嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪) l- H$ R' }1 p4 Q* B' c
或者日本和服二趾襪
$ P6 K  J3 j- u0 c又或者睇日本和服AV
0 Q" z. |* N# t* Q0 g$ z7 C是但揀選一樣協助到
+ Q( l1 B. r3 h% L; i& R打飛機
- s# H' R7 c  d

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   * Q- x6 I1 a  i" a% o6 N. a
& Y9 F, T+ k/ e6 _
/ N7 G$ v6 o( Y& P, t( ]) y
Cd出街要打夠兩次先可以4 w5 ?$ K6 j3 l# o) m
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
: Q% F% ?, t; G/ @) A4 ^# B  v1 ?. N
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想( C- p5 a+ L2 i8 S: q2 F  c7 t
5 X9 I! V$ o) {1 C, m
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   0 g% ?& X2 W7 P) c8 G, r7 Z
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
6 ?: b) w# s, J" _6 j6 ^7 Q) ~1 K  m) [8 w; ]5 M& T1 v
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
- I  v* u8 D4 T基本上3 X: v4 U( I( U
著左女裝' p! u; F, c: h6 Z1 x
我係全情投入作為女生4 g- k) v7 F. A/ b6 k. T- R1 h
但的確係會有一定係性需要7 s( W) r0 d5 ]" {- \& P) s  t
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
  i5 z! M) E4 ]9 ]' L. t4 ?呢個唔係女生的表現
6 c3 ?; W2 v5 l- ~+ S
$ T0 Z- M9 |: I: M, _暫時兩個方法
5 k; N" @( u+ M# `$ ^- l一、用假陽具插肛門到自動射
/ s: n+ o  T1 d8 {$ w, H) t* C% T二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
$ L, ?6 |0 N0 A; [$ J3 V# h成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
" m3 i% p% b7 X9 H- b1 Y
" b. O0 }& y* K! n1 r  U2 z2 I其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 & ?/ A0 H! I* z7 Z0 m2 i
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   
( ^# \9 M& h# ], }# D4 e2 W+ W同意做咗女仔就唔打J
; [2 T+ G3 G6 q' E# `/ P" J" g  a/ D; E3 Q$ M' N
0 D. I) l/ B% ?2 J
. k$ E  J0 I9 X% j$ y2 l呢個心態
/ V8 [' y9 F: Z8 {* P. I* c我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
5 c1 T2 [2 ]4 q: B+ A偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出+ e! v" R& a+ C# p$ x% s
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
. W4 e% n* ~8 u! C' c我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出) @, {: l# o3 a) q% P$ ~$ L/ I
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
. p; l9 k3 N% I有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過0 {! R8 |7 Q0 z  a6 P
) e6 Y- {" w9 k1 e
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
0 G; x! p6 ~4 W3 u我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
( p$ {' ^1 s" P" j而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
$ F' v3 ]% M1 P0 f- y* H; w我都曾經咁試過+ L6 ?2 w: z" d& z

1 Z' T2 l0 f; j( ~2 ^. N& O$ c
, K. v# l0 K/ N& U: _- }
可吾可以清楚講解一下??
& Q+ b1 V; U1 F2 k, h' h如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   + [* q7 X4 S8 e
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
- @  [$ X. b  Y" ?4 Y而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
$ u3 t$ z! B5 T+ v7 A

. q& {" K/ B! H: \) f5 v+ P7 F4 @- ~4 H5 }
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話- g$ M. K% H2 [7 H4 W4 ^# n
& B6 Y9 k3 `3 J0 G3 g; f+ L; x
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎" E& z3 ~" W, c: Z; ?

( c. G% t* c/ t6 V! j2 k! H當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透5 @9 u% b( c' `

9 r& R+ |7 S9 h& F5 I4 T而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事6 Q/ b7 }; z- k2 j
3 l2 h4 Q1 Y6 v- d" s$ v/ }0 ~
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺; `* I. V  i$ T3 Z
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘! z( }0 G9 e& F" Y8 e6 k. ~
% S) c5 U1 V9 A