嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

1 a" i9 F1 s& C0 ?% Z
1 P/ i7 t" X- D% p' |$ [! `

9 a4 R6 U6 l* Y
; _/ k1 d% `: d( ?# f; U0 H% `9 o1 A- M
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!9 \& U# G# o' q* l4 [/ l  y( }
8 ^7 `/ B+ ]4 Z1 d' [
請參看:
( P) q; V2 l# d. Whttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)- Z# ~3 E# T& G

/ @, d3 N$ ]9 U9 `$ I! P0 F4 \- R. F  n  J$ j. d6 ?/ n4 q

0 L$ F5 ~7 L$ l; R) I$ O+ w7 _1 r* E

" p% |/ f+ u5 A3 n% P' g.
# w; c3 U( ~, p! @8 g1 ^# y/ I3 Y8 F

2 s5 v3 ?# h1 V

d7 h$ M: Q9 X9 Y% n7 l8 S: r3 w# s' ]6 z: p5 ~; D0 L

2 p1 S7 O: Y0 _) M; F聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:! T* @. R8 H. x# W; i' ?, O* @& T* E
) m' ~* \2 j( W8 p7 ]( T: \
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D28 n- \9 Z% d2 H, E# i1 G* \
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1
* ]7 U1 T8 R/ m: W+ }4 `7 i. k& j( M
& l0 ^! r1 Z! V; D% V

! h- F, z* t$ {4 ^7 P, j$ F* `
5 u# U9 V0 a4 U; ~4 O+ D6 M+ X& B; [+ D( y5 e& i0 I
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
1 c. P& P& J! ]% `" Y) Q
! y1 W) c+ ]/ f7 e  i% D9 u
* D) u! \( y* O: k& Y3 X9 v甘系咪會好痛?
3 p0 [5 H" @+ J確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   
. s; v6 ^9 a) i" O& i% ~9 \
. C: N. J6 }$ i6 D會5會黐到去5到廁所?
. G; n% w) Q6 v3 o6 P- s3 W呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   # L8 [/ Z3 Z" R& x5 U  z& P

9 \) l: n, ^7 e! H* a8 T# V' N6 a/ b1 x. ~  r+ ?2 X$ K
唔係好明,可否講清楚D?
* @+ O- i5 ?4 g, c2 t5 N2 Q6 J點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
1 \+ P5 ^: r7 t
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
3 M. N* f3 |, [; ^! _4 Z0 M8 U
) o5 y' z# I% }. F1 {5 C6 F, l+ }確實好痛,但好有快感
. F0 E/ O0 @+ B9 M) {4 x: R. F  T
痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
4 q( E! n; d; i# T0 _+ J& x( v% v7 r4 i  Q
呢D就要睇情況
# M& f3 B) g5 s  m  s5 c6 J- B

* J! K, K) M7 r# w8 w: Z如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   ' t+ [! X& L# x7 l
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
3 o: [# w; U/ ^) I
" d; Y. W, C1 A; I
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
& \$ Z$ _& j9 X0 v: @! D用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度) F; h- S/ A2 ?: G* W
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
3 L) a& y# m/ P1 r6 R/ N條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
8 ~7 `3 M* v7 ^: b: k9 c打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮0 u3 O6 u3 t" |" c2 c
仲要一定要睇人妖片: U7 s9 P6 W" a3 d
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩5 Y, ]. v$ Q9 K% t0 h% z1 ^* g2 L
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛# V6 F& x3 _9 S" O) x, i
最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   1 k/ J8 Z" ~/ h4 \8 _

" [- J, N/ r, `3 y  f& k7 M8 ^0 y
3 ?/ y  o& k! q  Z如果去5到廁所點算?
4 ^6 D: W: H- c% k9 m$ f7 ~
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
- }$ b9 a; x5 S# ?, |我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
1 L" a8 N0 |# A) u1 S, ~7 w! ?+ ~8 X; i5 E. j

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   
. z0 v( \1 e" ]; U7 ~- F我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
) h9 ~9 B4 g& N4 Q7 ]* h用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度2 e  O- g1 X0 Z
另外一定要聞住條有味嘅女人底底* J* w+ P  N3 Q; l/ }
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
, G+ ~4 E* U/ [) \/ T同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己. |" U4 w: K" n5 P) N5 r

: |9 \2 q, @# [' |. k[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射