嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

( i( s2 l: e# h3 ?4 g( \) H! R6 |

" A! A; G: E3 g! m  \  T% _1 g: q4 [
. d' w2 s$ {: c6 l. i
) v& Z- n9 \9 T: _" `- J
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
! Q. j. s/ j* ?/ N2 z
. d% h- O3 m, N5 Y請參看:2 G7 O- ~8 j6 C
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
, Q( d2 s; H, F! ?2 O, Q6 r3 s9 n
) U+ c  U2 i9 P0 I
  h+ C0 f1 l# m5 i: m; q: W+ e* l$ B8 f, ^

9 u# z7 L& `+ r) O5 ]; R3 {3 B+ ]" D9 T7 I* Z* |* ~- c* z: X: B
.5 \! t1 x; D8 O" H/ H, C
7 M) ~9 W4 S% b7 U5 H

8 M  C1 c4 R4 Y& q$ N3 _
) t( a) X) v! I& ], W" m# T7 I
0 \$ M3 I3 K8 S5 _0 r/ y+ ~0 }& J1 s. _  `5 @! @, Z& O/ ~& |, k
聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
, |5 @* P; ^: l& u$ `5 u
. K( E; O: c/ z9 E6 zhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2. L5 s4 A1 G" p3 G: k. j; l* {0 ?
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=13 q. Q0 y' X! ~8 w* F

, g; Z& U5 Y  n" U6 j/ T. ^& W4 I2 j! h+ l
5 ]+ {: d! `9 I) Q3 W6 f! r
% F5 n: r0 J" S$ z
  n  B" o, F( v0 Y9 P2 q3 z( e
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   " r5 z$ F8 V: D4 c( C! m

8 y1 S0 ^0 ]6 y6 v' Z, z0 R1 l3 p
甘系咪會好痛?
# w) r! O6 O. A- n3 `
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   
) O5 r: O( }, r9 h' n
% z: b2 N; L1 [4 _" T6 M會5會黐到去5到廁所?
; _+ L6 X3 q  p$ F' f2 Q. r. a  j
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   8 T& F7 p1 r% ?: R; \# X% @- y0 X7 c
4 ^0 G9 F+ x/ O' p! l% d
$ @; d9 }; `# k
唔係好明,可否講清楚D?
8 c7 R9 q8 a% r$ t9 l! X點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
3 M+ F3 s7 q3 e  _. q( A相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
9 ^1 P+ F, P" `/ n5 s/ Q
9 z0 Z$ ^5 [$ b$ N( G; l確實好痛,但好有快感
" l4 Y  ]* n2 C1 x
/ P% ?* }& Z+ c) q5 d  I
痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   7 y& q6 U4 f6 h; ?0 f2 _
& ^# X! L2 P8 [
呢D就要睇情況
/ Y0 N8 t+ w' s

7 t5 M5 r4 v8 r+ M- w- `如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   
4 X  U* Q; _+ [$ H$ B無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
5 b+ ^. Q& @: W9 }; Q; A) a
: n2 ?* j( C$ H9 c  A' K* r# B( F9 L
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
: n; h$ P) P! K5 Z. b# ]+ V用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度0 H& V1 X7 [+ g) o5 `0 r  Q3 B
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
- Z# J( q: g: y1 w: `$ k條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打( ~/ ?/ B9 U1 d" v& e0 m8 I
打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
$ F9 o- u$ B& y, i8 ]仲要一定要睇人妖片
4 S# z  m4 l% B. l9 `" A同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
( ?/ [* x! q, b8 Q; V我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛! Z& N& p: f. L2 U9 F& |/ X. u; t
最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表     Y8 R3 \; [2 u. K

$ ^1 h* u) Q7 a4 }3 u3 \+ k. D$ p2 t4 C% r1 ?4 l( f
如果去5到廁所點算?
. i) w2 M. `5 w0 w應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
! u4 d' h5 J0 j% Y5 i我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
$ w8 J% k% D! s; a( q3 J
  m4 M9 @2 J: {; `[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   
2 `$ n; q3 `- x- F# h. s6 N' s我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
1 C7 g3 P( [4 g- x$ y3 @用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
% j- T( j4 o# k- ]另外一定要聞住條有味嘅女人底底
' F% C. M. u0 V9 g+ }/ W" T9 I條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
1 R' J0 Q$ z* Z4 M" m同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
8 n3 g2 ]2 i) i  C; g7 _, {# \
3 z+ y4 M% }/ S& B  {' X5 M$ Z# o[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射