嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 23:21 發表   1 l, Q- q2 j; f2 D
謝謝你,待我家無人時或時機到,向姐姐同大家分享分享。
- X  m! t4 n9 K" v' @8 l' f
. H$ l' `0 _1 V0 L: o
好的,但是最好不要拿家人內衭
6 a9 W5 y2 }6 H; B怕流下分泌

當然,用就用自己的寶貝

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 00:27 發表   % ~5 b& K) ]) s1 t% d4 b
當然,用就用自己的寶貝
4 ^" [( B$ }$ R9 @2 e
$ V5 n! m! ?$ v0 H' U
你會否穿上女性衣裙自瀆?

我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 01:06 發表   $ |- l. ?8 l; {% M0 P3 ~
我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧
2 G& [" y) y. x: W
' N  u8 a, u6 w8 C) @/ R3 x5 t0 wCd 生活會沈迷的: e8 \6 s1 J6 x
,也是會把自己心作了女八  y7 y- W* B8 J7 ]
,最好把自己好好工作。
8 @* Q3 [& u4 E8 n認真找個真正女朋友

但我想試試CD先

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 02:47 發表   4 A6 W; ~) V1 |! x' E
但我想試試CD先
5 t3 H4 K" q1 U; ?, @6 b( S6 F; q6 F$ u8 N
你身形如何?

有少少肚腩,正瘦身,其他的ok

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 08:16 發表   
5 E1 Y9 a# S8 P$ U6 I$ w有少少肚腩,正瘦身,其他的ok
7 O4 o5 R- }0 N6 n
! ]4 O% w# q4 l0 p4 l, o你的jj 如何尺寸?

你很貪心想知好多東西

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 17:20 發表   - [# C5 l3 G0 ^9 A1 s( g( a
你很貪心想知好多東西
. E/ M- k6 Y2 A' F" {- m/ L
  t# ^; K4 M: z) b
我不喜太大的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-27 17:55 發表   * m8 C1 T' z& N4 T  V

/ G7 O; z: e$ \* |: v7 _* X4 n! _5 q; D  a
我不喜太大的
: v6 Z2 {5 w- z3 M又不是太大

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 18:44 發表   - i: R6 Q" z7 h: |* F) Y
" D; V/ N/ v3 \' [
又不是太大
4 @: T; L: l: s) ~/ t5 k3 u8 {1 {0 e7 C: d( S
如太大我受不了

你有honey就萬事足,我與你隔千里啊

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 20:00 發表   
6 R9 b. i+ q! A# z* ]. c你有honey就萬事足,我與你隔千里啊
3 C; J+ p$ a! H0 R- y. Y, U- ^9 l+ c( i
我們在這保持朋友關係

當然,好朋友。

回復 2# Dolly 的帖子

開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口嘅地上,家人覺得寄怪,再睇係我個名,我返到屋企見到就知道出事5 a# D& r3 G* c. g0 e

! ^! ~$ b& L/ y; f1 Y$ g7 Z: l6 ]自此我買二手bra 同底,一定揾可以面交嘅妹妹

回復 7# kelly1983102 的帖子

早半年有呢個打算,但我家附近嗰D最少要四五千

[quote]原帖由 brabrabra 於 2021-1-28 22:14 發表   
) S1 D  M; A; v: X( |* b6 C9 d+ `) _開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口

我同你都出過事,同病相憐啊。