嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
7 y0 e/ b$ k. r+ s: Y+ G, d! J5 E" p或者日本和服二趾襪& m( W( d1 E- D; a5 f2 v
又或者睇日本和服AV
0 W# a7 D* B3 P( X" f8 u$ m3 l% P是但揀選一樣協助到3 ~4 v  ], \0 F6 m$ T& t
打飛機
& B8 i1 q( T5 o) n5 _  p: [* e

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
) D' v9 L% J8 ?# A( g, x- ^, y; j( B! y& X- l. R0 |$ d: `
! ~! c/ j! ?1 m1 L/ ]/ T
Cd出街要打夠兩次先可以
: t7 A" c; B: r  P% T如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
! F( V6 G0 ?+ b7 D2 `/ E
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想4 s; h' ^) k# v
0 H& R* K* [+ N+ R8 z4 s4 Z/ p- J
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   1 E8 Y6 D/ Z3 V6 ^; @; E
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
9 [- O  `, L# t9 t7 y( b9 F; H! D+ R  [$ K
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表     v, T( d% l( V- H2 O
基本上
$ U# \3 e* d% _9 u& B% O著左女裝8 d! [( X8 }5 s, l% j1 \0 `
我係全情投入作為女生
7 I$ R# a& Z8 p- U, i$ |但的確係會有一定係性需要
9 p% H- P! }7 n一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮' a8 V  p+ [% l& a0 n/ O
呢個唔係女生的表現
, ~; \" H( U6 J: Q& E3 P3 D
% z8 y, [3 n1 L5 j0 V( S$ v暫時兩個方法
7 W) f! u" q; H# F4 r一、用假陽具插肛門到自動射
- J* Z  ^, P5 L. ?( ?  q: ~  L二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
6 b+ S7 S3 f2 x) ~6 k  Z* Z成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
" D8 _$ H9 h/ L( Y3 }
5 M: J- d6 c7 ~/ i# Y+ t
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
* a/ X7 u* B5 o/ @當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   ; J$ @: [+ H. i/ J6 N8 n
同意做咗女仔就唔打J
$ X7 L# D2 j, s' x: t$ ?, q+ z" X/ \! Q3 g  c4 V5 O
1 [, A& U' K1 k; m/ y9 [

, Q) U8 W$ y6 G呢個心態' C" N5 y+ I3 U+ d' B" B% O1 b
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
0 M+ l  }# r2 U" Y% ]9 L" K4 W- z3 J+ j偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出+ ]  h6 I# E2 l0 e# H: S
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
( x' A% z& e$ H我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出( R# j+ b' S6 Z9 u) P9 `% Q
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
8 N; g1 j7 {! O8 K/ I
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過7 U- f! |8 ?$ l+ m' v# D4 K

1 ~* s) w. m, B* d: F# i- S
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   , }$ q1 s0 G* P6 C
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出0 V" T" A3 ^0 E( V% R
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   ' `- |* @- L" O% ]. b
我都曾經咁試過
  ]4 U+ [/ m5 Z1 [) B' b$ w" N% V9 k1 O: v0 `8 D
) f3 b& U/ e6 K) F6 V& F9 e
可吾可以清楚講解一下??; ?* m; d9 n* d$ J8 z2 T2 ]
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   0 b5 r1 w" i; H$ G* K
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
6 T' }( D, F* y! T2 o) R而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
% }( j, a$ W/ Y3 C/ L2 N" u% B, G1 M) n" A
9 z) G7 _4 F: J8 ~/ b$ Q7 p" a
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
. y- n# k* ^1 O6 N/ }) O) B  e4 L% Z1 B* x8 @/ n
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
" `/ v$ m( n" i9 s9 e/ C7 H
+ a2 k5 a5 G5 k% \$ a9 _當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
& X4 R; t. F& J: T. J% v% T
6 w  ^! c- H0 _2 @1 Q而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
1 B" A5 a- _5 V/ I; y7 L( H$ A1 W* X) G1 c6 L' l' c, F1 ^
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
% Y# F/ h& n( Z  v6 d其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘9 m# V; z0 \* N6 `3 Q
6 F. C8 {* U* y  X# O, L