/ x  m$ u( W0 j+ s. Z1 P另外一定要聞住條有味嘅女人底底% N5 d2 h, E4 G+ P7 g) o( ~( ~
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
/ t' T7 d  s0 A- x5 n* Q
同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
* ~7 s: @8 a" q/ \# K2 R% X) r( T9 h9 ^, H9 k
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射