嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

! W1 B3 P& l  a) _/ c( E2 f
+ p% z& |# y6 W' s: c' y9 P
& J: E7 O3 E  t+ o' F( a) M; g1 f
% n$ n3 a$ d5 B! z4 J

" t" H, D+ J  D8 Y3 M- S& v+ [我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!0 k& i; B5 k8 ?0 T

8 f6 p; J+ V. ~. U. C- h1 u: z請參看:' O1 p. j0 T+ f5 V8 J5 F' B: z4 M
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
+ L* z* s) f5 |$ r
7 u. ?. z3 b2 d& K7 e" \" X
4 q! k+ e$ H- |- H! D9 L1 h  J  M% y1 d  }; }5 p
* y& U) i: K# N' b3 r  W7 a
+ Q. T* A* d" g- E, S) A& n
.' E9 ~6 K+ U0 m' w/ f. u2 j, O0 |
1 F3 m* w3 {% W: f4 @  \

+ w) U4 t. @' N2 L" V9 |. |+ P7 c0 X# [1 p
% v7 J1 R% e. C: I! ]

, e. L% T2 {' `: C7 W聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
& \+ Y8 R( A; p  }% D; B; i% ~: n% r+ |, K' o! ^8 _" \4 a
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2: j2 n3 C; V" B
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1
; |. o. [7 e$ [' Y! D6 u7 @6 Y/ d" w, s# h2 q/ p

3 n, q# F: G6 i) M/ [
8 P2 i' F  J  l) K: a0 W3 g& S; n) }4 [( H' c) a2 W0 I
# K( L7 m0 ~9 [
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
9 b, N" S# p- S# u: H+ X1 t) S- E: l4 V8 g: d- N% {9 H0 R

0 j: T1 ^% d: e甘系咪會好痛?
/ m8 W" N, j" v5 R* Z確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   ; ^! J5 f1 k- D

1 @- O. @) W0 e8 C, v9 Q9 {4 g會5會黐到去5到廁所?
9 |8 v7 |" _7 G; Z/ M( d
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   / v2 Y0 F. _. o4 E  }1 i
4 b! ?; c; {5 o! k

* W: b- S  F7 Y* N+ k+ q9 J3 g唔係好明,可否講清楚D?
: n# F% D5 s9 e# N- M0 B% a點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
1 u6 n, A/ Q, ?. C  Y4 X
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   5 h0 m$ k/ H" x8 E* h% Y! `

# X9 O7 K, Q7 x3 c4 w) @1 _* ?3 b確實好痛,但好有快感
4 [9 n% o# _8 g) i4 O: Z+ L* ?; s' [5 k0 a1 m# W' J/ h. f; Q( g
痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
3 i3 q, ?" l9 f& C; Q9 u( {6 c, P
/ P5 g6 D. `0 x' u呢D就要睇情況
- x* ]& d! L/ \( ]
  g) ^0 O# U! X9 J. e
如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   . j/ O  p9 @* X# }- ]- ~' p( ~6 O5 W
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
5 n- K; N7 A& b, o( I0 i6 Q
. W5 o; d* W. ]  |8 w著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁# \" p& S( ?4 L
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
6 ]9 ?" {5 T  R另外一定要聞住條有味嘅女人底底
4 w4 z1 b4 [5 P條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
7 p# }/ t! j  a2 d4 j打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮9 e/ y# |# U& n3 Q
仲要一定要睇人妖片: l9 l& u& n6 g4 j6 m
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩  J7 W0 q- i& z6 G
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
: O( o  g4 h- Y# s2 p最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   ! K" C# k/ V) p0 E3 \/ b

3 \) U1 H/ C( f: Z! h) Y# y5 [6 ]* O/ _: ^* `  Q, h9 L
如果去5到廁所點算?
, X2 D  X0 D* h) t: Q應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
1 r- f' ]" S4 D  l# Z& O6 w1 m+ j我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
) A. I/ g, v$ N$ ^! P
' }! [/ b2 _2 |0 q6 [1 `- ^[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   ! G& X6 ^, G2 H7 C* _: N
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
) W' O3 `6 k/ t用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度+ N( @# h7 u" M/ h
另外一定要聞住條有味嘅女人底底2 a2 M+ P1 {! P, t0 t
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
! V. h4 b) @0 q1 A2 c/ G同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
- ^. l. q! b) i. Q
+ j& w. B: ?, o) T' |& E[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射