嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   
+ D! W. N: z4 m/ k' ]; H好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
- S* M$ ^! B$ s) u/ ?2 i' g/ w

- _: H% q3 n1 G6 V( i- w. ?我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.( y# p: o% l5 ?/ O, Q! D  ?
可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$
7 Y! F0 ?; r. I6 P: X- |, [好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
4 x( |) _$ A( n5 L我好中意果種感覺:$
# D* h7 Q) j3 l* m' S/ n9 T9 u好有被愛feel
) u, W5 o0 }) n2 e
Yes ar* B, G" B5 s. x3 ^
抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   
% n6 s+ p) b2 P* v
: ?$ |0 m3 Y( Q3 G0 P7 y1 u; a0 |Yes ar# v: X* v$ f* d& M9 }6 L1 f
抱住瞓教仲有feel
7 R5 G0 o( q( a
1 _: x' t3 [  h& I* O0 Y: [姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡+ ~! x6 q( {8 I9 b5 X
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-/ {8 N1 F8 m, l& L0 r
$ ]' Z; G' I: X

好句好句xdd
( Z5 o7 B& D: L7 g
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   ' `$ e2 f. S5 l- D( r
. o2 {) ^( ]. e, ^3 _* o

& t! X# l( e4 I" P& {& w6 m姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡. c/ E* {* R+ Q9 ^+ e1 i
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   
& Z0 i- Q6 t) Q2 L! z3 l
, _$ l% U5 y6 L% P" |& _' M/ P+ p9 V2 ^0 I/ D# X0 E2 n3 M" O$ K8 x  ]
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
& p, h0 X" t9 _( a% x! |+ v7 R- V如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
; U+ g1 q3 I/ E: a

8 v) w5 m! m% e" `! P又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   
  _4 ^/ u" a! _  y( czoe姐姐15碎? :o
4 ?7 {% Q5 V0 ?
/ |9 \" q* M8 s/ ~8 C& l# C0 b
系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   
6 B$ p/ L% T9 w; Y8 j好句好句xdd
& {* j* s: ]4 E. c2 P9 y) }
+ U: L; t/ T" D# Y  a6 r# ^
哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   
8 ^& `$ k5 @. n1 R) Q: M- {8 ?
. X: C" r7 ^4 H7 |% p2 I- [# B
0 @' x4 _! U9 m8 b又是歌詞?
9 A; [8 z( J; K) w9 Q' J8 b9 d9 ]; W
係牙,不過改左D3 G& x: A$ F1 {; X. Y
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   ) A; u5 F& R* R/ d* X/ q9 P
* U+ z" a8 G6 A5 S9 p9 d' V. P2 }# e

) [7 q4 g* N) [係牙,不過改左D1 `) \# w* N. H
歌名叫"同步過冬"
' ^6 @* a2 O  `1 f
' d3 q3 a/ F1 i8 [* g/ P8 h0 c5知系咩歌泥………4 W! z/ H7 I7 a# `
浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   
- Z' ^2 x9 Q& g, m# v1 g5 U* c& q! N. ~# Z
( J8 c: Y( E) ?/ Q# w
5知系咩歌泥………/ F+ x% e& c8 ~3 i0 w
浪費了姐姐好意
' w' R0 p. r  O" r0 X$ a  r7 i6 W$ j+ ^& H/ n, ]# `# _
咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel / N2 W# R( A% t% X: k
最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   
4 m4 L  K: b) b我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
7 S2 P) n( A, p2 S# @* I3 \
2 _5 h4 j/ Q: p6 C4 \( R試過la
# l* A6 C8 f2 B. s* {1 \; Y" t好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩