嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   
- M$ O- P( |1 t; ^無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
* a$ G8 ?% l5 n) W$ C# E2 d8 X8 p4 l
通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水
( |; k7 N% F8 t" u# W+ J% ~帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表   
6 x# ?& h7 [8 r/ D" G我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……/ |; K- K+ a/ ^" G7 ~. A
我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
5 B0 m" J* k# Z, i( C$ I
0 c9 u8 T! b7 c. ]9 ^我也愛含5 P, y& e: R. o" T: s5 ?' b
在射的時,他jj 特別漲# R- Y: c8 e/ d: s- n& ~8 B
又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   " ~, ?7 \" B; U# N- m
Why not both
( \, K3 l! H, M# t: n

z# o2 |# @% K+ b我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。
1 u8 q/ Q4 V; H, J2 @: \TG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   
  N4 n! m7 w; e0 u+ Y喜歡含的,但始終未試過
$ A0 {+ p& O0 R

' w# T7 n+ @9 w3 m含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   9 {' H# Z' t2 `& a- ?1 A! y3 C
個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
" X: O2 J# h" S% J; m( ?' B# n0 E; F4 k3 d' P# x
含至他舒服表情, {# |1 ^$ \" R+ X0 U& m% D  r
好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel# V8 H8 S: w  j* t' [8 m! p  q
可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   # J/ z% h0 D# a; v
我想試下幫人含,可惜未有機會
* |; H, ^. X: U5 B7 L! |& e
" O* N6 t3 W1 |- D, V
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   
0 u9 E. v9 R. t; f鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel6 D# P; ?) s4 T8 h" Y6 P
可能太好味 口水太多
; p: M7 q$ I% q/ }

+ ^* N( k! J5 X9 q$ Z我會穿上裙子絲和高根. O) d7 q! V, o' ~; N0 V0 E8 ?
給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含
- Z' c2 b; s5 L- }; l; c; E( W- a- _! K8 o4 @7 w5 w
https://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   
  S1 T7 G4 B7 \因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
4 @+ O: Q* F0 L, S& r7 S) k2 j: Y
% _9 N4 g, F3 y/ G3 w) y
男人射前一刻,jj 又漲又特別硬
$ [! R) U2 \: C+ f; k7 s好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   
5 j9 T0 O0 c- B4 G. o男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
( Q* W0 m9 g0 m2 V, v$ p, M. i5 n$ g+ j; z4 }
穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!
1 Q. q8 @7 Z: p- v8 c: i9 Z3 J3 k; k6 y+ F9 \! D; L1 E  ]( J