嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

5 o" e% ~: p1 _) k: i  B5 V# s8 `! u' b% |- B
; Z) Z. j* P6 L6 g; q  m! {7 r) `

! ?7 Y; j* {" P( f* E4 U9 N7 h) |
: R& f# t# w7 U' O" E我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
+ t& c8 I. r0 T: I' T7 R# Z; ]) I  x) e, m. f( d2 m6 r7 C1 q
請參看:! g  [7 }% `0 E7 Q
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
* q1 I/ b5 v9 D0 D2 v, b
$ t9 q8 M3 z: h5 c- h8 {2 L1 |4 a& _! \# o" v) w
( ]" e2 _( g8 D" R( n: d4 i+ w

4 V4 g- w; z% _" U* U* u, d) u* w- c) Y9 F% L
.2 |' T  W) b, }2 p

3 L) u! _: ^( ?( J7 y2 d6 @' F[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-21 15:22 編輯 ]

e( m' A  Q$ K; z5 S9 G
) [, r- j/ `5 @0 F" G# u, x: t4 G
$ Z) K6 [$ s! D) ]$ I5 L9 N1 `+ B: e% R+ ~2 p6 k* d- Z+ K
聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
$ v/ e! L* h. E2 R6 ^& h# P. W2 \7 q
# P$ {! S& u* k8 k0 ohttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2" _+ ~# w: e0 P8 l5 @' p! K( @
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1/ Q! `) J. a7 j7 H$ @: |. H
3 S5 A* r/ z$ W+ E
3 D- B2 U9 e- C: l

7 ~: Q8 @# g- |* y! i4 |2 `
7 u) M# K( N" Y/ D; z0 F0 q" `! \. J( u) \, K/ J7 ~
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
+ i0 Z* D$ p+ p. f2 q' e" w' d0 i& Y# ^) s' k! k

b- u: H* L! w甘系咪會好痛?
: J2 ?( c, \7 c$ h
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   ; b+ g; u8 C: U# R6 o- w" ]
( F* {2 P2 S; G; x/ X. q  S  _9 W
會5會黐到去5到廁所?
" k) l5 ~7 K8 h4 B呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
' y9 z+ G2 F1 J; W" d' [2 ?, N: q0 c3 V2 w; U' k# r

( ]$ M. |3 @# p' t1 p' d! |* b' _& X唔係好明,可否講清楚D?
7 z$ w3 Y" q( o5 E4 U6 b4 t+ ^點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
4 r7 J5 c7 b. r
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
6 d; [2 V. D4 e8 z
& l- {' |) p1 U$ r確實好痛,但好有快感
8 l2 K* d! K' A6 g" m; H. _
- y# d, e  @% _痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
  N% G, n4 P% n8 X: m# Q2 \, O
$ k4 ?; z: t; A& l" p' q* k呢D就要睇情況
; ?3 ^* `6 D( s9 ^! r; L" w' p/ }, Y. `7 v4 ~- P7 P# U
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   , H; W6 O3 Z7 y: j& D/ B# b" ]
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
. t( F$ Z% Z' L, d# t5 h
" h/ w+ p# A) }9 h% V1 z6 v
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁$ d/ a: y& [& i" N: x4 `) t6 b
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度  u( O) W% n" q  A% ^$ x
另外一定要聞住條有味嘅女人底底5 L' e  H  s4 r: F
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打" V2 K: ]6 ]* X, @8 R
打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
! r) O2 k  p5 m# ~9 ]& U9 O仲要一定要睇人妖片$ J9 q; N$ j4 G( x, s) S& ?4 g
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
0 [) O3 J  g3 i. l% Z3 s我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛3 `6 o! h: J% t0 B& y
最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   : d, u- m2 C. F5 b) n( Z' H
5 h% Q$ e' R" |

2 y  L( K4 |3 P' e$ \如果去5到廁所點算?
7 q2 S0 V4 i& H* X( r0 a* s; e  O% F
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
, M$ T# @. o" h3 d" \我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
9 \: |; W0 ?3 n5 S. A$ a
/ N9 K% r6 H0 k# i  D6 q( C[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   
, w$ X7 }2 ]& n& R我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
7 }0 E  r8 H& L8 z6 ?2 C用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度+ r* g6 F) i- J' F9 R
另外一定要聞住條有味嘅女人底底6 I- h/ E; _& c; i
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
2 ^) V- j, y; u2 i6 J  [0 z/ \
同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己  `/ m, U, w: }2 J/ W+ W5 i% ~# b8 M$ N
  [$ Y3 N3 H# x  O. s+ ]6 `
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射