嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪* ~5 w( W% j) q+ \( Z% b% A# `" h( ]
或者日本和服二趾襪
' ?0 f, [' t" C! \. a又或者睇日本和服AV
8 F7 g8 {% I4 G/ B- N3 r9 `. i4 g是但揀選一樣協助到- k1 x0 `8 m& A7 d# b2 ]; n) d
打飛機* c8 ~9 U% J; t* V# ?

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   7 ]) o% k+ m9 E. \# h
' f9 I) [3 ^' B& K

+ m/ o' L' M' ?4 j8 XCd出街要打夠兩次先可以
! W5 R- O+ J; E* H! ~% p如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
3 m: g, p8 Z# |, k2 r
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
# d) O4 @0 K2 |! ?2 Y" E7 u; b2 W. Z
/ w4 d9 p, E/ H
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   / J3 i1 q5 Y+ m6 B+ P2 O% i
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J * _8 \" O: y) S3 `% H6 t  R

2 b+ c) J  g- _$ I
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   ( a. c' g; @' V0 a# C. v/ O' n) M/ I
基本上8 ~7 y. z9 [4 X
著左女裝, B: |5 `! c7 d
我係全情投入作為女生
' A7 ]; X, \' W但的確係會有一定係性需要& `. b" D6 L) M8 E+ I
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
9 X+ ]) j$ M+ R& o# i; ?  b, e呢個唔係女生的表現3 k* A. |! q* I
% n# D1 Q# A! Q6 N! e' J
暫時兩個方法
: U* G+ j$ p! u6 N一、用假陽具插肛門到自動射
3 D& d0 [0 o3 v二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   " F  o# J- A7 e: \# p- {
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
6 D4 b. K2 s4 n: i9 i( k9 _
# Q# R6 h4 J% K/ v' I% O+ |( i其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 ! u6 {4 J- l- D& T  T' _
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   8 Z& o9 e0 V) Q4 `
同意做咗女仔就唔打J 4 y) E2 i- Y! D, g2 L2 R

0 d. j: b; ~5 g  E
" `6 w( F6 m; \' g
0 F8 B5 b& T- \: A
呢個心態% e, q" v/ J0 V$ M' I1 O
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春( V5 }' |+ f, K/ r
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出! ^8 \# e1 J7 g/ X1 B' `4 }4 r
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   - C' b; {& x: ]. c3 ]+ i6 p
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
% E0 o2 C" @! ~而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
! @& x+ I  {8 P( ?
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
4 [2 x. J) I" b$ L
* {( ]5 U" R  O7 O3 E7 v2 W* G
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   4 i. o" N, t+ |0 l4 A0 ^) z
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
, C+ f* ?3 h1 Z! M3 l而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   1 i- O; f# x+ Q9 Z
我都曾經咁試過  ]8 N* b- h6 Y

7 e8 t0 V+ w0 C0 r$ M
5 _5 Z2 f$ t( ]# h! O- G8 B可吾可以清楚講解一下??
3 Z' S. h6 h0 S/ w+ n) X# P/ ^如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
# i6 V" }5 Z/ @0 I& q- _" W我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
- `% G5 J' e* E1 j而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
- J4 m# G8 S+ x$ _) J" x+ |# M
2 j- E( {2 p; S0 O. M( E" a5 {8 j$ a9 ]3 s8 f. n, i% l& F
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
' a! J) t' ~0 R( ^; k  ~3 G) }; a, x& k
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
" l7 C* [1 z+ z/ w" A) d% c! v/ n8 F* ~! g! A1 K
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透$ l' X& n. r; D- _
. `  g. O. Q5 j
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
; t2 y" L0 _" b; Z
9 ]( `8 o: I/ v! `個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
( W' X) i' ~, v& s- l9 a其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘& _* T0 f) B) Z/ ]6 }) w
- p( B$ I: m1 C6 P6 S4 C. O0 `3 t% J