嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
0 J, ^2 z5 i( L: \# d多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
- h+ v" n& [- ]( A# z+ c! w) P. |+ I4 S) p6 _# x9 K
偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
/ K8 X/ \. e: a8 o我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
4 \6 h3 c' I' B% G! q0 @) ~5 F: |; @# |. r+ x- B2 S6 {
周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   * J2 y# w3 D5 R9 e0 x6 i
* F9 Z- Q/ k2 l
5 t- ~4 W) s+ y" L0 U  o
周未可以穿我盡興了....
' h3 B4 q+ a: q$ t' {# O" f
) G8 o* i, K+ s8 a- }1 Z* E  L4 W2 Y你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   9 g+ b  E4 v) N
$ y% M1 S# i; S" r) [

0 z  S0 P* I4 S  ]著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
" ~7 }1 p- L  O/ B2 p2 P3 m- R
0 j. Q- H- Q$ n1 }
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   & ]) Y9 ^$ a$ P; a; j

$ h2 U7 x, P+ u
" I7 p, \6 H( H/ n! @" ]黑色開檔, 比較方便
. b) K$ C0 K4 y2 Z$ o
8 J( N$ [* F3 U& f) E
我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
( s+ N% c' o( O. l, ]" Y" K- d% K/ y( j! H. ~; i0 Z

! M' e& g6 R/ G% Q7 a2 {* {0 C, T黑色開檔, 比較方便
: x( E1 t. `7 G0 u* J7 d' a

9 I9 q% m' D: L9 w你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
* C! ^3 u- E$ ]
" v8 W+ ^" R. S. T; ]( F& u! B( d# f* _2 J/ w
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
  {. {$ n2 ^8 D/ P$ S
8 D% U- G  N* j& D& I- T
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?% I3 E) F4 W  m6 x3 c, p% k* V) B
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
0 ~' b& Z  w9 D0 l/ W4 N出左街又好難拉番高
1 x! s. L0 v8 k6 j3 m8 \有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   7 f# p0 i: g# F: G' A% @
唔怕長筒襪會下滑咩?
; \# L! t* I6 B8 l$ e出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
# f5 q$ h! c8 K2 ]8 _出左街又好難拉番高
6 B9 l8 y, \  M/ W  Z5 {% J有無咩方法解決?
2 A. _) R! W1 K6 U/ s7 Q, |
. x* D3 X! D! i; [5 [+ i* G$ l
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   2 c" Y9 p; V: C/ y  R

9 ?1 ]1 p* W% K2 H6 c) \9 N' @4 x. _4 y( R- ?7 E9 ^' X2 R2 R0 K
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
- f+ G+ E# X6 D! ?
: [! f& G' F9 w我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表     q! V/ t' P# X7 E+ Q3 x! @
, \* J1 ^5 H) l2 i  ?! h

! f+ w2 O2 q5 K- g3 Q我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
3 @+ M7 _6 ]1 _# _' _5 ^$ c6 M, \9 ?, |- s
咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感6 P" B: J% e8 p( ]' h
早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
3 Q& N( v( |% }' m# M" ]8 S背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常
( ]$ K- ?) N; r: X: ^老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
4 O) v# J: D; @$ M0 p; t只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   ) R/ ^% X# r5 z. n0 n+ s
穿絲襪上工(走路)很正常 7 a0 d7 {5 h$ M
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
$ c8 H) F: P" d, j; I  ?8 k只是穿了身體會有變化 無法上工
; Z; T% w, }1 v7 V2 a+ o- _6 K* y) F
有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   " Q; ]- S0 z* y
我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
: A1 p+ Y: {( `3 ^
  [# p/ e9 u8 d' _' v
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野; c! E3 r/ G& x+ E3 f4 P0 V( n# @
係我地會注意到