嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
8 x9 E; a* ~: T2 S' M2 ^2 J  U或者日本和服二趾襪
$ O( S) ?% e1 z$ f" t7 V6 h& D又或者睇日本和服AV
! ?( X. t# M. E2 T. J是但揀選一樣協助到0 c# l1 O, }3 R3 P4 c
打飛機! u# Q, D* w3 ], k' K5 [3 g; L

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
! X& n" }) U# L. q, x8 T- G; U; l, ?+ m3 g/ b* @4 V0 ?1 t- t4 q

* n' _: W* F3 `, R! TCd出街要打夠兩次先可以7 z& J/ V$ E- O
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
$ C( C4 ]& h- o) q
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想  H0 G) K+ C5 k, P) b1 N1 v4 s

# ^7 c+ R4 n! P( i
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   9 P- B: z# y5 ~9 T; k+ m. w6 O
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
, C: @! V4 d6 ^3 [& x+ @; J% j9 w
! l& Q8 t" t, Z; L6 o3 h5 m- |3 u' L
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
5 `0 P! n  l: W+ ]% w. B6 @/ e- n基本上
( G9 O. q  w8 T2 Y著左女裝
# j1 k' D* d+ b: |5 z- Y我係全情投入作為女生
! |, n* R4 E. {8 I* S) F但的確係會有一定係性需要
5 }# O) T3 U; G' W0 S( R一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
/ ?) q% m4 s# m5 L呢個唔係女生的表現
+ @# _* f. }8 G8 I/ C( ?6 F* u: J2 Z
暫時兩個方法
! W+ ~$ I, G6 h9 R一、用假陽具插肛門到自動射
  Z+ d$ Z* L6 h# k. c/ ?二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
( x( o4 a/ T6 S9 A成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
* U5 A7 E+ Q8 F& l0 Z
# d+ y& O% E$ H1 |+ c
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 ) U7 n$ i8 m' ]$ y
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表     I) h' O* R( w7 o' f* u
同意做咗女仔就唔打J
( u0 w+ \- J! H" R$ a/ G& R& q5 A: q% w2 A6 S) m- r
+ R& [% F! Q+ Z" X# U- D- ^' s

$ S+ H- V, D' \5 W呢個心態" @: }1 e7 l2 M% U
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春! Y2 F' l) I- l1 w- _9 b
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
) A% p3 F8 i" g+ [9 I6 b) B. C. A而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
, W% E+ C4 h! Q. |9 [我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出. c# m$ d% U6 F6 |) Q2 p" S5 [) n; U5 u
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
- P+ A2 k4 A' a2 Y有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
+ X9 c& F  |" F+ G: k4 E
. [* Q5 h5 q4 y( d/ \) L
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   7 x4 k/ _/ Y0 Y9 c2 g1 H% K
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出& u0 O1 \. ?5 a, Q( }# c
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   " B5 K9 M' k* L/ U' S3 B
我都曾經咁試過6 W6 {( `5 c/ O7 V! R2 c: j

; K' m% h" m* _( ~8 B4 E  {
- @, D8 O, Z3 m5 m8 s可吾可以清楚講解一下??0 q: L$ k+ w' A( T( a6 V8 e% Q4 e; M
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
8 d: A+ @. h$ _我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
% d9 t$ I9 K5 W' S5 ?" |5 v6 }2 s而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
- s3 z, Q5 s) W, K/ B4 ]
% S1 p6 J' O* V) B5 \
6 ?; Q8 L9 O0 z% ]- K; C) p  @+ j我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話8 Z: `/ @* c' S3 s

9 ]( U# F: l- u( I( \) h* {1 @4 z7 {基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
' w3 |6 s0 R4 |1 P) B, w8 w/ M9 n; n  W
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透. j0 `) V5 [9 I% z, V

. j/ c8 O2 v5 \2 }+ e而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
5 F- x! J$ i+ o' R7 p& Q  q) P* G; Q: w0 ]# ^, ?0 X
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺% T3 o: ~' t6 R! F8 }) v3 |8 h
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
# X" {% C' Y/ C* C% t3 O, `: `/ C. E3 F* U- C0 S