嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

_  r% {0 q3 u# ?! {
' C- P- l$ v/ q/ ?, Y
$ x6 V! m  B) {9 B2 y: y
. s* N: w# R4 a) X9 A+ W% P, T0 s2 N' V3 w: T+ J
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!  j0 Y4 U  R9 t& [' Y

- L3 J9 y  y9 b5 \請參看:
3 V5 g: z$ U1 s" ?9 ^http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
( o2 e* e1 H" \* u; W, e2 o3 i6 p. V6 x

9 Y9 o! m& Y1 b: r4 e9 _/ }/ @
' Z* @4 H1 i; u, n1 v; ?/ I2 U% Q% j4 F/ i7 l/ j$ a
+ @3 D; Y) _& P6 i1 f; k
.
" n7 i0 _7 B, h9 H' }9 @0 j2 j
: V) D; J7 H8 E( P) D4 N7 c/ c[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-21 15:22 編輯 ]

5 W/ |! n& C9 V% k# R/ ]
5 `7 L: T$ P3 U# e) z

7 M9 o( Z$ I6 z9 z8 O4 }0 ?2 P' x3 `# {
聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
$ H" O7 _/ D' d) k5 c) P) M+ u$ v7 F# A( y5 H( r1 z- h/ |
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
  @) Q- ]7 W# Rhttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=18 @) j& G2 d0 z5 [3 L2 T# T6 y
0 }: `' r, n. I% y+ t. W7 `

7 E$ ^! y3 O. m. F' @; g
  L7 }0 e" ^( a, W% k1 }) Y6 d7 D* F3 ^6 }4 K2 ?3 z
% G% O% D; u. M8 M. l3 N5 d
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   ! A; s+ u! @% I# H) e, {
  \. F! ~. m4 X& o' W9 J$ h6 U$ x
, u: f5 ?  [' B4 k/ C" n) w
甘系咪會好痛?
' w- X, T+ t( b  _2 r( A
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   9 _. s. \6 N0 Z9 Y
4 D; V: t6 u  _
會5會黐到去5到廁所?
* E% U4 j% c) P. V1 v呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
# P) _1 \' z) ~2 y) k  w+ i( h" W6 S: O/ Z2 B2 C

3 f; x9 L# [0 U9 d唔係好明,可否講清楚D?
" p+ ]6 Q& y* w+ n! X. [點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
3 d5 U; j6 {: x4 |7 h
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   % C( U" k) r3 {/ Y7 z6 ^
  q* }4 `. T# ~% L* M) u
確實好痛,但好有快感
  K. w. M1 D, m- P
% d' g: ?" x& A! F痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
0 F* C6 a  X. V& J7 _) p* M: e
, |1 e4 Y' _. j. n$ y呢D就要睇情況
: Y8 e$ w2 ^/ F7 ^9 w
$ g: t+ z: u  o3 e% u: t4 g
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   
' K' j; Q) z4 w$ E無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
) R9 {% f) I0 b

# i+ W# T. k. u著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
, q" p4 _) B- B# V1 J* f' k. l: c8 b用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
9 H, {( V) `- O7 f' B另外一定要聞住條有味嘅女人底底7 f0 C- z: {. C: t& M6 S
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
9 M. z/ q/ _' w  E' _- D0 t% E打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
2 I! d( F, A' V; h仲要一定要睇人妖片
" D# a# ?$ a3 N& [/ \# s/ J同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
7 g! o5 ~, c2 ]5 h# D. K我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛" u$ T' _* p: x- U
最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   
* o; I/ m! W8 T' e4 H" `
$ j; o* a9 q% Y0 R
! n9 m: k3 y" z5 {如果去5到廁所點算?
, t/ u3 k/ K2 V" |7 p應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
4 Y. w2 d9 t( Y1 p$ g我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
" u, K' Z6 R6 U. p1 e) c  d3 S" e" f

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   , G5 x. w& d- u3 p! E. |
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
# W) F$ ~" w; Z' [1 j# H  w% E用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度0 D2 E6 p7 T( a+ C, {$ \
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
! D% }# V4 n  z1 [2 q* N條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
4 O) t- w' t0 [* ^8 M1 f0 y
同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己  v: B  z; }% o- M
& d( N# F0 U' q; J" T( \  i
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射