嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
$ a4 E" @: R7 A. t1 j5 V3 i7 \7 |- e9 u7 O" A% M7 I/ s: x/ p
# d3 q3 m* |. G2 q" H$ T
那要看看身邊人是誰
" [7 @! Y+ R$ V是屋企人就打死都唔認
) n2 F1 U, `! O- b
- |- ~/ j: Z- M  o  ]$ a6 e: j有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,2 A! t3 B5 x% ~- |: _( z) {2 H  K

; U+ t; k  p, c% J5 K, ?) o: S所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,/ U( @) T1 G- f# z3 }
! n: L2 ]7 P8 j! _6 W
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,1 l) D- _0 L. Y  d! }* y. X. {
9 ^# M, c" X2 O0 b0 \9 V
所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   * X0 [) b. s: P  d3 v) i9 ^" j
6 C$ ~0 ^. f! @6 A4 C; y
1 F# b/ U* V( i5 ^0 {" `! G$ K7 n
那要看看身邊人是誰
& B: {( s3 B! J6 D是屋企人就打死都唔認
" P& q; ^3 ^5 m我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   # g! ?5 X/ E- `$ }0 w+ r' `
我較幸運, 我有個姐姐.........
/ z2 j( F. d  [3 s$ [
8 Y5 B0 q" Y) C$ _# u1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............8 y2 E3 w: U) E; E
1 Y, e6 G5 G8 D/ H* }2 U4 S8 z# J
我2X歲 ...
: W, d& ?2 G5 h% {9 w0 m2 x
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   5 _: {  l; v9 q/ j5 m
0 }+ L9 A, O/ P4 N$ R" q; ^
$ _5 R* L1 b& ?1 u  o: l9 `% {
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
3 k7 d. V4 c8 K5 U9 [: c/ e5 y8 w4 q+ t# E
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,0 \' h7 Q. E* A1 M

# p" J! d1 \6 {  [7 F6 L- o: c又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
& H  k- i+ B8 V% c; S9 [1 e8 B& ~, q0 R  j' f, q
所 ...
& _7 n$ t$ f+ x- |我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表     D/ [, m- D4 c! O9 A  N3 Z
& l, ?  ?" w* U! h

1 Y& D* Z" o) C6 ?/ m  U有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,3 |1 M4 }' a5 r  T: G- H
3 s8 P9 d& w( b4 J; k% ?  H# B
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
/ a/ l: G1 g  D6 S- c, s! i- g7 k  Z) b) F) i6 W- }
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,+ @6 ^; I  y. L

! R/ z8 A$ @* ~所 ...
% i% t0 U% r: ]5 k' g
1 Q  q# G0 K/ ~$ Q好多女仔把自己打扮成為男人) c0 {, W- S6 _( a
穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理- k! E5 m, B) t9 M2 D" n
而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化
+ s# e8 N$ x, h  \4 \# ]0 ~. w, j女扮男,接受,反之,就是心理有問題) ]) o1 M3 ^$ X6 p. z
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   " b/ w/ ^- D* z& ~- u
這是社會文化1 q* a# `; m& S4 G
女扮男,接受,反之,就是心理有問題9 [. d6 i: v- G8 r" r4 a
甚至,他身邊人會有危險
! D9 P6 i1 l) Z, |' E0 e# D

5 M* o$ ~2 |# y( L4 A台灣和日本也有不男人
. [. E  U, A& q7 i) W* e9 E喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多, f6 y6 J( Q; G# ~0 |
例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   % a3 s0 C; }. t6 ^! L
還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
: ^4 ^) \' r3 ~  T
- u. q9 f4 W& c3 _: b; J是呀,
9 M* a( ?+ @( s7 [我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   
+ Q3 A4 j4 G; w6 [- a2 D沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
: M7 ]+ ]0 k. J$ `/ A* _0 x/ z# _! Y7 b7 l
直接認了?編個故事?
/ l( @* y. ~& d3 S0 i8 t' \/ \
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
6 A& i7 _8 ?$ e) |9 V) ^+ g9 u) i. \1 ]5 g5 j7 X

9 z& K  X/ [% ~9 a7 I( \8 @是呀,
0 w6 l: B; S1 p1 U& R我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
0 p5 D. i& Z* R/ ~( {! e; n/ N我們只是遵循我們所好,活我們的生活
1 m; K6 k! s; m8 l7 n( G5 ]威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般/ G/ O. g9 {* m2 w! Y' P2 B' f, D
都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   ( K9 @- D/ V# c" r' {# J3 \
, f/ ^% V* t1 a# l
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
& E. [4 f* O4 V5 t+ u8 K: ~. |
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   
" g* q: K( C$ f  o- _9 v% B" z0 _/ f. E$ x1 C4 T" \

, e( R- `$ ~% b# ]: v1 r我只享受被進入之感覺
( C6 F4 i- a. \" u& s4 F: U
3 k* I+ j3 b8 G4 w# h我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
- D# f6 a0 j" k3 y  E( g, V9 ?
* U- S5 l1 v6 ?* n3 _
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   , u# G& M% i5 I, p
$ h1 k. V. `+ R: K  s
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
0 d- }; P% o9 A  T; }' i
7 B2 H% c. m, \% P( E7 K我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,1 h9 j4 l2 M( M  Z% X
. \1 @' C. u9 \5 Z1 W
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
) ?" M5 l; I& b
, `. N' R( @9 e! l! Z5 A同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
6 _  i! h8 Z( R0 B, D5 d
  n: i6 {& G# \0 q- b不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服
# V1 p3 |5 l. N- H  Q# _
- m1 _" j; e" K- e& R就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   ) V* F# k& h: g

4 m* W( T* `9 D/ e0 S說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
/ Q* d2 L2 }  c, F6 p/ \' T2 H
正常O既, 的確好難: C: R, E8 I# }9 J7 s
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化3 t3 c7 u1 m5 E
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   ; D2 g0 B* e* V$ I9 ~% W. r
9 ?+ r5 k1 a  P6 K
我們只是遵循我們所好,活我們的生活
. X, h# Y( I3 d6 ^3 y9 H威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般7 S  Q+ R5 `- ^! n) L6 p, G
都不可以
9 Y+ a2 X) B& u% q: F4 \5 b; C' l* O# h+ D$ f1 |
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   
7 ^5 \  G/ }8 V' [: t- x. |. _( j' u: X4 Q* \3 i! G  Z9 T+ s! r9 F

; S! F* V4 q, K我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺2 \; o$ ?1 W, e, Y$ N4 `: x
, [& y. b0 h0 a+ B) c
! y+ ^) g) g6 H. n; s, q" F8 K) ~7 I

( \' y9 C; R( ~我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,. M+ j4 S/ P; f  z7 W

M7 U: Y5 S- a所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
' J& D2 z6 u1 ?* k$ a
) F# w, ]( X3 ^" D同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋( X- N3 f( g( G, [# F

; {: u, h) ]& ^不要 ...
0 C3 _5 F2 C0 `; f3 M
. y& X; F# e9 h. A
妺妹你帖子# y; Q1 G2 V6 S) ]/ ^9 J
的高根高貴又美麗
+ g0 g% C5 G* m6 Q8 O我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表     E( r. {) b& |6 E. g8 \0 N
6 i! @, q3 d$ N. F
正常O既, 的確好難
5 t8 y8 \) v% a0 q一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化- K8 @1 ~& F. T0 T- F0 W0 `4 o
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
1 i: V2 M6 l& P- Y7 Z  c( _* O0 h
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。5 Y5 L% K  o3 q4 I$ S- `$ _
真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   
* t# u/ J' m% s  l5 z5 ^
" }0 L. d/ Z, o1 R8 e9 d7 w: t# ^) p3 N3 v  B( }* B
當時我急腳走了
9 T% N: O% B- A  e7 O
我們沒有錯,但難為你了。