嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-5-16 00:12 發表   2 z6 J7 V! [: h0 k; ^% H. {3 |
著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
* }! e* l$ a4 d& B
我同你一様,不過再加m巾

pantyhose~~~~

著住制服打- N* G  \4 v8 P. B2 L/ Y
試過射完仲係硬晒& |) @9 s6 v4 n0 ]
3 P% q9 F. |! g6 H4 _1 Y+ U$ i
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

打還打,問題是服裝的清潔真是一大問題

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
/ J) d! H1 R* g; Z1 W$ fcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...+ [3 M" N8 `3 X3 U* U6 u2 p& P
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
' [1 e4 g7 Q- G6 @( `5 M. l
聽聞有女仔會用桌角自慰~9 X' }# D! W! J( B# O
不用你用呢個方法感覺如何?

自己鐘意穿T檔剪個窿露條J出來再帶絲襪J套,插住陽具或震蛋,加震蕩器震J!但我最like著全身絲襪帶手套同人口交,射落口度果種快感又鐘意吞精,因我非常like精

成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,

基本上
- h- K; M* i1 m9 E7 N7 r+ t著左女裝
& f( j0 Z7 S' f# S5 p1 e2 P我係全情投入作為女生
  C; B. N* ?9 P5 F+ b1 ]但的確係會有一定係性需要+ {3 C, w- d% j+ m
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮  s  j- q. @% o7 Y) w/ }
呢個唔係女生的表現
, G& A; d" g/ A& W3 X  n! x6 Z* m8 h+ V9 G+ U/ ]/ S. L  O
暫時兩個方法2 g& e; B' o& D& O2 ^: L
一、用假陽具插肛門到自動射/ g& Q9 |7 P; v& L/ m0 `
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:07 發表   
$ J- p: Q* b! U" u) s$ a, j其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
  ~  n; g" r% F; T# j我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
% O6 |9 r+ z+ P- k$ ]. A最緊要落KY
# O* s6 N7 v9 R6 k
9 @1 R$ _8 J1 r8 X其實唔得架, p1 {3 q3 V3 y' C0 h9 W- r
我最初都係用好幼的3 m" g1 w/ d) l7 C# k
越玩越粗就返唔到轉頭. o. d/ W* M  G/ b, \5 f
9 z, g# J; e6 o) L. l- P# a0 P4 D
最緊要練習放鬆: g' [" [, _( p3 T" D& h
識放鬆就唔會痛或者整親

我是比較喜歡C D後户外露出加打J J。找一個冇人  K8 `2 Y2 Z" |2 B+ ~* ^* P/ K
  Q! d9 x) O2 x/ c: }

著晒胸圍底褲拎多個胸圍,然後自搓胸,再反轉個杯位拎電舌,放埋一邊乳頭到,另一邊乳頭手指上下挑,扮到有人舔我乳頭,呢個時侯會有小小液體係小弟弟出黎,再用手塗小小上乳頭到,再用另一個胸圍包係底褲外,跟住一陣會射,抄小弟弟出黎射係另一個BRA到,如果仲係硬晒,就換已射呢個上身繼續

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   + ^+ n0 T9 T2 \- k4 M) r
基本上7 u: j9 q* J1 ?" I
著左女裝
$ ~+ B9 h: O& Q我係全情投入作為女生: P) p& b+ o& O' [4 o  {0 L
但的確係會有一定係性需要
1 C: a8 T! X( x0 S6 m! L一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮2 v! s4 ?7 T! Y6 s1 s- ~! |
呢個唔係女生的表現
5 t7 N( F' |4 r
0 a; k! M) s. F! D. \! i暫時兩個方法
" Z5 k  @0 A3 D: |- s$ O$ \一、用假陽具插肛門到自動射0 e) c: s& B3 m* g2 h1 e/ W7 G; L
二、放震蛋入肛門,著機,震到射
. p, n' w1 ~, p; m$ r
9 }/ Z8 x- j, u. m& x呢個唔易學, 我都學緊....! X8 }) a$ v8 O' p+ a
你個兩個方法我都試試方法二~

回復 48# Carol0122 的帖子

你真係個好乖嘅cd/sissy

回復 14# okmijn 的帖子

同妳一樣 諗引誘男人搞自己

我都想約同好一齊玩

我會先洗乾淨,之後打開攝像機,然後慢慢的用手指擴張,等到開到2cm就開始用肛塞玩,玩到都張開後,開始用機器邊幻想被插,邊加速抽插,之後就出來啦

我好鍾意淫蕩

吃過偉哥, 著住一件完全祼露女性內衣, 露出光滑

最愛穿女裝到戶外自慰了

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂3 a( {/ ?5 _( v, Q
" E4 n2 H+ _/ e) c  R9 h
that is my style !!