嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪! P% y' M: {' F
或者日本和服二趾襪
1 }4 }8 l& X$ H/ C又或者睇日本和服AV
' q5 h+ }0 x; Q- O$ f- h5 A是但揀選一樣協助到
( Q1 g" a  N7 g( x打飛機
0 Z0 k% x4 c9 t9 ?

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   . `1 C3 R! j" v

" Z6 V: ~5 E0 {, t! w' c* |6 w+ W7 g  f
Cd出街要打夠兩次先可以
1 L* G5 l4 F7 W# z如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
) ^' E8 |7 v3 N2 Q咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
+ L+ C/ x1 k# P: ~
7 \; V% ^: F9 t3 E
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
. e+ j) K- q1 _8 [9 w女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J 5 D* W$ v" E; y' C% {! P, x
8 o0 p5 ~9 n3 B/ C4 A
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
6 D/ Y1 a. q$ j' W7 P基本上
& o( v# A" D; Z9 }: i著左女裝& x' @  Y+ q: H
我係全情投入作為女生0 M1 b9 p' v3 `2 Y. K% M" d
但的確係會有一定係性需要
, w% w0 p- l; }, o7 `2 H& m一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
% n1 e4 C, c) e- L& ?3 Z# g: T% ?: A5 q呢個唔係女生的表現/ \% v, V. [1 c; C8 Q

# b# F! c' R! G8 {: F- f1 |暫時兩個方法) ?+ y9 U! b9 K6 h  n  V
一、用假陽具插肛門到自動射, f8 D+ M7 \: z/ q
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   $ S: c, M5 e; M8 R1 c0 [9 w
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
* q7 a" \" g1 U
( q/ V! ^2 L: c  l1 N4 r/ z1 B, D4 G' X其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
) k+ e6 I1 g8 J) |& i( B: c當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   
( q$ Y& o# s7 U& M同意做咗女仔就唔打J 2 [; v* B5 U- i- U
! D' ]9 e. q# U) [8 a% d
1 X. [1 G) f% m/ N

0 l) g) a7 S/ D& l! ^$ `* O呢個心態
7 Y- T; y* G1 N1 T+ q5 C% l' U我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春( e0 V8 ]  }0 \6 Y9 H- W9 f
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出( P* W  j5 R1 }
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   : S' o, N- x7 B+ S, O6 b" U
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
7 M5 i' T0 Y" e1 R0 B9 B" b. J而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
4 g- m* f" U, S$ ~6 u- z有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過* f  n3 q% ]% N1 j
8 V  _; d7 U+ N5 w& o' h
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
( d. w+ ]- e5 n% ^7 d) A5 z9 y我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出/ d# Z: P1 t4 z, @
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   8 J4 \/ R1 ?6 J; ~. ~
我都曾經咁試過  o" O% N3 o8 c% x3 V. g( C
( A. K8 Q" f! W4 Z* ]
5 y) m5 u) r+ u0 w2 K6 B
可吾可以清楚講解一下??
; P, b/ Q6 ?* W0 p如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
" ^& G3 u; G+ D2 `/ F2 [: I我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出* |( S2 }* J' s2 @5 K# H8 V
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
: c0 f" g5 |! j; s3 B$ c$ r, ]- o1 U: |* b
( ~5 \" Y7 s* a4 k7 x, m, j
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話( y( `% Q6 p& ~, l$ D- ^4 \  C
$ s1 f5 Y9 u8 p$ ^' r
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎5 B" a! p+ y; p1 ]% O
$ p( b- v8 J  {" f+ e" q5 m
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透% S7 i* g2 S/ `% X* N9 x* t7 \- T9 d

* U7 Q- Q3 W8 g+ V9 Z8 B而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事, P+ }: a, i/ M

" F- O/ c2 R- i$ L4 x* I# B個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺& K& o9 I# f) a; J
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘5 \6 Q( t. a, Z$ p! l; ?0 w4 N

; y0 I0 x3 X. l# n  a! ^[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]