嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

回復 171# errors 的帖子

其實唔洗驚,大家有基本認識同共識先發展就可以。# b" U$ S/ l! Z
6 p2 u3 ?8 u. }" p- P; L
放膽d先可以享受到美女人生

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我cd 後都好想好似女仔咁同人做 , 但係又唔知點認識一d 真係比較溫柔d 又啱傾

引用:
原帖由 tony921 於 2014-4-4 20:41 發表   
: d6 ^( C2 R" Z: X$ S/ o: jCD住比人攪應該好正!
, ]2 \) ?7 {; [& h' e* `+ X8 L
4 f3 T! ]% |9 r& n4 b6 ?& z) j我成日都咁諗

回復 182# zero2000 的帖子

要睇你性格係點,如果你比較保守就難d,始終都係要放開心情先識到志同道合既人

凈係試過用口:loveliness: :shy: :shy:

凈係試過用口

回復 185# MandyChan 的帖子

含落去既感覺係咪好正呢?/ B4 ], x8 |; v3 m8 ~& ^4 X6 g
1 W5 x( [/ n1 y; d2 E  T7 q
你經歷左幾多個唔同既男人?
2 h+ ?, a# ]; V2 v
; ^* r& Y+ B( [不如分享下佢地有咩唔同

變裝的誘因是追求美態,愈壓抑愈想要。日子耐咗開始尋找認同,各自發展出不同心態與行為。有的自戀,有的幻想女友接受自己的愛好,有的代入女性角色,繼而體會雌雄同體,甚至完全女性化。
/ ^4 n7 l( [5 \# I. |- _& D當遇上男性對妳有性要求,不同層次的妳自然有不同反應,隨心吧,冇需要為對方的行為定對與錯

回復 187# 阿姨 的帖子

同意!有樣野叫情到濃時

變裝的誘因是追求美態,愈壓抑愈想要。日子耐咗開始尋找認同,各自發展出不同心態與行為。有的自戀,有的幻想女友接受自己的愛好,有的代入女性角色,繼而體會雌雄同體,甚至完全女性化。% t' @: e. C% G$ G% }$ Z
當遇上男性對妳有性要求,不同層次的妳自然有不同反應,隨心吧,冇需要為對方的行為定對與錯

Totally agree

好多我都明白..........只係唔想做公廁.........; y$ L6 K/ G" ^& e
如果錫我愛我就可以

引用:
原帖由 jesscd 於 2016-6-6 20:21 發表   
/ E# C) k2 N9 w& T* I& c好多我都明白..........只係唔想做公廁.........8 \! ~+ {, s$ V$ N& N# x
如果錫我愛我就可以
* a9 u( W* l  A! q, h做人要樂觀d

回復 184# MuZZle 的帖子

其實我都想先認識然後啱傾就可以有進一步

CD比一般女仔更溫柔,但真係要認真D處理關係.其實就算真女仔都唔會無啦啦同你去爆房啦.

覺得兩個cd一起玩更加正

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   , x; V. i0 V7 S( {" m. L

. E% T, m0 q3 I% Z% }! K' y
/ g! z* W% P* n% T8 u我刀好想試下幫人含
! u4 \% v" F* X% }! y8 V4 |7 h/ ~
! ^, d" g1 [& l% e( }. X
我都想搵個男朋友,我着女裝幫佢含2 Z8 Q8 Y8 K. H5 w& }& U, p: J
9 Y3 }  A% e! o$ S- V

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 09:23 發表   
9 h- Y" i7 R8 L3 A未試過肛交牙,口交刀未. N8 X2 }! M+ f- R
暫時仲系處" s% [# X8 h& u% b, S7 B
如果破處我刀想著女裝
( T! `( N. B" h$ ?: Z/ A; \: m  L
- Z1 t; Z, W0 h& d% x
我都係處,想搵個男朋友抽插我下面

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   : ?! z- G# T' X3 a+ b
其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…& L  e) \$ c6 z, F+ ?
但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
8 D/ }, R0 Y: d' |

- T: U2 F2 @) ?我CD咗之後就當正自己係女,只會幫男含

引用:
原帖由 NWFB_970 於 2014-6-27 22:18 發表   4 E5 L- p& ?' c8 g+ _& a# g& p* V
' C9 b1 e. B4 E. F( c

1 A9 p3 r" S+ o2 y- Y" f# F
5 h8 W$ p. O# z+ S* C9 H) h我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試
, d( E6 C8 q- S) X

) W- l1 W3 E& w% W; W( r+ b6 a" [6 H" F# i0 V) L' [# I& ~
邊度可以買婚紗?

引用:
原帖由 SweetAbby 於 2016-5-10 16:34 發表   
# ?1 V. [2 d+ Q5 _3 T+ ^雖然我鐘意cd,但都係鐘意女,唔係gay。不過每次cd完都想引人地,比人當正女人咁搞,又想用口幫人,比人口爆 有d矛盾,但未試過。不過好man個種男唔太接受到
) q6 q  F; p1 l) u7 k5 v, h
; ]$ M! j' c0 @4 T9 G

( E1 h$ ?$ @  S9 g& M5 [2 }" e小妹同你一樣想法