嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   
  S" Z( H9 e& ^& P5 y. p好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
) j+ q- }: @2 i0 d2 c/ f
6 \# Y6 z+ i% ?! m  N0 D7 A我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.
5 b# z1 V6 w5 a/ \可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$1 O3 M( F4 G8 h3 z+ D6 i- d
好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
; l% j% F7 a- h7 [我好中意果種感覺:$
6 A2 H6 L# c0 p" v: H好有被愛feel
4 O6 F5 P* }  h- J4 x" sYes ar
4 e1 S/ T/ W) k( w6 ]抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   % p- e7 e4 G) c- P

. _. _/ q# k! X& w& f1 `$ ?Yes ar
# b: k4 `: \2 ]6 m1 i抱住瞓教仲有feel
* y( Z% |/ K: s
  {. S8 ~/ ?. i# x4 o+ U
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡3 y3 d& J8 L8 u- Q
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
6 H6 M% n' E) Z6 P5 @% d2 O* j1 B; c3 V

好句好句xdd
# h8 Q: i$ F8 D' p6 h1 {; a$ D
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   
8 E0 L3 A' g- H8 h# w# H$ M0 I) J$ n! }2 s
  g7 h% c/ |9 Q9 k7 [
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
- Y6 c5 [, r6 X如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   1 S- X8 E$ C' Q; Q  q% l; l5 S8 c
4 C5 @4 M( l& T0 l. \

' b6 p# [7 n1 Q, I姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
5 H% F9 A7 {( y! ~# G1 m如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
3 [8 M; {9 V. @# ?% g8 Q/ z6 C5 f! I8 U
又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   - q3 J, z& b: e
zoe姐姐15碎? :o
! L& [1 a* H: i% r/ q5 r# x, ]& @) a# b6 K+ r9 A
系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   1 ]$ T9 S' g6 w2 u1 n3 [" A. t& L
好句好句xdd
. K; a2 y) G0 G: ]) p
8 E, n7 x, o7 \6 N2 ~  J0 v哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   
9 c* w7 D( y$ u; p7 C" P8 S6 O+ N) A' ~$ [2 Y/ K

% }* c* y8 g8 e1 x又是歌詞?
1 @. c* i( n8 q) W, |- u% ?8 @9 F6 _, X) X; n& M: }% G$ {
係牙,不過改左D: Q( B4 [& o; f8 e  p+ N6 k) D1 C
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   
0 ~/ N5 c: ~2 ~/ h! v. L" b! P; S

' X% g0 b5 r- w係牙,不過改左D
; u  I! F3 \- [! a% O( w2 R# c歌名叫"同步過冬"
7 V7 U$ Q; }7 ]8 m
. L6 g- E+ i  ^1 C% ?0 }. K% Y# q5知系咩歌泥………. U( ?2 N* s- X4 e6 L
浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   / Y0 K' ~. \6 C  ~8 D

7 z3 B2 f3 ]! T# H
' G0 ^- X" h7 w  N6 S5知系咩歌泥………
2 Q9 {5 w. A& q0 t4 u3 D2 K浪費了姐姐好意
9 A& r, Q8 n& n" {$ ?: i
/ p- T7 `2 }) @1 V6 s& @4 M& Y4 Z咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel
9 `/ p1 O  V( q" K- R! u6 ^" R最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   
6 R$ w  M; R% X: z我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
- l8 p3 n/ C) l1 y" b2 D
6 H3 J8 e4 N) [
試過la; \, ?* ~7 h" l6 g. T
好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩