嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪! G! O& M" D# s# w. s
或者日本和服二趾襪
- N2 U- H* V, r6 C又或者睇日本和服AV
! B% N+ |- c+ W是但揀選一樣協助到7 E( c+ {5 W( D' s1 o
打飛機
' B8 r2 O( _& J. _# q" |( k* X

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
+ b7 I  J3 B; j2 ]1 Z8 v
0 u) ^$ [2 _3 a4 e" C
' \* \. `% [3 o2 ^" M  hCd出街要打夠兩次先可以
& B6 q: q/ i' J2 y; _如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
2 C4 _& U! R) T1 i4 |
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
3 q/ z1 j) ~& o6 J  S4 m, c
% X( p* w% C5 _5 y3 i# h; G8 d
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
3 ]6 i7 C& {: q. O& u7 q女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
* O7 ]/ K3 u+ l  r2 h9 {( Q& V+ P$ m( A2 T
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   / s5 x, Y6 b' q4 W3 X
基本上
) m% E7 n' ^0 ^# {9 N4 @著左女裝: q6 L* z2 v1 R2 l- N
我係全情投入作為女生, j$ Y8 o) J" _8 @' O5 n
但的確係會有一定係性需要. ^& Z- b+ e2 E6 H% X8 b" W
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮- A* v' `$ o0 w: m, b# T: |
呢個唔係女生的表現
; W  |3 p* ?7 H2 ~( q1 d  E$ s9 S2 J( @  I
暫時兩個方法
- E* ?& _% ]! U6 f8 u, u# i一、用假陽具插肛門到自動射# W( \. [- R8 w& m. S- i( U
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
1 i+ Z) s5 w' z2 y) l7 T$ ~成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
6 K+ f6 K* H( M3 B! X  \
* M& A2 G* J* [  d7 V
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
0 `$ q% I4 N! U+ S/ M' H4 W當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   
/ z) w, @+ R/ s. T5 L! n7 b同意做咗女仔就唔打J   C4 m. q$ H& X3 E/ b

2 j9 K+ I, Q/ v, ]
& W6 M2 b) f. F: b# {
0 ?/ C4 E: A% G' C' M4 H8 P- W呢個心態
* q; s+ C8 ^" z2 V4 v. w+ Q我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春( V+ H' Z2 [( U( g* ~% _0 I
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
  p# ?" s1 S0 N/ n9 h5 _而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   9 K8 ~: y, I& D9 r+ x6 T
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出5 c% S0 S5 d9 S
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
9 R, [7 s7 D0 @9 B2 R7 J
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
/ l5 X2 X9 R  M" U, u4 \4 q
! K, X5 z! T( i4 J% {
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   0 G3 O$ w$ H, e" X, M. _# W  o/ }
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出" t# c0 p$ s$ X+ v
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
# x: T, ~6 `; M2 d( ?2 M我都曾經咁試過2 q2 ]- [; v' O; u, ?( l
- l* R; {7 C' ]9 [$ h8 o( Y
6 u2 `1 ^4 ^( m& t) {: S可吾可以清楚講解一下??- h: R. m7 b; o0 Z
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
4 C: ]; M" W% z  {- |- q' O我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
+ P: }* ~' y3 b1 x: p/ _而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
; s0 P' @. v7 ^: p: V, @
4 g0 X; u9 Q3 M7 c# R# V

3 R. k! l6 Q- K我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
. [, ^) @7 ^1 Z8 Z- Z9 b. V
. y2 G! u  ?  Q& t5 T基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
' w) q! N: t: |! f3 A2 X* m. m  X; d6 l. W1 u1 d4 A* o! D
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透7 J  p( l5 n$ g" e8 O+ v

" D) M- D/ _6 C. M6 B- }+ z$ V而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
9 C' ], M. A; R1 m: Q' m( y, C: ?5 H& P# e
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
# `: e# A+ ], G) i1 H0 F3 X$ [/ ~  t' n其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
* y) e, C6 X# @$ @/ G  a" X
: T- f$ u( v- @' K[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]