嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

6 W  Y' A0 f# M( D7 f. d, s
+ D! l- g5 P7 y! p- ^7 ^# P, k
: }% x9 O0 `( k! P, ]$ ^
& Y, ]8 e. }5 v' c4 }( [/ X

. J$ b- \8 R( }我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
) S  N+ i- _* y7 V* J8 Z* D9 W
$ q* W1 N: ]1 K/ @! N2 m, ~/ j請參看:# X4 ?8 e* k( {& x4 k1 s
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
+ D! ?  a: O) l( s+ i3 z. B; M; {7 y  R' z% W" p

0 p2 i0 h4 H5 |2 w: X* w+ s2 T# [# _) S; D# k! P5 y' _
9 r" O4 z, }# T9 S

, }. C6 V2 L% m; {  H.
' X: D, o0 A4 ~) L2 N' i2 d( p  p$ V8 Y$ \' A

5 U. B* f; P( w& q; s" \" i3 [2 v( r! k# J9 }- {: y* B& @
% c  U4 ^# T' S3 k- i2 D

9 X, b+ I: M# {; e5 m- |聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
5 [5 `' {( [1 y1 y' I& k" F5 [& }! x5 H4 @; h8 g# v+ c) f
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2( o2 u9 n  w$ o0 b; s9 Q
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1& e) |6 H6 X0 J1 p( ]& ?
2 x5 _1 E) c9 {. r

1 A6 g* X6 I6 h2 S. Z7 X* v( ]8 |5 G' K

( d& K( d8 m" i* @; w# t2 J3 \3 ^2 F4 T8 V6 F, S) U) e
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   - x- ~3 s9 y! W' h( q" [) R3 p
! c7 K; s& ~! Y

6 Y1 f& r0 C% ?: `, r7 F3 T甘系咪會好痛?
$ Y1 I3 B/ d, p, ^3 T
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   3 E- {; M9 ~" _- T

: _5 c6 M6 O+ u: x  q* _8 U0 W會5會黐到去5到廁所?
8 K1 e. d% u* V" M2 k! n9 a
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
& o( {5 G) j" \1 P% V
7 w1 c2 l; U9 A6 E. f5 h/ Y& P  b+ g$ T% z: |
唔係好明,可否講清楚D?
) }# a1 w) T$ ~7 D點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
2 D4 V, B- j' ]* d& Y& {3 G相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   * F3 X' _$ I( Q% n  b- g

( ?$ T3 S# U8 [" w6 Z+ m確實好痛,但好有快感
8 p; |9 ]9 R6 v$ `" Q3 ?" j; ^
+ T& D# k( v9 x$ U# i痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   # T; g! E5 L0 x3 @. I2 E

" g, K$ H+ _5 n, r7 k呢D就要睇情況
4 G* l9 K- ]' J! m. l

( e4 D5 U$ g1 a, u( V: j& ^如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   5 h, Y  n' s, C8 D
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
' a7 z! r+ y5 H% ^+ A1 R8 j1 H$ q4 a0 p7 X# @9 `" g# L4 |! a
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁9 C! z* s  _. h% b; v8 P
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度1 n% j3 N% ^8 O# v2 Q
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
! x5 U; _! {; ^* b( R/ h條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
* K' A- ?$ A0 S) K打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
: ^2 r, i( B0 R9 g  F8 o& n: @仲要一定要睇人妖片! ~" s7 G, R: c3 i' j& _6 H
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
4 B0 Y6 m) \" f' g我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛+ w8 R0 x1 ~3 t" p
最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   / r# f3 O# w/ P1 B+ ?$ E
" w) o7 s3 Z4 b) {1 f+ T
8 E5 J) I) J8 t9 M
如果去5到廁所點算?
6 E3 v+ `& Z6 P
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
$ V# o) T2 B1 H# p我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
* K/ w9 C8 K6 d5 O/ Y6 e5 o
* T9 m) x4 ?- \[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   : [7 o% A: {; b9 O7 P
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
" |9 h6 p% X" \9 h用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
5 l" d4 X) M1 p另外一定要聞住條有味嘅女人底底' l$ A$ e! q5 s. X, e0 x% \& u
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
, p1 {+ I3 E# ?( i4 I  M同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
6 C! B+ e% t8 ]
7 t* v1 }/ C9 M* a[ 本帖最後由 angelbbyip 於 2014-7-27 02:07 編輯 ]
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射