嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   - i) Z  C2 M! G. ]; v
其實可能正常人無乜會留意依d野) f, X6 W, i/ ~7 U! \( F1 S# l" k
係我地會注意到
' N2 t5 m- _" h& ]9 D6 R% L, m

) }7 ]# Q& X1 E+ m8 N  Y1 b- y都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   
- [# }. ]2 U5 j' G今年冬天可能會試
! i2 U9 M8 s4 |7 s& ?6 V8 o7 s1 s/ ]
& X  s; M( H& f# p7 Z0 F$ \唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
, c+ @3 [5 |& u+ f街上亂逛都沒人理 8 r, W, b+ [9 W
只要D 學生番緊學既時段最安全
# }7 t2 I( U- e+ `0 \8 D因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網8 ?. [8 |; s0 y# F+ }2 b: J

" ?/ H5 O! ]; }- G' F+ H1 ^PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我
) \0 ^9 u2 T. k4 r
! s7 M  Z' F: Q0 j/ k$ g[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   ( @& E  ~, }6 ^9 v) {- f
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  ' L  U3 a4 ~1 e1 z& j! G
街上亂逛都沒人理 6 w; k% N0 I( q) X
只要D 學生番緊學既時段最安全( }5 b4 \( k5 Z! q) z2 [, c( ^
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
/ s! x% S4 I' y; X6 z" g( e. z: i. y  Q: W( N- q/ k: X
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
8 p& g, d5 {  K5 \) n7 h) j" V& O& p) h9 f
. v( J; Y: |6 w% n1 R6 F
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋
3 P4 W# O3 n' @/ a/ o% R/ K- c) `  b0 q5 ?
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
0 G' F" c( v: R4 `; W& D3 D# ^多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
9 ]3 u( V( O( l  |( S其實即使被發現,只要無被人影低就得6 d/ N/ h& m; w  M, F9 n9 [7 {! u
多數d人好快就唔記得
& A+ S+ ]: y6 \  y: r  ?* y
6 w9 h- [" D& a最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   + [7 \3 F$ w8 g( b
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
) v. ^* t+ s5 n
0 `& V8 {4 C# B0 r著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮
: S9 \+ }: e+ p8 K( h$ j) ~' N! D! _6 _3 p
依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多+ u; P$ n; }+ ~! b7 z' Y

/ L5 X7 U" y6 `* I5 H! O" F不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底
6 Y+ t! B7 d( z* o2 a平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   
  o4 a6 [& g4 u, Q( i
' v- [! ]' x0 r- Z* S3 N) f# W" u! I9 T, _
最怕十年後又
3 H/ p8 C  C  g) b& t) W& t0 I( q3 h2 Z7 c
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
# S- }: x& |) E' j; R& l
2 z- C- a& b) x9 r6 K1 @' |0 j8 R( H' i之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
" s" y1 ?( Q- i7 e8 E# G2 f% k0 m
今日都係中性打扮之嘛
5 u1 k2 `, L+ v0 d. |2 u) x, ~8 s( ~: J. }  I  y7 L' _

& p  f# L) g! oPS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
. `% U4 ]6 y* v; b( `) Z) S3 A2 ?
# n3 N/ ~" a, I' Z/ {[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-23 02:18 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   3 D% c( @0 H6 I# \
2 k$ [( q! ?3 y4 R& o
( b" [( f/ v3 ]! M# v
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 ' |1 K, Q" X! F" E
  _( M. }: y! i
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機- W$ F  x3 K7 k& @) I' x
/ p; ?8 X% G$ o6 x+ [% ]0 g5 O* E7 f
今日都係中性打扮 ...
0 @5 ]. r5 `- F/ H" E; ?8 r

, K/ |- H. p" a7 Q冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   
, u) M) P4 q1 X+ i% O& j% m& _0 Y! b- J
: U1 E! [% u! G: U% i0 u' N
冇其他人見到?
/ w2 g" [2 d4 [9 q, i. U

/ d& X: }$ l: Y應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)3 e! n" ~5 A' ~) C, V5 |
0 |  C3 E) h0 C0 h
冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野) o, Y3 Q" Y4 X# f& }( Z5 r
4 j# R" _5 L) t- ]) v& }% X$ B
何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計