嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
( Q) S" r& R% ~% p多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
# m0 `( V3 T. w- K- E
1 I7 J5 P% P0 M" Q/ `偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   9 e! f- N. B8 O: b$ x6 M; f
我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
2 V3 J# O2 ]- B' K- V% P! g
0 K3 ?! N' p9 @- i7 T3 y  g$ ?周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   6 \: @' |5 K" j; E* P

: O9 a; _5 K! a% S' e/ u: A% m, [3 Z. ~$ S
周未可以穿我盡興了....
9 q8 R6 V1 ?- @" b% s  x
. Q' u8 `# K3 k# z! O) [* i
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   ' Z  X5 O( x" t
' C. e( N3 a7 d+ i- A

. }5 h4 s% H) `著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
, E% O, @; I! e, l" t1 A
% U0 v7 p1 Y8 m; q+ y- F
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
4 @* }/ J! \. U: [
6 q5 \. v3 |2 \0 a# Q- @9 M( L
黑色開檔, 比較方便
0 x8 x6 A) I+ v/ X8 V, h4 d  |. k, E! r

6 q0 i2 ?0 u; B3 ]9 W我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   9 }' j* a' B' P) T5 S% Y3 f# r

9 B8 z/ w. G. E% a: e2 S9 _5 i1 i9 G. w/ `( `( Z
黑色開檔, 比較方便
4 y9 q$ z& t1 X' |2 N, Y

) [' y% s( y- B# x6 d你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
( G( a* z  m( h' A- R% e3 p* W  J' Z. F
5 Q4 Y9 x: O, W4 Z
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
5 D9 {1 A. s- O5 a- s
( E% |8 a1 m% E9 K我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?
* @9 V7 _, ~. X  `2 r  y+ C( _出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭6 M% N# V5 i' |: f$ n
出左街又好難拉番高
% S( d! C1 c9 a, c. [有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   
* h; S3 m2 H& U. J8 G5 r2 W2 [% _唔怕長筒襪會下滑咩?
# R) M' H# Y1 Z6 n/ [出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
  B8 @% A  t$ N; J# q/ L5 U出左街又好難拉番高
/ s; y( Z( S: c: W* L1 H有無咩方法解決?
* }+ n- F3 B3 l
! w; Y  {0 M- c$ w/ W我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   
; q; ^% L% O. R4 l2 e4 |9 P1 [. x) Q" ^$ L8 O8 v2 v, S+ Y$ Y6 T( q' V
( J1 |5 R+ X" {* S9 x/ Y4 u
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
( o' a+ P# F3 q9 {, O- X% l# o$ O  I. K- }& B& U& O" @' G7 s: f
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   
4 f& K+ W' z+ e8 _6 C. N: l/ q( x$ i' P* |* ^9 t

# L  h6 r* R' F' l9 {! J我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
7 Z6 [' T: |  e0 O
5 ~2 X8 E- j$ n. N9 b) u! \
咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感- g. A6 y* T4 t
早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
6 P2 o. L" ~4 U- ?& }- Q; }背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常
, K  ?* t- w5 H$ y* F1 v; d& ^老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
, [3 g4 G/ P# i' l  [只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   7 K+ W% _9 E. p2 f4 w
穿絲襪上工(走路)很正常
$ x( K/ a, r* m老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄) s5 |4 |+ o# r. `5 W' o
只是穿了身體會有變化 無法上工
0 i& @" g! u4 T5 p! o/ A4 T
  Q* ?2 L* K, r  K4 ^
有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
7 A: ~, [1 r, V" o我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
! h3 H% ]1 z" B& K5 N7 Y3 K+ a. j
1 g( G2 d! |# ~2 y( Z! e
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
) \1 V3 h5 o- N, X係我地會注意到