嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   & c' A# [; u( A  M" ~
多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
; d3 R$ R& H* W

- j2 f5 `* y5 N" q: E偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
( ~/ }( ^8 z4 ?, o我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
: Y( {9 {6 o' e3 d; j

P  X* s; h3 Y: q3 D$ `周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   * f! |, y0 k' I* U  O' g4 D

6 A% e! [; c# L' |4 `' z& Y
5 |1 {7 c: X% Y5 m# {周未可以穿我盡興了....
+ y5 `, P( b. N8 H' V2 S* p. l, G# b% ^! C1 _% a& R$ L" T
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   
  s! x* Q; k& L- I8 J0 b" W& V" B' }6 Z  p
" D' b9 p" y5 o& F8 }
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
- I: G/ J& o+ k$ c5 [- p$ N9 }7 S- L" X
  @( J6 D4 T/ N& u2 f$ W4 W4 Z
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   # E- y0 A4 v5 e% U4 q! e

1 L6 g: |1 h8 r, H0 {1 A; N9 n: W, @- R- s1 g5 f$ _) [* D% Z$ `
黑色開檔, 比較方便
4 u. e$ }3 {% i1 p( A* T% p
3 `/ L( O3 O/ U& }' l% I* Y我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
/ z: i* h2 ~8 ~8 p
0 p" {9 }+ Y8 o1 o: c8 n  O5 g1 h$ B: @
黑色開檔, 比較方便
- w' a- R; Y9 R7 J3 k8 F& N1 Z, x4 I4 U( J" I3 v  w$ m' u
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   8 l* N  Z8 I( g( l2 b% u: Y

4 U, R( ]; k" s" a" d6 m
. J* G4 E3 o! S2 M( x( t% d5 b9 U你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
1 |3 A* [7 u0 {+ S4 m/ w4 X+ A
4 w, W, s2 A3 H8 h; m! ^, o( o9 B
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?
9 N1 D- L! o& @4 a出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
1 f0 v& p8 F( ~% w  j出左街又好難拉番高, G$ x" o; S/ O' o; x6 c/ r* J
有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   
7 v/ l0 g5 p1 @1 \- g3 d唔怕長筒襪會下滑咩?
5 K1 I4 d; ?& I+ j$ V, i3 Q* V出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭2 O  ?" e7 V, @1 c
出左街又好難拉番高# P: F" X- ^' _  F9 h* E( y! |
有無咩方法解決?
  T/ ]) N7 j* ^% W1 R! k; l! `1 q2 j- A2 U) h8 F
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   
) g& U" r' h! U0 B" n+ V# Z9 _% I, }& E: h
9 s# C6 ~1 G( c3 {
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
! A" S2 |0 {1 o$ D5 F. q4 ~
$ t5 h& g& ^( Y9 d
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   " T3 V- K$ t' y9 p' G: k

9 j* b4 h6 ]* L/ Y: |& V% ~1 e2 t, U7 i# R( |3 T9 @( r( c" ]2 ~
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
* x3 O0 u5 c* K9 B
, m4 U0 ?! T: E) R" T
咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感
5 o9 @" p0 P: E& z+ d0 b1 N 早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子+ J0 K" Y' F* @* W3 u9 W" m
背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常
# X8 F7 E6 |& l- [; F9 l老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
( N+ m* ]( X* Y+ U只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   0 B' Z1 R# i# P
穿絲襪上工(走路)很正常
5 i$ \6 N' i2 Q) {  W) h老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
- k& H+ q: [! t" A) n只是穿了身體會有變化 無法上工
8 Y7 q, j. x/ X' e$ i/ h) \( G) r; i/ L
有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
. X9 X/ u: h  B' S4 U$ }% n我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
- W5 _; A* d" E: S8 J& u' B& |* ^. b- }
& ^7 a8 j3 ~3 F5 i* H
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野. ~5 j4 T8 u. b2 ^" I
係我地會注意到