嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

呢期好多時一收工, 就即刻入男廁換左對絲襪, 坐巴士搵個冇乜人既位, 除左對鞋係咁磨對絲襪腳, 好 high.% K7 S# e9 m5 B0 R2 g' G* C6 X
. t# x+ R( o! q3 y) {; R6 \+ j
唔知有幾多人好似我咁, 又或者有更激既經驗, 可以分享下嗎?
7 y, I) y' I* f5 m. o2 O2 z3 }5 X1 q! R1 e) p7 a9 C
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
繼續 繼續 仲有冇

我都仲意入面著絲

今日收工又著黑絲搭巴士啦,又係坐到最後果行,又除左對鞋係度磨腳,但行得幾個站,又一堆人上車,搞到要急急腳著番鞋,真冇癮。

我有時都會著絲襪返工,仲要係加襪帶

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2016-10-22 21:45 發表   + n# }: p$ ^% L9 v8 v0 n$ h) K2 h
我有時都會著絲襪返工,仲要係加襪帶
5 O" ?1 n, t* ?* Q. J  _0 N5 J
# X8 f1 ?% E) Q6 i% X
咁性感,咁有冇係公司露出?

一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁嘅機會' a% N# h$ N/ x/ g

N9 w9 v8 q# y4 ^3 ]* |6 c" J[ 本帖最後由 wky 於 2017-1-6 15:15 編輯 ]

回復 6# 雲妮 的帖子

又無WO,不過有時會露條T-BACK

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2016-10-22 23:14 發表   5 S6 T8 Z3 `5 e% E
又無WO,不過有時會露條T-BACK
$ r( o  U  p, c1 b0 i6 G" Y

# G  d3 `; S3 K0 S4 g
7 t7 r7 i2 ]4 b# v: Y點露呀?

引用:
原帖由 wky 於 2016-10-22 22:44 發表   7 ?8 g4 A. G( e
一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁
+ ?% I6 q+ x! [' d! m$ I  p( \) d
9 g- Y& {0 A' U6 B2 E
下,咁樣舒服咩?

引用:
原帖由 wky 於 2016-10-22 22:44 發表   
7 W4 P3 p+ }  K2 ?% ^一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁
7 E( L5 A$ Z! R* F8 F; S  S% j# [
試過去沙灘一落水行到石灘對襪巳經走線!

全女裝裙+絲襪...繁忙時間搭地鐵算唔算更激; \& D" {% [! B3 L

# |) r. |% A( U2 v! n) i" Q+ p$ S, N0 j0 t! x3 a

0 T; a' t8 j" w[ 本帖最後由 Nanase 於 2016-10-23 01:12 編輯 ]

都有試過入面著絲襪返工,單是對絲襪同自己身體的磨擦已經很有感覺

引用:
原帖由 wky 於 22/10/2016 10:44 PM 發表   
2 Z) Y* {" {( I7 G一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁
, g  i' v% K; I我試過響珠海著灰絲浸溫泉

我每日都會著黑絲襪返工,不過都係著起褲入面

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-10-23 01:06 發表   
( T# }# V0 }, b+ M3 b1 r全女裝裙+絲襪...繁忙時間搭地鐵算唔算更激
2 F8 U9 r" e3 l  C. ^1 z2 w4 S5 k/ T1 K& @$ S$ ?; c
; ?! U3 _6 F; [% p: k
" ]$ Z0 \" E5 E: C, n
嘩, 我都好想試女裝出街, 不過我太肥, 好易比人認出..

引用:
原帖由 zuezue 於 2016-10-23 00:16 發表   ; r1 h9 J2 N' s, a# w' m) x" k* D1 n
$ S* w3 b) w8 i% z5 D. z8 g
試過去沙灘一落水行到石灘對襪巳經走線!
" E( L; z0 R! p+ q4 Q! Z5 u. `
9 y5 |2 t% d  @& b
去開邊個灘呀? 等我下次撞下妳. 多唔多人架? 我以前就去常去d 冇人既灘天體裸泳..宜家冇囉..

引用:
原帖由 hcspi 於 2016-10-23 01:40 發表     Q5 N8 u2 o6 E: R/ k; V
都有試過入面著絲襪返工,單是對絲襪同自己身體的磨擦已經很有感覺
% b& v9 z6 x7 |( n" F" p+ T: k, e% u- x
我想搵次試下, 著足全日, 裡面淨係著絲襪褲, 連底底都唔著.. 我諗會 high 到開唔到工。。。

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2016-10-23 01:43 發表   
4 e2 B, ]) O$ b1 P7 D
3 X7 {" D5 k% \3 W0 J我試過響珠海著灰絲浸溫泉
) h/ Q7 M/ k; [) z. M4 y, ^6 e, q

& U  X5 h% ~6 s, D3 {下,當場冇其他人咩?? 著咩絲呀?

有冇試個帶bra出街?