嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
0 E- R$ N8 Q' u7 Y多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
& V& T# Q$ A! J: Q) i5 M9 E; d) I
# \" u& P4 A, O7 L: ], M% K偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
  u$ X0 J' P  s$ P. C: G5 ?我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
6 ^0 k" ?% c. s$ h# g
  [" ^1 ]/ }+ p5 B4 w, c周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   
; g0 k( e1 z' t) C: {
( o$ Q$ X# T( i$ B# [
8 v7 d1 {: [  X( A) R! _周未可以穿我盡興了....
, }& g) X0 @# q% d& ^7 |$ E
$ L- b* u- o9 ?, n
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   ; `3 m  h1 K! b

8 p& _% G, b$ O6 |
5 E: h5 e7 N4 f# L著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
8 w; p8 X4 B4 @+ t, J9 }2 p0 R* @# k4 _: p. D3 c, u0 f! u
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
" V% L+ o  u4 P3 J% d
" q3 O4 x# W$ g8 Z7 [$ u8 Y: a" F5 L' X9 ?! y) K6 m- V" W
黑色開檔, 比較方便
# O! i9 c+ q) x' I# C0 ?

1 O- n2 x( k1 M$ n我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   3 w( C- ]' e8 @$ Q- Y; D+ ]3 B

) Z% T9 h2 C8 Z1 `
( \& e9 X3 t- T8 c+ S% Y黑色開檔, 比較方便
" \5 I) K% Z, h
  `( W$ p9 [$ F5 b! N5 P
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   . [; m# f* ^; g6 R: {( m
- h* {# x: x* G9 C& C
1 Y+ M% D) N3 \$ F6 f+ R2 W9 s+ s
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
/ [2 p1 \; F4 S5 Z" P0 s' h4 S# \8 H. W, f  G% u" A
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?
2 _. p( u7 q; `( e* j- K出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
$ k7 m7 S/ O4 N' u1 n! r出左街又好難拉番高( F: k8 j2 \2 K6 k% m
有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   ' i5 k. a% C, ]# h
唔怕長筒襪會下滑咩?( ?) W! Y9 L. |2 {+ X  ]( z, n
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭/ I7 @* o* Q, _  A- M, j& _- X* T
出左街又好難拉番高
8 }; [8 n/ G0 q# h! x9 L( l有無咩方法解決?
3 \9 U6 s, P; j5 G' e: Y

( B! ?' q$ [7 c/ _% T$ C3 z我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   
9 i3 I+ A$ I( t( p8 _# e: V
$ a, u1 C. e+ G$ w5 Y/ f! f1 K1 ]$ L3 N; Z; h# s& Z8 Z( }
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
+ m$ G% L: i) ]- ], f
5 h7 E; F* }: A3 g. c$ |: Q
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   
  n/ [& T8 D; j* Q5 a  n0 Q' g( H1 @

- ?7 x; N, f6 |4 A! ^我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
2 Y( _8 m1 J: T  t) Z
$ K" }& M5 e" l+ M1 ?; B咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感# N4 E& l# u7 q8 A/ o
早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
9 w- v/ E' c% m3 V# K1 T8 R背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常 5 B3 v+ f$ ]& W. d
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
: n" z" y. E0 X  |/ B) [! H6 f只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
: A! R' s! Z$ }) p4 a  k- e穿絲襪上工(走路)很正常
- C7 _4 h- O. J1 \0 U老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
# Z4 _, B9 w, C7 s只是穿了身體會有變化 無法上工
' e4 m" @$ n7 e! W8 {
, P# q2 q+ c/ w$ W" u有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
7 M5 s, [* P6 J: U5 K我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
: q1 m5 ?+ q0 v/ b( _, ^$ ]% V1 w$ x
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
1 J; V3 w. O) z8 o& j係我地會注意到