嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   % `4 \' v9 M( o
其實可能正常人無乜會留意依d野& m7 W. [3 |5 t
係我地會注意到
9 X& I5 E! u" i$ |
. Q' Z! m3 H: D3 J都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   + U( T  W. Y+ \( l$ o5 n
今年冬天可能會試
% |; K: v8 S) R- N" t, d, S# w* d7 _1 l+ s, |% q( f, ?* _* N  C6 O
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
# R8 F9 A7 q' Q. U; m街上亂逛都沒人理 ! s' o* g6 A5 G5 \
只要D 學生番緊學既時段最安全
8 [4 V$ n! l1 B8 k因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網6 K* p1 T! V3 u2 F
4 m  T: u- ~$ f& ?; y
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我2 B$ T# _! k( `3 d. \/ Z
- x# [5 }  n$ [! J8 d* e

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   1 I; _7 H, P# e
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
" p) ^8 }- Z1 ?0 J$ H6 R' V, T街上亂逛都沒人理 + f" v$ @9 M4 F
只要D 學生番緊學既時段最安全- o  i" ]" Y" B: B. E  [1 ]+ a
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網4 g9 m+ c2 u& Y

* P- h+ C' s8 D$ DPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
0 u- ]2 _, O6 ~4 d9 E) ~
) D$ @* ^$ w. J5 x1 f

& l+ H3 p  i, s/ y頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋
( N. Q0 r7 Q( s6 J! _4 i0 V9 L& r# @' z  H7 P3 A7 Y3 r% Y
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
" D' s1 w8 f& X多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
8 e$ M5 k/ F. u+ m2 e$ R0 a( F其實即使被發現,只要無被人影低就得
; \( B" N: l" g9 X/ m1 I8 g多數d人好快就唔記得
6 M3 L1 A' f; s" o5 Y
& z# p2 E- v' Q, O. e# J: _; b最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   2 W3 m! c, C7 k* J
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
' _; I) w, T$ o

1 Z) _( v  z! Y3 F. Q著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮/ P" n( z. \! v$ N1 l# I1 C, q

- |5 W, }" C, \$ l) p! ?依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多5 Z$ c4 [  f" h$ E3 y: f$ G. ]/ V
: m& m& V* x5 ^
不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底
# k6 [9 J7 U8 `3 ^# Z; P& x* P平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   ( u7 @7 G1 l9 S3 e7 ^0 }
; o# t; a7 I& G# A
' x: k5 F, P, L( B3 u3 X) T  _
最怕十年後又
, C4 e& [5 o/ W2 ]0 s" s! o7 S9 r
* L" O' T4 t( z, i3 K* [, p今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
( X6 `  [3 C" |% l; b, f4 @. @0 Z3 Y
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機4 F) r8 y. J6 S# ]' W& W+ c5 Z+ ^$ ^
8 Y5 z5 i9 J* c1 w: `& K
今日都係中性打扮之嘛" B/ F4 K, X: Q# P7 G, E: p8 \

8 F& W8 ^' e$ U" S3 o- c- m# n( f, G* r- Y- R
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
2 I% u# \& S' ~" f4 y- Q. J) h  [1 b& i  b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   . S: W, Q+ Y9 m
( U# ~8 b7 i9 n$ O) t$ T
) q8 Z$ o* w& j
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
' P9 a- @8 C) E, r
  ?7 |; S! T  W' l之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機1 N. O, C5 }8 k8 R2 S
( @- S/ l- t7 `( w& p) G
今日都係中性打扮 ...
1 J6 h. K4 }5 m4 ?% i( |
- Y; u% h7 F# B" K冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   ' L! a  \+ E8 D9 n
  k3 y" E; g: x/ D
. |% w, i* @/ H+ N
冇其他人見到?
3 o: n9 [) y0 M( H, I; \4 X, I$ q6 ~8 m
應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)) @; F$ ?* D* l% |* d/ j+ P0 {
! |! J& @! D- s, o
冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野6 P9 J0 L4 n0 g& Q+ a, e

5 \* d% r" K6 D. s0 Y: N何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計