嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪9 @& Y3 ]$ _6 z. g* w5 {) c
或者日本和服二趾襪
) O$ ^8 ~. y* ]$ F又或者睇日本和服AV( F) J8 C% Q6 Z4 B5 J
是但揀選一樣協助到6 ^5 k2 @5 p# w2 l: X- o3 z
打飛機
/ v- W9 {2 k: y% C  q+ t+ }7 z7 Z

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   , C8 e# H: Q2 p* |5 r
' ]4 D& v: i3 g6 Q) Z. d
5 v5 ?- s9 E8 ?& w( X5 k
Cd出街要打夠兩次先可以) f7 i) [2 |, m
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
) @4 V  h# F* v* d2 i! s. s% o- u咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想8 p# j* ^, M8 v( |# t

; d9 [; _* ~2 B
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
, W; H* o# Y  n# C# f% n. F1 K7 u女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J * g, E. l; g: e1 N5 A
0 }3 _; S% ~% u
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   / q. V9 J7 Z5 e  x, H4 w, c
基本上. Y& N! T- {# x! e! t; Y
著左女裝/ w  ^. G+ d% [' b
我係全情投入作為女生5 n  ^) }$ e* Z3 q. j
但的確係會有一定係性需要
' y( s( y0 j' Y5 e" N. E) q5 M一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮  L/ }: {: V' J0 }) P$ `9 K
呢個唔係女生的表現% I. ]2 y; g- n5 q- W2 T
. m0 G5 b* l5 J8 j( J# o& }
暫時兩個方法- r. ^7 j/ b7 p5 Z( j, F" u8 w2 Q
一、用假陽具插肛門到自動射/ X" D: I6 g1 M" l1 E
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
1 ^8 b* D$ O- t2 |* F* T; Y成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
2 R: P) G6 T  N' z
& n' ~- y: I* h' F
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
( B. C" ]+ W' N; @& ^當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   
) a6 Q# ^- c4 l' d同意做咗女仔就唔打J
; i% x" M- Z  B2 {/ v% Z9 A" n/ a& `6 F
7 g0 K4 C! K; E" l. X$ ^* |
3 c/ n" E9 m# {5 @5 n; i% `7 J呢個心態6 G! b, [$ d- n6 p
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
* E* L1 ^$ G% D  D. @% @& `& M偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
4 g/ N( p3 a4 v+ r( h而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   ) d* {* b! E1 l0 v8 F% d: F) F
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出" V; y. T: a6 n& e
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
( |5 Q1 y9 [1 v, h* [
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
% u% H3 |  @, o5 J6 c! o9 @7 e  n* T- M" E
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   3 A) _" H2 q7 `! d, F, O
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出; v- V4 s0 R' a# Y6 J4 \/ ^' {5 O4 t

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   , ?+ j. Q3 H- `* [
我都曾經咁試過/ b- t# I) z4 m  b/ _4 Q

+ S% X; o: j  q3 l- C: u6 S% `
4 s& o' J* ~9 h, q可吾可以清楚講解一下??! {" n8 n. ^! K+ f
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
* K" f8 p7 E9 K. G& p( g我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出4 @% B# S4 d- w0 F- v
* {' u4 j. o/ ]: E( i$ i2 ]

}! k' @9 U- w3 Z' A
0 V6 D6 Y$ o2 M" w& O我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話& e0 U, {! ~& O0 t. q& u8 E
3 L; k+ n# O  g0 J
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎4 r+ S8 x& ?  U; e1 }7 Q* e$ j
8 b9 j* u% I  ]& {4 Y
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
* I; ^! f8 S& ?/ [7 \4 W" Q) B" A, W. C6 J1 R3 i
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事) A# L9 U4 M' B" h1 a, C3 \
+ q1 E3 u% F: z! O- C2 V
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
7 u% w$ i4 p' k( E9 J0 N: K其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘% L$ W' E3 T1 y0 I! g

# D2 C# @; w# Y$ J[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]