嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   2 ~+ W% J6 V6 A4 f' p
好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
6 s: }/ R5 ~) Y4 ?6 }
# [& }, a4 M9 x! u  B
我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.; K3 B. C) ]0 A0 `$ N/ S6 `
可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$- F7 S& t, H5 P2 D& a  t
好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
$ }/ o" T) d6 v1 @我好中意果種感覺:$
& y+ G, m8 a$ s0 H4 v  B好有被愛feel
4 r$ K& p/ M8 _0 O9 J  L: C
Yes ar6 A% @0 q, D) W8 @  _
抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   
4 _" }+ Z( |, s5 g  k. m, }) E# n: O: h  o# c- A# s0 w
Yes ar' W4 d0 L. R9 y; q
抱住瞓教仲有feel
: p3 M& {! K) o; M8 x* T% Q) b. z0 I! C8 n# W8 U' R
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡/ C3 }* j0 {: q
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-2 F8 j. s  ]' \* w6 _

2 t8 s9 [. D. o9 \5 `9 g[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:46 編輯 ]

好句好句xdd, R# [2 |3 J+ c  r
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   
# M3 f# k! m( _2 W) r8 e
0 S) L! {+ t# h" j* W. m9 S% {! V3 d
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡9 p$ c: v$ b2 |9 }: C
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   
. j) W2 c: p3 R: @) Z' P7 z  G; s% v& r+ h. d) ]* C
, E. S% _8 z8 e
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
5 t9 O9 ~% M5 S6 L如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
# {& ~+ k+ I  z9 |; l! i

5 R% l$ W, ~: N) i又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   + T8 `: u6 P) l$ z" b* i, q
zoe姐姐15碎? :o
/ K( X5 R% ?9 D" G0 A

4 r+ {7 K4 T( ]. \; c2 S- S' w8 f系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   
5 ^; |: H1 v# ]: y/ R5 X好句好句xdd! t7 n1 S/ t- h$ L) [' g) A; ]
2 n8 l9 K+ d1 v哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   . N. e7 B1 n: G. j) f

: a: |4 O4 n; x7 t# a2 @/ ?
$ u$ X' g% K4 q) P( L( R又是歌詞?
! a* x- P, |1 }2 A. G- K: C
: X% k% J& F0 b; _3 Y  {/ h係牙,不過改左D3 ~( {+ t# \7 p. ?
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   ! ~4 Q7 S2 H) h$ M3 f' p

+ N) j6 F4 r( ~  D& M" V# ^! H) J
係牙,不過改左D: O1 u7 K) z7 X; h9 s+ I/ m
歌名叫"同步過冬"
7 B" v! f" H9 a* S- w+ v* p+ v: u$ w8 L( X1 M5 N  p$ l
5知系咩歌泥………
9 [& y' T2 x; l1 m% P8 L9 F+ h浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   6 d- `( V( _# @% o6 W

O$ a( [9 G4 |" }; D( f3 E, x8 U. e3 t) p
5知系咩歌泥………9 V, z6 R! _& i, Y4 z
浪費了姐姐好意
( q$ A1 D9 T( r5 i: i8 l' f; b* U. g1 X& {, R+ s; u7 M" o
咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel . `" ^* k$ v$ p- E, j/ @9 C
最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   
3 W, o: X' t* ?9 c' M% o/ W- U我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
. O5 \4 _) J% U; Q

$ M  {$ v4 M* K* D; G5 [# h試過la( L- M$ D, Q' a8 W+ Y0 ~% _1 P
好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩