嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-28 18:07 發表   
" d7 n  M6 O4 G( N7 _如果是cd 含你jj $ [2 M& f6 W6 x2 y2 q' ?( W
會否接受
. M% Z4 u/ p# M" B# p4 [2 @
都會勉強接受既,但就好似你21樓所講差唔多,被含我下身一定要絲襪高跟鞋
' }% X' X+ e6 x* E  h
. S0 _0 R+ e' M4 S  L5 [一黎可以show絲襪美腿,二黎可以令對方一邊含,一邊用雙手撫摸我既美腿

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
味試過,但想試下含人含到爆

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-21 18:44 發表     b" ~3 g1 |: D; x! p3 _4 \) \

9 \' j8 Z) [* A. b  V都會勉強接受既,但就好似你21樓所講差唔多,被含我下身一定要絲襪高跟鞋
( {$ A, W& d9 t4 G
. i1 r8 G/ f+ C) Y9 g一黎可以show絲襪美腿,二黎可以令對方一邊含,一邊用雙手撫摸我既美腿
  c8 \" A' F6 d* j# h7 s, D
3 j( B; S9 t6 f6 e: V* b3 t' ]
穿上女裝含,給予被含者,才有興趣/ `3 o5 x; n( l+ E; X5 y
好多時我們cd 更比真正女人
! q6 C7 @% z# _- f- t7 t更懂得調情,令男人更舒服

我鍾意含人 射到成口都係 好正

回復 81# HKReindeer 的帖子

我最想發生的情形:不管是我含人或是被別人含 大家雙方都穿女裝和絲襪 這樣會令我很興奮 可同時滿足我是男生和女生的慾望

引用:
原帖由 lskph 於 2021-3-3 10:47 發表   2 t4 Z) C5 E, b- x( i. |2 g
我最想發生的情形:不管是我含人或是被別人含 大家雙方都穿女裝和絲襪 這樣會令我很興奮 可同時滿足我是男生和女生的慾望
& C6 ?! ?4 W; C: p$ y4 B0 P
( e# n! X$ K: I9 n0 t3 J0 e
穿上女裝含,尊下含男人JJ , 我手也會摸他胸膛

喜歡69

口爆係好正
; t. g5 ~+ e% L4 Q1 D
" i$ A- |- q( O" S& \
引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2020-2-21 01:41 發表   
5 o: a; b1 u8 Q- h. Z+ b2樣都鐘意,不過比較鐘意幫人含,特別係幫啲射得勁多既人含,口爆果刻,射到成咀都係個感覺好正

雖然未試過,但理想中係2個一齊CD69至口爆。

回復 48# joey221 的帖子

含含我 我好钟意

引用:
原帖由 3197755698 於 2021-4-2 17:40 發表   3 v5 s9 n, ^( r
含含我 我好钟意
1 V, Y  d5 ~. R! ?) X# J$ y0 `- G$ L# I4 J/ b0 _
我會給男人, 摸我有手感
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

鐘意幫人深喉後再口爆呑精

引用:
原帖由 nn1218 於 2021-4-2 19:57 發表   
4 q4 N" r) N$ `& ^# ^鐘意幫人深喉後再口爆呑精
' F: ~% H: x, O# M
/ T2 I8 ^# W6 M7 l/ t9 {我只喜歡吃分沁

想穿女害幫人合/ Q( r8 A* G. i9 m. S. d2 U

# [9 y$ ]% c! @& M7 ]) w* h. U[ 本帖最後由 Cornming1 於 2021-4-5 20:52 編輯 ]

喜歡含佢及被含,可以的話要抽插 , 4P

回復 95# Shenmue2 的帖子

4p 咁激

被含、CD後想試

含人 同 被人含都想
) E- M7 w, p. T; J3 _' }
7 r' S3 {, D/ s但認真講未試過幫人含- H- n) K+ o! z3 H" ]
" }! o7 `% y" ]# _
如果有機會都想試下. ^4 b/ _$ ]8 b& t% l, W5 W

^( M1 v1 N; l. b0 _. M; J$ i3 W[ 本帖最後由 cathy.w 於 2021-7-15 13:29 編輯 ]

比cd含過,好想試下幫cd含
中佬

both oki ar