嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

,,,  他安慰我, "... 不是好粗, 插進去不會好痛...", 但我仍是好怕...
! M7 T( k4 v8 C) R7 d' M+ A
  I$ j% N7 V- `- i" E. j# I3 `... 那天, 一早起來, 灌腸、清洗了自己...
4 I% K( l  ~+ q2 p% c9 p
2 q1 k1 w5 u2 _- ^: o: C, J, C* b怯怯地脫了衣服,  裸著下體被他扶著俯臥在床中, 抬起右腳在床架上, 好羞怪的姿態...+ H2 V+ D. j6 P6 u

) n9 l$ g: E$ \5 g" |# p- J. S& o他特地握著那黑黝黝的棒棒來我面前, 讓我看清楚...  啊... 好粗好硬!... 己滑潺潺地塗了滑潤滑劑,
# V2 B3 m8 R  c6 A4 I5 K3 {) `
+ y, {  ], L% f8 X他用手撐開了我的菊穴, 先用手指插進試試, 然後說 "... 放鬆點... 不要緊張"... 棒子狠狠地一下進入了我的身體...  s6 v9 q# ^0 p' |
4 S- n  J' z* u7 S
... 啊!... 好痛... 好痛... 感到下面硬實實地被充塞滿溢了, 還一直往內鑽進去... 啊....; c# M' H. O  o2 M8 @" D& o6 v
; a" _% p0 E4 }5 P/ @& t
大腸直腸癌(簡稱大腸癌)是近幾年來發生率最高的惡性腫瘤,每年大約有一萬多人罹患大腸癌,其中有約五千人因為大腸癌死亡,是國內癌症死亡的第三位...  要盡早檢查!!!
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
做被動一定好過主動

個人覺得心理愉悅大於生理上的...

引用:
原帖由 newcder 於 2017-6-11 03:18 發表   
) s- O6 K, w' x0 B- `" q到老左成個如花時,後面又鬆...& I7 E; {1 N/ I1 b8 h& M* s
我cd後中意服待靚女
' t# ]1 ?+ J0 w; J1 p4 X. I+ X9 G  ?7 k; J. U) |8 U- z1 N
好多人以為會鬆# h' s/ m' U' Z2 \. m
其實覺得唔會
' g: C" O8 y5 u' r真J 大得去邊丫
- Q8 X1 t3 r1 r. Y3 l
/ v' P8 o7 z5 s& Y+ X1 T就算玩假J3 \! ^% Q( B! J5 f, o! {
其實都唔會鬆
% E5 a7 U# d* l, T肌肉係有彈性的
4 J" i8 G* s( p- e& y6 p6 L* t, m& X: R8 Z6 @7 v9 Q
引用:
原帖由 royroy8888 於 2017-6-11 03:59 發表   ; z" t+ r( {$ ^1 g+ }
有玩開前吹後插
; w6 B) C+ d! `- G口爆吞精,內射中出,真係好high
2 L% S+ [" ]( I" F
. ~; H: r; n* R
同意
: B7 p& l+ R  M' |7 d/ \3 H當睇住對方出哂入自己個口7 S0 t# ~' E# v/ {2 {# a
O個種感覺2 `! c4 `# E. Z' \1 a8 T
真係好正2 E* Y9 A( W5 s6 H2 T2 V
! x" f& V. C, v6 G! }
引用:
原帖由 CDJess 於 2017-6-14 23:46 發表   2 \# N2 V- {! |# {  h; X
過來人話會搞到鬆弛,日後一急就要去厕所,如果唔係就會濑
" o* F  P2 S! m+ \1 |- I  T8 H或有醫生講經常受刺激,會有痔瘡
$ j# `! |) q2 ]( T& k) q  F( C. Y$ W' p1 \) j5 r8 B# u9 u) O/ N
其實唔會lor 7 t  r4 E& |* d# ~+ J0 Q
後門唔係一舊泥膠: Q) t2 I, }; B1 {9 x& k& o
大左唔識收返
! n$ N, f) C7 z肌肉佢有彈性
7 H, b/ N+ k7 n7 l* v% U; P' d- N, m. u# k" ]
引用:
原帖由 zxccxz 於 2017-6-15 02:35 發表   
+ H# ^, K- @+ Q  _: E唔係好鐘意   又要清潔 又要工具 仲要事後
& r/ F9 E' h2 U! A9 ?& ?9 u* X  x

2 B  N: h/ q- o" y% n8 H: }0 G% j: S
其實無論任何形式的性行為
! [% a" R7 x9 [" |# J# Q* W都應該要事前清潔 和 事後清潔+ a9 J* B8 s0 N$ x) ^
" `- D- R* }* E! I+ g2 @
引用:
原帖由 karta3102356 於 2017-10-12 12:25 發表   
' U7 C/ D9 G5 i" Y其實加啲潤滑劑就冇咁痛2 z7 n! e( \4 \- P
入果陣要識得放鬆你的肛門
( A, w# j0 a% ?) \* g* C. F不過活塞運動既時候要收緊就對了5 S/ G1 H& C& `7 c
同時要搵到你既前列腺位不斷去刺激  n8 I1 D" ?1 J& w& w
咁就好爽好舒服
* m6 w9 d8 K, i/ i但係唔好指意好似女咁大感覺
2 E. C# C3 Z( I; H* l7 D因為好大差別
+ I$ _, x( y4 B6 O8 C9 C% [  m; w5 y+ K: B
係呀5 W' q' X; g, V2 v% W) v3 g
驚痛就加多少少潤滑
" C! q8 N& m6 p* k' B" D
+ a* p8 `8 E1 W7 k其實都可以好有感覺
0 I; ~! s0 b4 ^; V1 f至少# q- Y1 v2 k* W$ H8 h
可以高潮) [5 ?$ y, j  g: X8 M' F3 ^7 o0 }2 d. D

3 u9 Z0 U( N3 B
引用:
原帖由 菲妃 於 2017-10-16 02:15 發表   6 d* [( p8 j" Z# T8 b
如果對方技術好,可以好舒服
9 q  c6 e( s1 ^2 r/ [+ J: L試過俾一個SP調教到插完入去再入多一支假狗,爽到形容唔到& @" x5 Y& c9 X* F& v
至於鬆唔鬆,係會鬆左D,就要自己鍛鍊下
. z- Z; z; y7 K4 @0 x, P; W1 v, B0 I1 B! P* g
其實被插都可以好爽3 P! @, G5 J4 W2 `  x6 ^1 Z% N
至少: k( r$ K4 l6 }- D
可以高潮& c' y! b% N! n
- [: z9 d" c$ [$ T  T0 Y. Q
引用:
原帖由 Joeymack 於 2017-10-16 12:29 發表   . S# ?$ F; o# a5 \, X6 P
我試過一次畀人插覺得個感覺 有啲快感但係都有啲痛 唔係好清楚係鍾意定唔鍾意
% w: `4 H& y8 U. Y! F. l9 x5 d7 F9 s6 r
試多幾次就知自己鐘唔鐘意
9 O& m3 o. N! N5 C. I
/ L2 _! E5 v( T  h& N. q[ 本帖最後由 Carol0122 於 2017-12-21 12:12 編輯 ]

可以高潮

感覺前面爆漿,很有衝擊感耶,享受含的感覺及入口的滋味

試過著住短裙黑絲高踭鞋俾個有成 9寸長黑人冇停咁插成45分鐘, 最尾15 分鐘仲要好快好大力,  勁 high 但係之後兩日坐唔到.

冇勇氣試!!!!!!😓😓😓

回復 45# alexbb 的帖子

認同,不過有幾多女友或老婆會嘗試插插.

引用:
原帖由 ladycici 於 25/12/2017 19:24 發表   
8 f) o2 I: o; t) K7 a5 l; M認同,不過有幾多女友或老婆會嘗試插插.
% G* H7 Z. T& J  @+ H
這對她們來說沒快感…

回復 90# annachan 的帖子

妳的意思是........對等交易嗎

回復 1# judy99945678 的帖子

我通常,用電動陽具插自己,下面已有分泌流濕透

引用:
原帖由 ladycici 於 29/12/2017 21:30 發表   - `) w* u; i1 \' f* i9 @
妳的意思是........對等交易嗎
7 c: L( K4 B) r  E( F也不能說交易~~但雙方都有快感的性愛比較好…

引用:
原帖由 joey221 於 31/12/2017 13:04 發表   ) l  b3 M* {* _! y# d
我通常,用電動陽具插自己,下面已有分泌流濕透
  W+ W4 K# l8 b' {5 e7 @0 X我是聊sex一段時間都會濕…

回復 94# annachan 的帖子

我也會的,濕了是很滿足

引用:
原帖由 joey221 於 3/1/2018 06:29 發表   - A3 T- Z" D. ^7 w; [
我也會的,濕了是很滿足
, N7 s8 e( l" m8 R2 ^有時濕到快要用護墊…

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2017-12-21 15:28 發表   
8 q: \( |* y% a8 W試過著住短裙黑絲高踭鞋俾個有成 9寸長黑人冇停咁插成45分鐘, 最尾15 分鐘仲要好快好大力,  勁 high 但係之後兩日坐唔到.
$ |4 z+ h4 o+ j- i* D
" ~1 v9 M2 q: t1 n* \+ }% `
黑鬼我都試過& D7 j0 y+ @" }7 o
真係可以好長
4 r6 t' n# O1 B+ U5 `& X同埋好粗4 J9 H& x  s) ?, M4 Q# X3 o
初學者真係唔好試8 ^* w6 k; ~( n
1 z' o: N( q! h* m3 c& L
學識放鬆就OK! b9 e1 W* g( @* Z
唔會痛
0 O: W8 O3 Y) h1 m3 o$ f唔會坐唔到

引用:
原帖由 luiwahhim 於 2017-5-16 10:32 發表   6 k; g) S' x. X- [  {) l
怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
& i1 h* V! B0 u+ u
1 果D唔係麻醉藥..應該係止痛藥..
% x  f  G# @4 F2 如果係麻醉藥咁應該會無人肯賣..肯賣果D同黑市DR無乜分別..
. C, @! u, h4 I6 O( f5 f3 咁樣唔好..因為咁樣會傷咗都唔知..$ q. L- p9 W- I* Y% a8 R1 _
4 唔好自己亂用藥..怕有過敏會死人..

引用:
原帖由 slutsar 於 6/1/2018 11:31 發表   " D6 i" O: H& U

5 u: S/ |) }7 [5 O, w% \8 F1 果D唔係麻醉藥..應該係止痛藥..
( s  l" L3 ^% ]' l# G  X2 如果係麻醉藥咁應該會無人肯賣..肯賣果D同黑市DR無乜分別..
7 z3 d) J8 _8 q% b3 咁樣唔好..因為咁樣會傷咗都唔知..6 T( b: o. k3 o
4 唔好自己亂用藥..怕有過敏會死人..
; ~: n) m5 W3 k) _. q& b/ K7 Y7 ^對啊~~其實做足前戲和潤滑比較實際…

每個人的感覺也不同吧?
7 q7 x6 |! e% d" P始終敏感度不同....! y9 Q/ W6 K) s  g0 Q

2 `# R" }! K  n9 Y3 T5 D; W最初如果沒做放鬆和潤滑準備0 F  E8 n9 Y4 f1 ?' W  \
一上來被插就會很痛, 什至有機會出血
1 @  f) o; X7 [  k6 \2 T/ u* a2 j) R7 z* ^
正常前戲等和準備工夫做足後
) L3 T) [+ s! |* _被抽插是很大的享受3 Z- `- _) M1 ]7 P
現在基本可以靠被插來令前面直接射精(可當作女性高潮