嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   8 ~. ^$ G4 a3 o) w
多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
( g+ H( Z1 |) x, w& X
$ s9 }3 D7 G8 P* P偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
! |# J' S6 v/ Y4 G) T, y我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
7 b2 `# D  p! y! v( j
% R' d# k$ Z% l3 H周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   . \) p( q" ~% R) K* X

; F% a' `( L* X+ N# u& z% D* _: j8 M/ x1 z  a
周未可以穿我盡興了....
' k* r! r4 i9 z+ i) E  F* s/ a6 G
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表     S0 ]$ P" R0 |8 q+ x) V* C6 i
. d6 x4 w3 t0 Y2 y% D
0 ~( I; Y& M% i7 R- L
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
% l' k. z  I, z6 y6 E, m+ w. T/ D

1 }% k0 W0 s5 }黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   4 E$ E( Q6 p$ d- ~4 M
8 e- I. T6 t6 A' u$ ^! a7 u
( C8 v/ X- _  J: n+ c
黑色開檔, 比較方便
4 Z# \2 h+ @8 E" p# r  H
# p) T. \3 k' m  B2 o' z  x
我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
6 t4 H: z8 a2 Q/ T3 `; Y; {  n: n! k; R9 W' r& o

6 C; u# g* a0 r9 n' H黑色開檔, 比較方便
; ^0 V& \$ r5 h8 }
0 O( W$ N$ y, c/ j1 N
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
5 Y" Z2 ^% }  m; J+ E
3 D0 O( V0 @+ g5 i, w! v+ b8 h9 ]; a, d
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
& E# c  v! k( O: T; S0 u
" A$ q( ^) c( Y* J, g我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?
2 m; ]3 L. g- T0 k: ?8 j) s0 R出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
6 X; b: u4 A# Q出左街又好難拉番高
0 d9 M4 z: @. z1 s4 e有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   5 V0 E5 r) P" \( s3 k
唔怕長筒襪會下滑咩?
0 A& i6 M6 c2 Z9 {% S# x0 R出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭4 r, w3 [# ^* k4 y. G$ V
出左街又好難拉番高
2 _5 p+ V/ [, f0 H. d有無咩方法解決?
5 W) V" I+ }* f6 I  o: a

* }/ T# _2 c. C5 V- d我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   ( O4 h8 ]7 \! ]" v! y
1 B2 b9 x+ b4 p# S+ S

7 X7 M# }! z# r+ l  n我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
" e$ l' g2 m! Z1 m% z* T% P" r& s# ~, w% y+ D+ U
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   % V" c3 D, g& D) k: S' Q

, z9 r+ d1 Z" U/ I3 }: e; p& a: H/ T8 H% z& P1 f) z- D
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
" a9 u  p3 c' a/ H! N6 y* J- ~) ^# P0 G/ c3 z1 y" H
咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感
9 z2 y: Q6 }* L% f& ` 早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子+ W8 T" t% `. Y6 h3 T8 j8 ^$ ~( G
背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常
6 o' M# c( p5 x' q: g' z老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄, N* h# J4 q; h, e& g5 F
只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
+ l# R/ g" M0 H) }7 N; D( G" L穿絲襪上工(走路)很正常 1 o' }( J& ]3 H4 ?! h
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄) s. W. C" N/ Z; R( q
只是穿了身體會有變化 無法上工
. S5 X+ I: A# D  l
: ], Q; l1 w0 @: i
有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   - ~4 Q  q  S0 `; o
我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
& t* Z) U- A! h" z. C2 x: X5 P
. t" s3 [) t/ SI like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
* f" S8 l( g( A) T5 \! c8 D係我地會注意到