嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
' ~) b- E  X5 I! [+ {+ Q: B# P- X( u8 U或者日本和服二趾襪- H4 M5 [' m- i, H
又或者睇日本和服AV
' e1 W, R9 H! d7 Y# _是但揀選一樣協助到' W- S! t3 P4 j) s/ v
打飛機
2 y0 `/ S: z9 U+ Z: _$ C, d2 L$ N) ]

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
) B! z0 o% B+ D% y- Y$ T9 n: h
- y4 ^6 l6 J1 @3 X) i3 l' b% x7 F
Cd出街要打夠兩次先可以
0 F+ l" d8 q* A3 }8 P3 G$ ?如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
1 `- ^/ S$ j+ W1 v4 S
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想5 s) E6 l0 }( D7 i

' P& L$ f0 Q8 ~$ `! u
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   * d; Z3 u% M0 R: c
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J . @4 R' H( Z) L) h+ {# L
' V* y; d$ d( z% D( o: W8 r- W
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
  D( }7 `& G! T& ]* Y基本上
. {% E' P5 L+ _% \著左女裝
( T5 w7 ?7 h( k我係全情投入作為女生# I9 x5 g# b+ @2 T; j1 V0 T) {
但的確係會有一定係性需要1 P9 [  C) F1 j% {( t/ M4 S# f
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
# ^4 Z6 R4 z5 x& J呢個唔係女生的表現
2 S! u0 L3 N; i# ~: e6 ~, w2 Y5 f7 O. Q- I( x
暫時兩個方法% D1 }2 E0 n# u3 g( Y
一、用假陽具插肛門到自動射
2 \5 l7 z& Q! v9 l8 J二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   9 h! E% k2 T: \7 |0 }; F( K
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
' K7 \4 \) _+ ~3 k0 \% c: `

2 w% f, O* f2 d1 d6 W其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 7 q+ B1 l; f" |
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   ( \! b- o8 i/ d+ y0 v2 W
同意做咗女仔就唔打J
' [3 N( h' K( q( O) l: u8 I7 Y$ Q/ w" L% Q8 K) w( g
/ E# p5 O; L3 ~. r7 W
% V9 X/ {! F  C; F/ u# [8 e呢個心態
/ u" D7 ?* v. T2 ]8 X$ t我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
& C7 c2 l% Q1 S% g: @偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出( x. L* Y% ~' Q6 O! y$ B$ W0 S# ?- V7 V
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
& S: g# o/ C3 m+ a& O. S: B我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出' l: F" K0 L7 T, l/ I
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
7 E* P/ G5 P0 @( \) B) o有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過6 ]% I9 }, S  m2 M+ g3 M) k& d$ g

% ?8 E! C1 I% l$ b* I) Q
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   * P! a  c4 j" ?, ~5 x! ~
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
7 e- l2 R( o8 v+ a而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
+ ~+ Y: Q, r" }' W: a( g& C9 w我都曾經咁試過
9 X  M* s3 ~- x: Y1 k/ M
5 S& d, b$ [2 H  j: s
* L7 |2 A7 C* Y4 q6 {* J8 i* h
可吾可以清楚講解一下??
) n; y$ ^5 ]- g; L  V/ T如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
# Y! l: h/ F+ R# i. ~, t我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
3 J$ u5 @. U( ?( e而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
$ h9 b6 z/ M% L7 x0 d- t, d+ q

2 C* {/ s9 _; y- n) ^  U* k8 i# O) g- l2 X
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
  Q. F6 `( P/ H5 m
- w2 p! N' H6 W3 A% D基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎$ T1 o, p9 Z9 P7 i
0 [; s: Q1 P) J: {
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
, y; y4 X& }0 I0 v& a. Q9 a* a( J7 o* i
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
' o  i6 ^: q# }( p" K3 \" x2 C" v# W$ k% H/ U1 Y' Q4 W% r: c
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺4 ^/ Q1 o( p, b* Y8 r% q$ u
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
1 \2 n; ~/ q' h6 L; X
. T! v# r6 L% G8 R& D) R1 j  h[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]