嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
( O+ t* y1 G9 A2 I/ ?3 p1 L, q, ^或者日本和服二趾襪$ `8 Q2 @; k1 S7 g8 G
又或者睇日本和服AV
0 d7 _$ e/ B% d5 W+ P& H1 x是但揀選一樣協助到
0 b8 @; ~) V3 G/ x' U2 U% L8 n1 \打飛機
3 m4 g! t9 P3 a' I

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
. n, A% ^) U7 l* _
  M) n& F5 t  c3 c+ q( n$ \5 O- S7 z: r8 v  g
Cd出街要打夠兩次先可以/ ?+ f* L9 y  n7 @5 F
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
7 i# z: S& w" j% P咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
- h% q  b6 e, h" J9 }! F" i/ j& \  N0 y: N3 \
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   / n+ R9 h+ e% c% v2 r+ j, g
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
4 B2 x0 r6 [' h, p* d- E- d8 M( W6 k' f+ T" r
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   5 O: Z% U6 }8 |: W. ~7 {. M3 S
基本上
/ |9 c) d% H3 S( ?: f著左女裝
  t$ ^3 T; x& D: b我係全情投入作為女生) a7 q! ^+ X# Y* ]" w
但的確係會有一定係性需要& x1 Y( S+ }: W9 D! S
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮* X& ]/ F$ X$ h( m/ F, D
呢個唔係女生的表現
% t7 a( U: b& ]5 c; A, G& z2 E" S% G5 c+ f
暫時兩個方法9 H/ p4 h" [9 [4 u8 S2 x+ I. k( f8 V
一、用假陽具插肛門到自動射
% y0 R- |- ?0 x- J二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   0 J- ~- @  v) r  m2 N8 l
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
3 P5 z; G8 d7 {! l
; y* {- q4 }9 r8 c/ i; `5 F$ I$ \
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
" g% H* P2 f0 n. z2 b當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   ) R  J9 f' v& H: u5 ]* S: k
同意做咗女仔就唔打J 8 G. D# ?8 v3 x+ `0 W
9 d+ u# c% @* D( d( b2 A& t  j% y
4 d# M. H9 {* E

$ T* S5 X# d  d呢個心態
, k8 [& W& _( y& V# T* t9 w% q我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
' f: \  M& P' ~- [偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
1 |6 _- G$ \$ ^0 Y: u1 O  H5 H而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
: M4 i8 L! r3 y3 N  u' i& h) V3 |, y+ T9 t我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出1 o( W, R* J: |9 M/ B* K1 a
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
; U& K4 x' `4 I/ k有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
% o: v% N, k, }! n, z& _2 r5 W- ~4 ~# R' h, d
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
; U& B+ }" m  h  m我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出, a0 p2 |( A7 g/ f0 [1 A
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
5 N# x4 b) t' x我都曾經咁試過
+ t/ J2 M4 u( F/ m. P/ ]2 n5 f
* \5 [$ Y" {. B: j2 Y
5 Y. t7 R2 j& b. T
可吾可以清楚講解一下??1 h% |4 d+ H6 k. O) W
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
4 y: j. J9 P8 v# _1 N& G我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
; P: p4 L7 m( r4 I  ~而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
. y8 r& u$ y3 }) p9 @9 Z, y) J
: e4 ~9 o. ?' t: M! l" m* ^9 A) U: T. ]
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
* z2 o$ X9 e% v) L$ E; s# K; ^( e* z+ [2 m& n; a
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
+ d# K$ ?. V3 Q# I7 h4 l6 w. u  E$ x  Q+ T3 a
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
# O: m, a5 c9 h5 ?/ E, X7 P6 _2 I9 e; ?9 P1 T: t
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
: _6 Y+ c7 _2 G2 ^; ]6 g
  p/ ?3 Z# C; L, G8 N% H個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
, ?- ^" R1 |4 ?! O( M/ D其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘1 k3 L6 }+ F) y+ ~3 r2 o! F
' Q, n. S! {2 u- I+ u