嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我cd了時會幻想被人綁起來強姦,想要精液..但平常的取向是只喜歡女性..你們都在那看ts和cd的av?可以介紹下嗎.?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有幻想過~~~~~~

經常有所謂直男搭訕,佢哋都離唔開想搞嘢,今日凌晨天光之前都遇倒,睇死都係揾免費餐,三唔識七又唔肯付出剩攞着數,我為乜要對陌生人提供免費?我不如揾件固定又唔貪便宜又成熟嘅伴侶仲好,

引用:
原帖由 小飯 於 2014-8-27 20:29 發表   6 \7 e( b3 g. m) a
試過同男人搞 一開始少少痛 但慢慢會愈黎愈舒服
' M1 b$ L- F7 F- ]成個人軟哂冇力 下半身好麻好舒服 最後佢射左..我反而唔想咁快停( d, }  t3 U' g  Z' E0 R( q
事後發現張床濕哂 可能因為按摩到前列腺
+ C2 A9 u# i/ w( c6 T小妹識得用後面黎高潮的 只係覺得洗後面比較麻煩 ...
5 V6 P' R. e/ K, j; o* b5 g4 C
三個咁多?

[quote]原帖由 TopStar 於 2015-3-20 14:53 發表   9 S% O, ~9 P  [- \% r3 a
經常有所謂直男搭訕,佢哋都離唔開想搞嘢,今日凌晨天光之前都遇倒,睇死都係揾免費餐,三唔識七又唔肯付出剩

1000%同意
' ^# j  n) A9 T, ~5 d成個post都係pm me系列......

引用:
原帖由 jesscd 於 2016-5-8 00:35 發表   9 q& H3 U1 B8 ~- `% D
1000%同意0 s& ?, d- W7 N2 b$ G6 U7 ]
成個post都係pm me系列......
: s7 c7 r8 C7 M, b, c我就覺得唔係咁睇,如果佢地之前同直男試過,而佢地又係為了滿足自己需要,其實都唔可以怪其他同類人,再講,就算佢地自己咁做都係為了滿足自己需要,呢類野你情我願,所以我覺得咁讓講人等同鄙視人

我都想同cd試下   }- V1 f4 f% l+ ~& @* C
今年22 米九高
" r0 n  f7 K  p有興趣pm我 出黎/cam都歡迎

比cd望住打飛機真系好爽㗎

雖然我鐘意cd,但都係鐘意女,唔係gay。不過每次cd完都想引人地,比人當正女人咁搞,又想用口幫人,比人口爆 有d矛盾,但未試過。不過好man個種男唔太接受到

5 w. ]" i! t% K: z
我都係平時喜歡女仔, 但cd了就會幻想自己好像女人咁被人搞。
. w3 r' I% ?4 B. }! x. P) O但就係驚安全問題, 所以唔敢現實試...

引用:
原帖由 errors 於 2016-6-2 23:59 發表   
6 b# J+ c  O/ D/ D3 U% O : S* k, z0 s4 C6 j
我都係平時喜歡女仔, 但cd了就會幻想自己好像女人咁被人搞。: V  w+ D7 s( ]; G- c( y) n
但就係驚安全問題, 所以唔敢現實試...
$ T( ^) M$ y1 X2 c" s, m! I6 q同意。當角色唔同時。想要得到的快感也不同

引用:
原帖由 errors 於 2016-6-2 23:59 發表   
* F- F2 H. u4 J. q9 c5 E0 [: q
3 ?' S8 C& |) b/ w$ K( O; M4 ~我都係平時喜歡女仔, 但cd了就會幻想自己好像女人咁被人搞。7 G" m6 i) c* g- K; X+ K: q# t& z, p' h
但就係驚安全問題, 所以唔敢現實試...
6 _% o: I; O9 a5 |

$ h: h+ D# n1 l0 W) n, q2 F7 d- }同你想法一樣

我玩開3至5個,同時69再後插,又玩插人比人含,最愛吞精,射到絲襪手套塊面全部精最正,最緊要大家都冇病,唔洗用套,用套中出唔爽……

每當cd 後都會性興奮, 想被人愛撫及玩腳, 什至搞下面裙底.

回復 3# hehehe1402 的帖子

可以加我微信傾嗎,joe5351

回復 4# yoda0806 的帖子

可以加我微信傾嗎,joe5351

额,,你要小心D哦。我是试过,那是经过很多次邀约,聊天后,觉得这男的不错,出来仔酒店见面,我也以为会聊天,但他就是会乱来 9 |( h& r3 @' a% P5 ?& n. D9 C

我識friend鐘意搞cd, 佢話cd同港女比要溫柔好多

回復 170# SweetAbby 的帖子

我之前約會過既cd 入面,都有人本身係有女友,但一cd 左就化身另一個人,變得好投入咁服侍男人