嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   
4 A5 f. s# d2 H7 b/ Y$ y無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
& H- M% M2 M% {1 x# `1 \
2 a/ ~  {3 }+ C0 y# B8 l
通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水, R: Y" f) j0 q4 `$ T$ \1 x& S
帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表     x( a7 ^) n* c5 r* Y- ]+ \
我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……3 N* ?; E3 ?6 ^% |1 j0 d2 e, b6 P
我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
6 i% P4 Y8 \# @0 d! W
) t8 G( Q2 X4 a6 E
我也愛含
( y6 s3 C: e0 F在射的時,他jj 特別漲( A) |8 ~3 I6 Z" _" h4 N
又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   
2 g. u+ ~- J! M, J4 S( [& K# N8 _Why not both
# U; x; ~/ o6 o( I( s. T, ]/ e1 l  G, k, O" d+ C* C- j
我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。
7 G9 g/ r7 ^6 F2 K  K& wTG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   8 S) F# w( ?% e/ w2 h
喜歡含的,但始終未試過
/ H" o4 V: Y  E, o" i! X) U( O. y+ F6 ^8 w& i+ E4 Z5 C
含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   " S3 d) C$ x( M( R+ l
個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
& P2 J. G( D+ w/ s( C3 n  F: V7 c6 v: H6 S
含至他舒服表情# i1 J% H& C# e9 {2 c  q
好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel6 ?4 Y: ?' I6 v0 O; w. j3 K1 Y3 ]4 `
可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   ) W8 C! |0 Y8 s9 U
我想試下幫人含,可惜未有機會
3 @# r( M& r  O( _$ ^: \$ L. g! e

3 `5 q) C) X! M0 m; m3 a
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   
  h5 C- B* g5 m; B鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel
) W: q' P" ?  [, ^可能太好味 口水太多
& [3 T" n6 c2 q1 X7 u) @0 A' z+ F3 I. |  l: K8 u- v
我會穿上裙子絲和高根" s5 f6 t% |7 w9 J0 k% O: j
給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含
+ P" a; ^0 B- o9 X% A9 h
6 I1 G2 x' E! i6 Ahttps://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   . i! ^/ O" r) j% t
因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
4 `; |) _: V0 L& U) L
  q8 k9 y) F( m. Q& v. `
男人射前一刻,jj 又漲又特別硬
* U( L! }. {2 k) d好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   
% @6 \* F. x4 Y6 V男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
' O. R( e% F/ v4 v2 u

7 O' R* [* W1 L, E穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!3 f5 f6 @- \" R. j( G

6 b; {$ L* v* f/ G  T[ 本帖最後由 冷冷的秋 於 2021-2-20 15:09 編輯 ]