嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
( d9 y6 C7 p3 V' _$ q( A7 x/ x: R) Q. W  t2 s2 {

# x8 \/ i& R$ a那要看看身邊人是誰( O; Q5 q9 ^0 \2 z  ~
是屋企人就打死都唔認
6 ]3 Q1 h$ h' y& g1 n
. n; P. F9 Z6 x* I
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認," h% ^6 q5 \0 \6 n

, T4 G+ q0 P! `  G所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
2 r* @4 X' i% H7 S9 Z* z* q2 D$ q5 q
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
/ q4 P6 h5 B9 Y5 j4 \
5 Z5 W$ q" p0 ~7 Q/ `所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
+ E# w; A  M& ~% v5 J' \# E2 |3 h7 g
- A0 e0 @1 `) h
那要看看身邊人是誰* W/ s# Z( L6 X& T8 T
是屋企人就打死都唔認
. X- Y$ y& j2 y我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   / J3 }/ O% u- Q  K$ m
我較幸運, 我有個姐姐.........
2 H1 ^5 F$ }$ x' H1 O% F
% D/ U; k, H; `" H2 d  a1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............7 s% U9 ]! {% [$ ^( H
4 o4 E5 Z) P, M6 e/ @: u  p: B/ ?
我2X歲 ...
% ^2 e+ _) }0 f) C姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
  E. u& D; ^8 d2 m
2 ~5 G# `2 v, ]! T% V- E2 W7 N$ t5 |0 ~4 x; q* T
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
: T3 o5 \( }6 ~; ?' D
0 n$ x5 F3 T: Y& @$ g所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
/ a7 ~  D1 A! U; z4 R6 w5 D1 j+ J" z: W$ K% z% ?/ }3 x2 w' I
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
% ?5 e4 _! a6 Z. ?
" D  x/ j- t9 r7 o: l' L* U所 ...
* G; v6 w, U  t* k/ i
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
9 z! V7 B; m" S9 v/ N  m8 R2 V% o; e: M

( l' l3 c, s9 U$ H* p0 _有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
$ |! w# j7 a# \" a
; N$ {7 r* I& w1 G# ^所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
2 M+ ?! J' c. W, y; N0 S
% P  f( v! f2 l% H3 X又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
- F; X7 ]6 \' Q2 Z5 R/ v6 w. v4 A- _
所 ...
; }  N1 W7 Z! k1 V- A% f! l. ~7 @2 O8 a, w2 T5 d+ K$ Q
好多女仔把自己打扮成為男人3 V7 M; V$ S7 {# K* j& K
穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理& K4 f" E5 m$ ~& x: c
而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化! n% D' z* i/ N* _
女扮男,接受,反之,就是心理有問題8 V: r6 `$ Z$ @! Z
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   0 _  Q3 N3 B! R9 F: d9 K" T5 z5 k
這是社會文化
- B/ ~9 l, S+ R9 G! x) y& ~" f女扮男,接受,反之,就是心理有問題" G' S; [# b. p# e9 a6 r
甚至,他身邊人會有危險
: B$ X% p! ]; H) d4 |* n

& g# ], l8 }3 g/ A1 H, W台灣和日本也有不男人- Y$ b9 ?5 S& C9 ]3 A4 k2 T
喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
( ]. l* f5 q9 D& b) a. m例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   
5 l9 B% L2 F5 h' u$ ~: P$ A: ~3 q還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
# V; m% t& e4 j" e
/ U4 D% c. ?% X" g是呀,
  j0 ?8 B  b2 h/ A我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   
3 @7 F0 l% X/ o# D5 w4 j" O沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?- t8 v. B7 B# s* K
8 u# _& K# @$ ~& D; m9 K
直接認了?編個故事?
( V8 g5 J! h8 A* G2 Y+ t  l
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
. _2 g* @% u, H% w$ y' b- ^( C" [8 C3 H

0 f4 V( g4 ?$ z5 Z5 z是呀,
( |0 O& h; V: I+ Q. ?, t. |我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
' _0 c  M0 ~: u8 `; l+ f0 C5 h: K我們只是遵循我們所好,活我們的生活
* Y6 R6 S& T" L% e" ~5 ]威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般/ N# U: g4 Z$ M6 G  S
都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   1 m7 Y& \( y% g3 Q. o. Y! q# t
- @# k6 \8 `5 `2 }
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
" ?: Z- j; {; ?: y0 p6 ?: T. o
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   $ _" [; z8 u. Q+ d

% O7 Z6 ^1 O( G1 E) _
3 f. M' N7 X$ f3 ]; v我只享受被進入之感覺
% ^4 r. \) \$ f) z4 z: e% ]" J5 b1 Y9 q$ \
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺% I8 @% k, K* j6 T: q" L/ n

( L8 p, z2 P( @7 E& S
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   $ h& I5 R1 T9 |1 d3 `! T; H& X% \

. V" c! n  K3 Z) |$ {) G( U9 S我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
3 X/ ]# X# z. x

( j$ _/ R( m& x) B* C1 m/ Y% Z我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,! r, n- Q. U3 V! Y# m* o( k
% o6 e) b  ~# _; z" g
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
) q9 F- ~3 O# e& \/ U5 q' U+ p) K
0 X. P5 W! J' N0 p( U! q! t+ b% h同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
* w* W7 R8 M% u& o; q8 u4 U* c2 w# Q: f& i- ?
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服
' b0 |/ s6 B5 o) y0 T& T% p1 }3 {8 c$ q" Z: ^$ l
就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
3 m5 S7 A; }. M# X! V* n0 M; h7 y  G. ~/ e5 {  ^0 n' O' ^# r( r
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
. m3 m3 x' V7 ^( N
正常O既, 的確好難
3 Q8 p. Q6 J) j" N, G8 G+ S  B# w一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化* L; `2 ^, h5 h$ Q
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   * L, f" [* g4 v- H9 W8 i! _
1 y* x6 ?+ X7 k6 K+ |; e! z
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
- T" e+ o% O( \( Y5 b. \% Y6 x威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
$ W. r0 ?1 q/ l( U0 o都不可以
: F7 [* r- Q- V/ c- K8 `
5 x% d7 j$ Q' P& W* W( ]當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   
6 m. d7 ^5 L3 Z  n% h8 a1 ~* n
9 F0 \. i3 [' F/ Y8 d, F5 d5 h+ e0 a- N9 g9 s4 x8 e
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺& n* p1 E! K% Y  b! Z
; ?, g1 F# X3 p0 {, Q7 ?1 X
5 K( r  ^' G4 x7 h' E
% z( ?1 r# l  m3 v! m
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
) m" l! g' r2 W" W
; D9 ~9 s% K3 Y6 C4 O7 @所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
  D. d% z- p5 N' t2 Q/ Q1 F& r* Z6 D, n$ O
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋- \8 w* ?' k3 T& v4 M
, k- Y6 S/ o* W  K1 v7 X) E- u5 k3 _/ Q
不要 ...
; S1 P7 {" d/ {" ]4 j
4 e( \( F! R) A5 Y# p
妺妹你帖子
" ]! [$ M* K; B% R的高根高貴又美麗2 W* |, y& j- _- d5 ?7 O- g
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   
/ w5 w& Y; P# i* \$ D
8 W, z- S8 |% a* o正常O既, 的確好難
" l3 U3 r4 @" |一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化
9 g+ h* a; {. r最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
- u1 o( h% C3 D7 o$ a9 `1 U, [1 [
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。
1 V+ k: n, O2 e5 [: O7 k# Z1 }! L真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   9 z- O4 s$ d2 p9 L3 ~

; k1 x! u! ?  _. h; y6 |% f4 A+ R  z7 |4 N. c& Q
當時我急腳走了
- A. s2 D2 l/ I( G, U我們沒有錯,但難為你了。