嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

呢期好多時一收工, 就即刻入男廁換左對絲襪, 坐巴士搵個冇乜人既位, 除左對鞋係咁磨對絲襪腳, 好 high.
4 |; z3 u) z; @5 n0 N4 l. p" V) q: l* ^! }
唔知有幾多人好似我咁, 又或者有更激既經驗, 可以分享下嗎?
5 Q. _8 f) m9 Q( D+ ]
) M9 ~  O4 e  I6 X4 p* q- J6 R6 Q[ 本帖最後由 雲妮 於 2016-10-22 16:53 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
繼續 繼續 仲有冇

我都仲意入面著絲

今日收工又著黑絲搭巴士啦,又係坐到最後果行,又除左對鞋係度磨腳,但行得幾個站,又一堆人上車,搞到要急急腳著番鞋,真冇癮。

我有時都會著絲襪返工,仲要係加襪帶

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2016-10-22 21:45 發表   
. T8 z! ~3 u# m我有時都會著絲襪返工,仲要係加襪帶
% F- S6 N: z5 a7 C5 U
; a4 C5 R3 L2 t- c8 ?
咁性感,咁有冇係公司露出?

一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁嘅機會
; R% e6 l1 m: B" O1 Q( D+ g/ J8 j8 V/ M  ?& ?

回復 6# 雲妮 的帖子

又無WO,不過有時會露條T-BACK

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2016-10-22 23:14 發表   6 t7 E/ Q9 J1 |9 i
又無WO,不過有時會露條T-BACK
! z4 r! V, f7 O& I# C2 [9 Q$ L: y; z4 ^$ s* u9 h) y. P
. E. {6 I! r6 h- e* P
點露呀?

引用:
原帖由 wky 於 2016-10-22 22:44 發表   
8 ~* t, B. J6 z+ \8 B  N( A2 O一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁
1 b, w1 h9 {1 I$ j9 ~4 ?; z9 M

& `4 a. U& f9 K5 i! t1 o% v2 x下,咁樣舒服咩?

引用:
原帖由 wky 於 2016-10-22 22:44 發表   
  }+ ]( S" j- F, x1 G$ w一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁
! Z6 r& L5 P" ^" M# @% p0 c4 c
試過去沙灘一落水行到石灘對襪巳經走線!

全女裝裙+絲襪...繁忙時間搭地鐵算唔算更激( ?4 E  G9 m) z: i6 |( W

% j4 T: |6 A1 r2 f" k. F2 Z( R. b6 {+ ^9 f( X& }
3 W8 D% ^! g0 U

都有試過入面著絲襪返工,單是對絲襪同自己身體的磨擦已經很有感覺

引用:
原帖由 wky 於 22/10/2016 10:44 PM 發表   # W+ W* d) u# `. E/ ]) `
一直都好想著住超薄肉絲去游水,但仲未搵到咁
! ?$ }3 u4 m0 f- N5 q5 K
我試過響珠海著灰絲浸溫泉

我每日都會著黑絲襪返工,不過都係著起褲入面

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-10-23 01:06 發表   5 K0 U1 X' k1 Q2 l, V
全女裝裙+絲襪...繁忙時間搭地鐵算唔算更激, K( `, W: h8 M' d
4 M5 p2 E9 G; J+ k1 `4 [
$ i) Q4 L7 z2 |; z; w
0 {. }: |, Z. |. H! s1 z+ n
嘩, 我都好想試女裝出街, 不過我太肥, 好易比人認出..

引用:
原帖由 zuezue 於 2016-10-23 00:16 發表   " v7 r. X+ m, E5 M4 y2 P
3 P- ]7 \/ L! }4 j0 T
試過去沙灘一落水行到石灘對襪巳經走線!
/ v, }, r: P9 `7 H/ X
4 A- C- Q" x' a2 D: e( y7 L
去開邊個灘呀? 等我下次撞下妳. 多唔多人架? 我以前就去常去d 冇人既灘天體裸泳..宜家冇囉..

引用:
原帖由 hcspi 於 2016-10-23 01:40 發表   , q4 W* v! Q2 x" ^4 V7 A( a
都有試過入面著絲襪返工,單是對絲襪同自己身體的磨擦已經很有感覺
3 y4 t% v8 x6 \0 h- p' h* k1 J* S' n! w9 o8 D+ t
我想搵次試下, 著足全日, 裡面淨係著絲襪褲, 連底底都唔著.. 我諗會 high 到開唔到工。。。

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2016-10-23 01:43 發表   
% P0 ]& ^; a) K) p, m9 |: M3 _
3 Z( q) f8 `' r2 O% T, G我試過響珠海著灰絲浸溫泉
% V& f6 K. p7 I5 [  I% D, ]* b4 V. k5 C! |8 c  L3 Y7 m
下,當場冇其他人咩?? 著咩絲呀?

有冇試個帶bra出街?