嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
$ m2 a# ^; {$ x* l; T2 [0 \或者日本和服二趾襪9 L+ Q5 s8 S, o& k$ ?
又或者睇日本和服AV. V, C/ w8 d# w; r$ _
是但揀選一樣協助到. H# R  L8 \! O$ \
打飛機
$ r- P6 M! V3 Y  l1 `7 c

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
, \* Y7 J7 ]9 c: d( Z: ]* \& f; E+ b; K# @! D8 q

1 ]1 A4 k  ~; E0 k3 VCd出街要打夠兩次先可以
2 A! q2 W1 E# A6 C5 j9 p6 t1 f如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
; \+ T7 `" ~8 J; |3 M- Z  W
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
" U9 b" b+ z' [3 d$ n7 R9 n5 r' A  p9 d  ]
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   $ x* C# I9 P# H3 Y5 w
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
( k5 x! p# n& O% G2 X. T; G& x- Y0 J
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   5 B5 C. O1 d0 l, _
基本上
0 v; P, `* y# C5 F6 o著左女裝
* d6 _" s0 |3 V我係全情投入作為女生& v; J1 b- o9 ?: j' G/ b  B
但的確係會有一定係性需要
6 |9 L4 T4 h" O# h7 |# s一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮: G4 \  ?8 r6 ?' u- ]( E! }
呢個唔係女生的表現
% u( A/ A" Z- p8 N) R3 s$ ^; M9 ~8 P$ Y) a( |8 }' a2 T
暫時兩個方法
, L( r* d/ x  o; h- c一、用假陽具插肛門到自動射
1 y- A. k3 I+ d* P- s1 a二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
! j$ I8 q) p) e+ W# V1 p% _, z成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
, J+ N: v8 e5 M' `

1 ]2 }( {! \# @& C+ h其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 . `3 m8 J! H1 I5 A4 B$ Q( y
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   7 w1 H' e0 H. o5 ?
同意做咗女仔就唔打J
2 F$ ^) M/ W3 Z& f. ^0 g1 Z, Z! @9 a8 X. Y
! J# u& o9 A4 F: t# g* [- f, \. B9 N/ z1 C; l" H
呢個心態
2 m: r/ D0 \! o' {, O$ y: w- U4 Q我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春5 R0 y- D& C+ ]1 h4 C8 }
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出. M2 G/ e5 x* w' {, m0 {1 `, m
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   7 }! N4 s6 h4 J
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出/ q( F$ r4 \% n
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
+ m) y! k  o" Q5 I  V有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過' ^6 k: e2 c2 g, F) a
2 M# {2 \, h' s  D! g5 j
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
& W; [3 A0 L  S. ~我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
4 _5 M& `, x0 w/ b. m$ G: D! T而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   1 W2 P8 Q5 K6 J/ }- |
我都曾經咁試過
1 H- A4 t4 P: U2 h
* C8 B) b. d7 z7 q# y
% P& h! C" \0 K) q; u可吾可以清楚講解一下??
9 y- G# I( x) [! l1 A% G% {1 y如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   - u. N* r, a# {! h  e
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出. ?9 y- V* k5 Q5 n
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
1 E1 Z& n6 ]5 J4 M& S- u2 ~
4 l5 \" K! J1 r4 A5 o3 ~4 a8 M' [8 K

; m0 z' A( p: x) i: d我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話# o/ Z* T- T8 `% G+ Z2 b9 ?  X

" Z8 J# L" g8 B基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎# C. `, S7 V  T
  i, X% a9 i/ h7 B& Z
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
4 P, s& O+ S& {. L: U) h
% M- A9 S# U- E而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
( j7 @: A% b1 Y: p# P: m
* X3 l* d# f& l( {3 r6 Z個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺: w9 G+ l1 q3 y* w$ o$ k& {7 W
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
0 P" G- R+ x3 d3 V
: h  \9 b9 e) {( L+ v[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]