嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
6 U( Y) \+ L8 p- x4 n! }  E或者日本和服二趾襪% H" c( J( y+ b4 Z8 e. B
又或者睇日本和服AV
# }' M- r# l! g6 n5 q是但揀選一樣協助到
1 k' q* n( I6 |* N打飛機
; R( p1 A+ n( q1 @- [5 n

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   + J  r4 |; q3 B" O3 b" d

4 d; q6 p. A: L; i8 H9 l5 D- C# b
, {0 h0 k8 h6 e, k  w, C  T0 KCd出街要打夠兩次先可以
8 J/ M* u! k! j$ Z+ S# c如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
2 {3 v$ P& A, b
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
8 E( O1 X; E/ \! R9 ?9 v6 ~. w
8 [4 i$ o: c2 G1 B8 r9 a2 _
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   ) h' r6 t1 y& F" x% ~
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J ( S* B* n% M- `" H

) }. V7 a" `  G4 ^& e9 m1 b* G
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
1 A" X$ V8 \! s, m基本上- D4 u* R7 d1 B  H- q3 V. U
著左女裝
. D* o" y% T; i7 H0 Y4 B我係全情投入作為女生
/ e7 y7 ^+ N- w7 w' L! Z但的確係會有一定係性需要. b1 X' _4 i$ E5 N: _
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮3 E. }" t  K4 y# I' X
呢個唔係女生的表現
) l" l, k$ ^; E& _) K( |. T$ C; I0 X- f# ?$ x% H1 |
暫時兩個方法
7 M( m$ w0 `7 g  ^( Q  N& W' S一、用假陽具插肛門到自動射
5 ^6 Q7 s7 D9 N% x/ x# z+ b, j# ^二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   " R+ {4 O' {6 s$ ?. \9 e& O6 Z
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
* d2 p1 ?1 R9 |% I) `" E
; E( v2 S& _# y* d# }其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
, o. O0 H1 b( k$ D! W) k, t. j當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   
* Q( T) x' S: F同意做咗女仔就唔打J
$ Y% Z; F# |' X: r) d: y( k
: {# X. t, ]  t/ e3 W, O( _+ P
+ [: B# o# ^- u+ y

3 l1 E  ~) v0 [$ X2 V7 w# x呢個心態
7 v/ {- {- D( Z  A8 C& K我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
4 o# W: n% x5 L2 _! P# ]# P$ T偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出3 u# ?& h' f$ F0 L# X
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
9 x* J9 C. e7 m5 k1 t* @我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出6 C  Q: e, ?; I7 h) j5 ]5 i
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
# [3 }" q+ O% k. j( t8 t) I! P7 E
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過" r: q' s9 |, v6 ^3 S' l) B- O2 A4 X' n
+ q- P0 I/ m9 O+ i' ^
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   - d* d; g, A) U2 f+ }' [& c
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出! D% v# V# O6 O: p+ [  H
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   - m& |7 W' U' ?& {7 L" w8 Y
我都曾經咁試過
! {: I: H2 ]$ m1 r6 w- E  a. X4 q
# G( l% b. s' [# l, P: R6 P
; M6 k! p; g4 A2 f5 Q0 V) q4 b* \
可吾可以清楚講解一下??: U% A7 Y* L) U' I! |, y1 F" B2 S
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   ; n! P4 M+ u& |; ?  w
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
1 U: W. @- [* p7 Y/ v3 `而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
: {6 j: E/ I0 k+ O& F
1 X; [1 n2 c$ s5 C9 h' z4 F- I6 v6 f$ P0 M
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話9 }% R; ^$ e' s
& @, q# v% Z' l" [: ]
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
1 J0 a& ]; K9 J! P" S0 q& i  o2 V' Q
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透* h& u9 P9 C- }" b7 J

. A* E$ p; x7 I* h, Q; `: B: w3 A2 f而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事5 @& q# N0 D/ F
( |3 ^$ o' Y. C7 u) u& @/ s- R; [
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺, e/ x- U+ c) k' o
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘2 C5 }+ q/ p% l2 }% Q
7 |* b- Q) d6 R+ q: B