嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   
+ b. R. A- }, U8 ~好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
( Y2 R! g- [3 n4 _: u4 B
6 I- Q! U' G5 K& E# v' X. [
我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.( r. d  ?  @$ o9 T1 K. Y
可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$
+ Q4 r( s" J* p* X  @好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
) f& V0 Y  h- f( [2 ]6 y我好中意果種感覺:$' _$ q. S7 }, d! \" I
好有被愛feel
/ n+ i; ^! R$ o. ]
Yes ar2 F* ^6 \8 M. j. I* a
抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   ! z" f6 n& [  Y. R# b

: v& S, W8 _- d4 H& nYes ar
! |: w/ F! E1 O* u/ `抱住瞓教仲有feel
+ Z+ P" v! h6 r$ V# e, l2 Y+ F& L
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡" z9 b: K+ P* R/ f: T$ [9 Y
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-/ q& p* c  O/ ?

/ g; F( o) `# k: D* m[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:46 編輯 ]

好句好句xdd  ?+ x. w) E7 z$ Y7 V- c8 W* F
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   8 \$ V% q( V; W3 Z
1 C- z; S9 T9 x& X$ {8 ~0 x
# b6 l' D1 a  }* w5 ]
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡, {: j0 W! T9 p
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   4 F2 k0 U* |$ X. l
  X+ N4 a: |6 y  h
7 h, H1 `. _3 y  w+ Q/ v5 a
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡1 a8 D* V2 \) d
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
; V  K# Y! Y1 l8 o' Q

' @4 l; f2 |+ G/ N$ K1 \又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   7 X  Z2 a6 L( ^4 |) B5 s
zoe姐姐15碎? :o
( @: I( c$ N0 u0 Q3 ^# @8 E6 x- L' U! H* Z
系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   
! M' N  G' \0 v( G6 q! l  D9 C好句好句xdd
* a1 x0 v  d; }* n7 i
3 k, ~* c- X, ^0 S# a0 k
哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   
$ J3 e& z9 t7 j+ X# Q4 \. @. `4 h& k% C

+ h+ O* m  W% g4 u: P; d0 [6 y又是歌詞?
0 S, j8 I8 J* n) a7 T
3 V6 f/ C+ ~% E  y' {; ~
係牙,不過改左D
; B9 O& }" V7 [) U6 Q; q歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   ' U, D% }* ^/ c$ U

2 |5 c8 P& p1 {+ v7 v; P7 {4 Q0 u- B. D1 e, T: Y
係牙,不過改左D' I4 V+ S! Y$ f
歌名叫"同步過冬"
, w: Z( n  D4 V) S: ^3 M: D4 Z' l$ u* M. Q" f/ C& ~' F/ q
5知系咩歌泥………
/ w& h0 P( c% s/ F2 {" z! n  V% R浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   - K9 Y, K5 [. E4 K. j) }, X0 B6 N: e9 |

* Q8 f) i' M2 `5 O: q# R
" m2 l, p# y9 N  h4 w* B/ `5知系咩歌泥………
) @. a, M+ Q" X浪費了姐姐好意
  {# `6 ^3 E1 \) h) M6 v

( Y7 F3 i. B! O7 l$ N咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel
* x7 _8 g8 ~" l+ Q! r. O: K最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   
/ j, A' t5 N9 w6 b我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
6 [5 v' j. h' y" }
$ I, J7 {3 o- z試過la
2 z- M5 o& B+ M( X0 \2 v, ?好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩