嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   6 L% i4 F- F: \) G! i% I0 v1 P
無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
2 y  e: Q: }: X( K9 l5 f
$ }$ K" e5 X6 F) W
通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水
+ H+ W+ j( M0 C帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表   
( w# N, O; K' [. j  I+ |8 n9 F我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……- H8 B' L5 |1 }/ y; K0 u% m- {
我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
4 H8 g/ M4 M! J, Y" `* M' U/ c
& \( q) {0 r/ i) l
我也愛含
( k  {5 S" b# c8 W在射的時,他jj 特別漲
! }" o  O( p7 j- Y2 h1 U+ k又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   
) a6 {6 s5 [/ P' ~/ Z$ R  ]Why not both
# z- V4 L1 \5 F) [% E

. h8 l1 o9 G2 @& u8 m. {我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。# |7 Z- U! T) m* y, M/ l
TG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   2 o6 n; I) y8 R. Z( |" G
喜歡含的,但始終未試過
2 e( t2 H8 J7 c7 L$ E. Q- r5 J

# O6 r, z" y% W! ]  c! M+ d: M含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   % Q( r; u' [* D( B+ l; K
個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
3 Z* r! z& {/ A6 p2 Q- [
$ u) a% y3 Y+ p- Z$ q含至他舒服表情
1 l, Q7 A0 ^/ V# Y好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel, }' J$ |7 U7 }: c- y! ]
可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   
6 `3 ?& y+ S2 r/ f! `3 w我想試下幫人含,可惜未有機會
- o# N' f, G5 o  G/ `, y6 r
5 a4 c+ ]% J% p) L
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   
5 s: }9 \- c$ |1 k& V6 r- s( H鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel
( Y' n9 {5 S/ |可能太好味 口水太多
7 a$ H: K7 `' _; a. y1 B; J# b' z" n# d" |
我會穿上裙子絲和高根& n: e+ y  C2 o. N, {, Q
給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含& @3 @3 n! j4 n+ E( u
: m; @5 j, K" \9 T3 h- k
https://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   
, Z2 r# x" U2 m因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
. v/ u# A. a* B" P; E

4 q4 i9 T8 |8 s& S; i* Y6 A4 h$ ]男人射前一刻,jj 又漲又特別硬+ h5 D5 b' X, w+ t; j5 \7 p
好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   8 s4 O3 \/ h$ B5 F, ~' ?: [
男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
* ~& u4 j( J2 y) h! t
6 s- }9 d6 V" H( T
穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!* m% a& p9 r" @$ x# K! `7 ?: Z; n
, [/ t5 N2 N6 C" [8 d