嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我cd了時會幻想被人綁起來強姦,想要精液..但平常的取向是只喜歡女性..你們都在那看ts和cd的av?可以介紹下嗎.?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有幻想過~~~~~~

經常有所謂直男搭訕,佢哋都離唔開想搞嘢,今日凌晨天光之前都遇倒,睇死都係揾免費餐,三唔識七又唔肯付出剩攞着數,我為乜要對陌生人提供免費?我不如揾件固定又唔貪便宜又成熟嘅伴侶仲好,

引用:
原帖由 小飯 於 2014-8-27 20:29 發表     g3 i  h- n/ r! q5 s
試過同男人搞 一開始少少痛 但慢慢會愈黎愈舒服4 h/ g( H$ u, ^2 c0 E8 k$ [4 ]
成個人軟哂冇力 下半身好麻好舒服 最後佢射左..我反而唔想咁快停; ]0 D$ t- Q& a) b% X
事後發現張床濕哂 可能因為按摩到前列腺
* T0 r6 v5 J' |小妹識得用後面黎高潮的 只係覺得洗後面比較麻煩 ...
( m, s5 \% v% `1 x1 _
三個咁多?

[quote]原帖由 TopStar 於 2015-3-20 14:53 發表   
% ~& h' x/ H0 D! d, @經常有所謂直男搭訕,佢哋都離唔開想搞嘢,今日凌晨天光之前都遇倒,睇死都係揾免費餐,三唔識七又唔肯付出剩

1000%同意- ]" d. e1 ]# e3 B9 c
成個post都係pm me系列......

引用:
原帖由 jesscd 於 2016-5-8 00:35 發表   ) D% B; r! z6 f9 D$ r7 J
1000%同意
5 @! e$ A2 r8 T成個post都係pm me系列......
5 j7 K6 X% u% _我就覺得唔係咁睇,如果佢地之前同直男試過,而佢地又係為了滿足自己需要,其實都唔可以怪其他同類人,再講,就算佢地自己咁做都係為了滿足自己需要,呢類野你情我願,所以我覺得咁讓講人等同鄙視人

我都想同cd試下
$ Q! n1 ^4 G& y- F今年22 米九高9 V2 W- R; |9 M9 r* k6 Y7 l" Q
有興趣pm我 出黎/cam都歡迎

比cd望住打飛機真系好爽㗎

雖然我鐘意cd,但都係鐘意女,唔係gay。不過每次cd完都想引人地,比人當正女人咁搞,又想用口幫人,比人口爆 有d矛盾,但未試過。不過好man個種男唔太接受到

1 C; w8 X) D' l我都係平時喜歡女仔, 但cd了就會幻想自己好像女人咁被人搞。) D2 q) S* z8 \# ^
但就係驚安全問題, 所以唔敢現實試...

引用:
原帖由 errors 於 2016-6-2 23:59 發表   
& F& `1 @! q3 I+ o' c. I7 n0 y3 s " D* W8 k( J. `! T# F( K
我都係平時喜歡女仔, 但cd了就會幻想自己好像女人咁被人搞。
- p6 C. a% U& }% X! z但就係驚安全問題, 所以唔敢現實試...
$ c8 N! I, R" T8 O1 u: ]同意。當角色唔同時。想要得到的快感也不同

引用:
原帖由 errors 於 2016-6-2 23:59 發表   1 g8 Z. `' g. k

/ [7 J$ e  h1 C, n我都係平時喜歡女仔, 但cd了就會幻想自己好像女人咁被人搞。
9 k% d* J9 d9 i但就係驚安全問題, 所以唔敢現實試...
* w( R! o; k* \$ k2 _3 h! [; d9 ]# u( L+ y, l% h" a' M
同你想法一樣

我玩開3至5個,同時69再後插,又玩插人比人含,最愛吞精,射到絲襪手套塊面全部精最正,最緊要大家都冇病,唔洗用套,用套中出唔爽……

每當cd 後都會性興奮, 想被人愛撫及玩腳, 什至搞下面裙底.

回復 3# hehehe1402 的帖子

可以加我微信傾嗎,joe5351

回復 4# yoda0806 的帖子

可以加我微信傾嗎,joe5351

额,,你要小心D哦。我是试过,那是经过很多次邀约,聊天后,觉得这男的不错,出来仔酒店见面,我也以为会聊天,但他就是会乱来
4 @# M4 s. ]1 B1 M0 v$ O

我識friend鐘意搞cd, 佢話cd同港女比要溫柔好多

回復 170# SweetAbby 的帖子

我之前約會過既cd 入面,都有人本身係有女友,但一cd 左就化身另一個人,變得好投入咁服侍男人