嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   8 |  A. E. J& l
好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
+ l# x; |% o) j/ Z3 v0 Q$ }7 e

- O% m* H; c7 a: M5 o' v我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.
( g2 W0 B& N3 T  O可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$3 Y' B- p8 I& B1 B: J
好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   + S: D3 f# B. o0 u9 S6 Q, }2 Q' u. {  T/ d, q
我好中意果種感覺:$
+ n& z% |) I! Z7 _# f4 z好有被愛feel
6 f' O6 P+ W) T* Z2 q
Yes ar
! W/ G' n4 `0 W# `抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   
7 T: t' ?; p; C6 Z7 ]  U. p
, ?! A2 m. U7 @. z$ D% PYes ar8 ?: i. i7 A% j3 c
抱住瞓教仲有feel
) b% X5 t  H' ~) w
" `  O; I% I* \4 `7 K' a
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
% d3 V8 J+ e# }- g8 N如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-+ k7 P. t+ y- G

& X, {. l# o2 H2 i# s[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:46 編輯 ]

好句好句xdd8 |4 W) D: \% e
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   
- D/ Q0 F8 K) o1 P, v2 \2 Q
/ z7 q: H' G$ B6 s1 G4 h* Y
' Q2 p; P5 d' `9 \* Y) t4 q# M姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
$ M, e$ @, o( f如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   - N; D- E; n3 u1 X

. k' e% T2 D! w) g" h
1 ^! F( N# |9 T0 \. L8 h姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡6 @/ b! P4 T& x. S+ j9 W
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
8 v% I. w- r. h2 V- c$ v( ?

8 n0 m9 S- r1 u' O& ^" u* x. ]4 N又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   
& k& G  m$ O" O2 x; P/ dzoe姐姐15碎? :o
3 q# a/ ^5 V1 o2 [7 e2 m

0 z$ \% W& f# ?$ M. k系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   4 v, t1 V% s2 P+ `( a$ v
好句好句xdd$ \* u# {5 J5 L( W' @! H7 o
; \1 M7 k# B( P3 L: K$ G
哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   
, t. v0 L3 G, y. M4 q" ?- U1 M. ^
' L! D: [/ g6 J, e9 L
又是歌詞?
3 d/ Z5 e( q# c( V0 }2 U. j
0 }8 \' N0 m8 s- i, O$ t. h
係牙,不過改左D% t* g; p1 s, M5 Z9 f0 ^
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   
) A; \: V9 m% I8 j) o. g, N, \' q" ?) P5 Y' S) Y! W. [

. J/ y5 v! S6 o! Q! r1 J係牙,不過改左D8 U; w( G, i6 }, R/ s1 \
歌名叫"同步過冬"
  X" N- L1 M* p$ q

; [, P; J* c0 W) C* {0 n/ O5知系咩歌泥………2 U! k2 g3 t+ w
浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表     @0 ^1 n6 c/ m: P& _' i1 W

9 Q. i6 b$ }; A" N
( w- ~5 x( {" k% z+ ]- J5知系咩歌泥………
  \% i. o! @; Y& P浪費了姐姐好意
  {) l0 W. t+ K
$ J2 D. N) O! Y3 N! N" R0 R) s! i
咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel ! v3 E! v( Q) r9 [2 H
最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   . ]0 F4 i0 P$ D! X
我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
' _" W. y- ]& M) x8 U

: q: M; ]/ r/ }! ?; S  D試過la
( A- a" M0 `+ D, F- Y; L( I# L好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩