嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

" I9 D, P" C4 }4 u. j( X  O6 b( J2 h# A$ O6 m8 h. \# {
+ a3 H6 z! R. x/ x$ X9 T- h) u8 R
- ]: ?+ ]& b8 @7 j. c6 n
7 [  ~! h; A( i
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
- C0 ~0 Y' @: R% ~
4 k) _; F; R# I0 W  Z: q0 }請參看:
  l4 ^6 p. l6 phttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)6 ~1 m! T! H& m- G+ q: X3 {

% h( T6 X0 X* D+ q) ~2 x% e0 X6 P
- v* h6 e( S3 W1 W3 F, ^
! @: F% l& z# X$ S% u# V
- {9 M4 ?/ d- X  O  I& L
* I1 U( [/ Q7 B# C+ F.
" ~9 E1 F) ^. B# O  g  L1 t- r4 g" |  q

1 b1 U- C* b$ a! P
3 v  u' Y6 ?! a1 S8 F1 o& m
" o) b2 c+ U0 n0 d- t
) T( E1 k, `! M  [& }& F& n
聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:7 j: X/ X; u8 m5 ^  c* @

+ L  r9 L3 {* r8 Thttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D25 q2 a9 i7 R2 k& Z6 Q7 U, B* \
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1
. Y' L) a+ D" X0 E
7 g1 J5 I" ~3 _
( l5 L4 n- M' |8 v1 M7 u/ y2 l* f$ {7 G' z! S+ ?0 E0 S

6 a# s5 ~& x! l( H1 E% Y7 I3 V1 g7 ^" Y( F1 e  J# a8 z" G$ I' {
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   * X, @; B5 N. m- f. s1 O8 _

$ y0 `5 g  p+ B
3 _1 {- K: `6 f- b- x6 q3 h甘系咪會好痛?
* X; q! d* I% I" U$ R8 h確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   
' V2 h; i9 E% N+ s' I2 f
9 r% T- r  ~6 E& b5 I1 r; ^會5會黐到去5到廁所?
% E& J' [0 l6 \+ h) r9 |' S呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表     u" G  ?9 K# K7 v( f  r
9 f7 J3 p( u/ M8 q. p$ x

& W5 t# {! ?- _2 f唔係好明,可否講清楚D?
& v9 U: b( t3 a5 x. G4 Y點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
$ j1 Q$ f4 ?# D! N% j/ t
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
8 O- p6 M/ E2 q0 U1 c7 R0 y8 h/ C
5 q" W- B. w* T確實好痛,但好有快感
$ s7 z6 K% e* [! S* z

) p, A; g9 C- E# h% ]8 n痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   : g2 f/ ?' n  O7 @7 f% U
; |, z8 T  K* }) l' K
呢D就要睇情況
' M# S$ d* I2 _* k8 f7 P8 i7 h; M5 U/ I& B! O$ a
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   
. o: {7 \. W. R+ p0 K1 D無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
9 g' a0 H* w# x7 E6 s. e/ A  K) b
- M$ H5 H. J9 F( \
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁6 `# {9 c( G' n) G" k7 z2 o0 S0 Q- q0 c$ f
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
( e! B6 z, U+ ^( X8 G/ D: ?另外一定要聞住條有味嘅女人底底7 @( i$ |0 c8 J$ O. |; q
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
) Q" R5 K- h; U打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
) ^& }$ n/ o4 ~4 w/ R仲要一定要睇人妖片# b, ^! u" p8 ?; g! O0 N
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
* Q) s/ T$ u8 Q/ {. C3 y; N4 _! n1 }我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛% B8 L+ l# H( h# Z" k9 J
最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   ; U  a8 L* K' U

' q7 ?' r6 h& `7 Z9 u" f
' U! b' _5 M- G" G, @2 F% d如果去5到廁所點算?
( [1 Q# ~( S7 H; }( V2 d: q
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
, w3 M/ l9 M0 C$ }; D$ A) k; J: S我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。2 y0 N7 e: y; }6 y9 x% w4 K
- \, z. {* ^  _0 h1 N

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   2 `  n" V  V& U2 R. K
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁. J' D: s" |$ z$ E
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
/ s/ {( R% |. ?$ {6 p3 V/ i另外一定要聞住條有味嘅女人底底' s% p. b2 R) U/ A& K- O
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
( ]8 K5 H* f  K8 i: l同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己: i7 N& Y1 _+ I' I1 `1 s8 @% ^
7 d5 @: D+ y& _
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射