嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
! y: a( m9 |6 Q0 u! T# I* b或者日本和服二趾襪
: \- h) m% h6 P$ c' C+ D' N$ f& a又或者睇日本和服AV
8 u( u6 \/ Q' ?7 D5 ^# j3 M是但揀選一樣協助到
! {+ ^3 _% X* t- T% M( l# l打飛機
. ^! a! S7 h# \+ W. d* i2 R

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
( H' {/ b( ~. L! W. y) M1 S& w9 S/ v3 C

6 \& ^  K. |! E- sCd出街要打夠兩次先可以: Y$ g' m6 G4 v+ L, J2 V2 s* M  s
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
3 q2 y  _( K7 N+ Z) X
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想2 k) x/ E( v, ]& O, r

" Z/ B1 T, w5 W
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
% U( L! b5 c2 d. _- r: |女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J " h+ E) {+ E, d+ s: K. I3 S

+ I: C% e0 d2 |
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
' P# s$ ]1 G$ [) m$ T基本上1 ^! G5 L% k0 C9 `2 X
著左女裝
* S* |# p4 I# l+ }! O7 l) T我係全情投入作為女生
# f0 S# ]( A6 j- v& o9 M& o但的確係會有一定係性需要) t9 G7 f4 _5 V% o! P5 }
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
9 c* n/ h9 Q( F呢個唔係女生的表現" s9 t/ ~; P) F

( E$ ~  H5 C" |& y+ \! |暫時兩個方法
3 j$ t# ?: \: N( |9 A( K一、用假陽具插肛門到自動射* j) D: {& p; ^1 @- n0 n: f
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   ! n3 k7 b6 a* T
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
* X  ]0 C$ D8 g9 ?$ U

$ O2 Q1 _+ r& c& ]4 A0 u/ p其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 & Y$ G2 N0 h* v& s) }" l1 |+ I" L. }
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   % z2 u, n6 q9 w/ W; Q. J& r
同意做咗女仔就唔打J . L( o9 o* p  b5 G

8 ?" V: k9 q- _$ P  V6 `
; l2 t9 m/ F  j$ X$ d4 x! F
! `' d& }. B$ f. ]! |  O9 r7 a呢個心態0 x) u1 H1 E: m* N0 S& B. X( l
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
, h& G, t5 k# H$ q偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出) K3 F3 B* J0 c( _; C
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
( @- @9 n, S6 q; `我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出% m0 g- W; y5 f. H5 I7 Y* s
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
* Q2 w! L( R9 L7 t  T2 n有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
8 o( X* Y3 k$ }( n4 C1 j, I
) [- v* B7 q4 C/ C( o' l
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
: |6 ~4 p6 e5 r0 I% X. [' ?我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出; o& J% i* W& L' {9 Z3 _( r

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
+ D$ I; a) F0 l- }我都曾經咁試過: l9 |4 Q* n: v2 U- E
% I* z. B4 S4 @  E" w  r
8 i& R% N% n# w
可吾可以清楚講解一下??9 ^2 ?) F$ C; M3 U( V3 Q# m8 Y$ c
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
5 T; l+ L9 ?& N2 u我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出% b% b) U4 Q+ U0 L% Z- z
3 @$ L0 z$ t, f. r0 d
# q  n3 a+ U! A# G- _; _+ Y/ x2 J) P. ]$ \
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
6 a; N6 N+ i5 Q: N/ \/ T$ }5 Q4 S  B' x& Y$ P4 q
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
% k8 }" O- P; F  s; a* S2 a2 z0 ~
" O2 ^) F7 O, A! ^當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
) B: E2 `# |4 D* }5 l+ O2 Y! t* `8 w6 ]/ l  W6 m8 i$ t; a  c+ Q
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事& r! ?$ x/ L3 t
) N- Z6 W! A( t
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺; v8 V8 G# c% _" Q! E! O# F
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘7 p, l3 P; d1 S. ?/ B1 a' I

+ G+ n" Z: H  B7 t[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]